آموزش تصویری طرز تهیه مربای انار بدون هسته شیرین
انار میوه خوشمزه و خوش رنگی است که طرفداران بسیاری دارد. دسر های بسیار خوشمزه ای را می توان با دانه های یاقوتی انار درست کرد. در این مطلب می توانید طرز تهیه مربای انار بدون هسته را بخوانید. از آنجا که هسته های انار داخل مربا نیست این مربا حالت مارمالادی به خود میگیرد. و می توانید از آن برای پرکردن پای یا دسر های مختلف استفاده نمایید. نگران نباشید می توانید میزان کالری مربای انار را بخوانید.
طرز تهیه شکلات اناری شب یلدا خوشمزه و فوری
طرز تهیه مربای انار بدون هسته
مواد لازم مربای انار بدون هسته
- آب انار= 5 فنجان
- شکر سفید = 7 فنجان
- پکتین یا ژلاتین = 50 گرم
- کره بدون نمک = 1 قاشق چایخوری (اختیاری )*
طرز تهیه مربای انار بدون هسته و لبو
- در ابتدا شیشه هایی که می خواهید مربا را داخل آن بریزید استریل نمایید و با گرم خوب بشویید و روی حوله تمیز آشپزخانه قرار دهید تا خشک شود.
- در صورت استفاده از دانه های انار تازه ،آن ها را با مخلوط کن یا غذاساز له کرده و آب آن را از صافی ریز ریز رد کنید تا هسته آن جدا شود.
- درون قابلمه آب انار ، ژلاتین و کره را با هم ترکیب کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید و گاهی هم بزنید.
- وقتی مخلوط انار در حال جوشیدن است، شکر را اضافه کرده، هم بزنید تا حل شود و هم زدن را ادامه دهید تا دوباره جوش بیاید. پس از جوشیدن زمان بندی را شروع کنید و دقیقاً 2/1 دقیقه آن را بپزید.
- ترکیب را از روی حرارت برداشته و کف اضافی آن را بگیرید.
- مواد را درون شیشه های تمیز بریزید و 1/4 فضای سر شیشه را خالی نگه دارید. در آن را محکم ببندید.
- شیشه های مربا را درون آب در حال جوش قرار دهید و بگذارید 10 دقیقه بماند. بعد می توانید آن ها را تا مدت 1 سال نگه دارید.