طرز تهیه ماهیچه رستورانی خوشمزه
یکی از لذیذترین و محبوب ترین غذاهای اصیل ایرانی ماهیچه است. معمولا ماهیچه را در کنار باقالی پلو سرو میکنند که یکی از غذاهای مجلسی و پر طرفدار است. معمولا در مجالس از این غذا زیاد استفاده میشود و کمتر کسی هست که این غذا را دوست نداشته باشد. برای پخت این غذا همانند سایر غذاها روش های مختلفی وجود دارد. اما در نهایت این غذا با هر روش بسیار خوشمزه خواهد شد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ماهیچه رستورانی خوشمزه را به شما بیاموزیم.
اموزش ماهیچه رستورانی
در ادامه مطلب مواد مورد نیاز و مراحل پخت ماهیچه مجلسی رستورانی این غذای خوشمزه ایرانی توضیح داده شده است:
مواد مورد نیاز پختن ماهیچه رستورانی |
|
ماهیچه گوسفندی | ۷۵۰گرم |
پیاز بزرگ | ۳عدد |
سیر | ۱بوته |
زردچوبه | ۱/۲ق غ. |
نمک | به میزان لازم |
زعفران دم کرده | ۱پیمانه |
چوب دارچین | ۱عدد |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش هویج مجلسی
مراحل پخت ماهیچه رستورانی
- ابتدا ماهیچه ها رو بشویید و به خوبی خشک کنید.
- پیاز ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی برش بزنید.
- یک قابلمه را روی حرارت قرار بدهید و کمی روغن بریزید.
- همه طرف ماهیچه ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
- پیاز ها را درون قابلمه ریخته و کمی تفت بدهید.
- زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
- پیاز ها را یکنواخت کف قابلمه پهن کرده و ماهیچه ها را روی پیازها بچینید.
- سر بوته سیر را با چاقو برش بزنید و سیر را درون قابلمه بیندازید.
- نصف مایع زعفران را روی گوشت ها بریزید.
- در صورت تمایل برای داشتن سس ماهیچه یک پیمانه آب بریزید.
- درب قابلمه را بگذارید و حرارات را خیلی کم کنید و اجازه بدهید تا 1 ساعت و نیم بپزد.
- یعد از زمان سپری شده مابقی زعفران،چوب دارچین و نمک اضافه کرده، روی درب قابلمه دم کنی بکشید و حرارت را بسیار کم کنید تا به آرامی بپزد.
- بعد از دو ساعت ماهیچه شما کاملا مغز پخت شده و پیاز ها کاراملی شده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش فسنجان