طرز تهیه 5 غذای جدید برای سحری مقوی و خوشمزه
در روزهای ماه مبارک رمضان که وعده ی ناهار و صبحانه حذف شده است، در وعده های افطار و سحر باید غذاهای مقوی را انتخاب کنید تا در کل روز برای انجام دادن کارهایتان انرژی کافی داشته باشید. در پست های قبل سایت مینویسم طرز تهیه 5 غذای ساده برای افطار را آموزش داده ایم. در این پست می خواهیم غذا های مقوی و جدید را برای سحری به شما معرفی کنیم، طرز تهیه 5 غذای جدید برای سحری در این مقاله آموزش داده شده است، با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه ۳ دسر ساده و خوشمزه برای افطار در پست های قبل ارائه شده است.
نحوه تهیه 5 غذای جدید برای سحر
در مطالب زیر طرز تهیه 5 غذای جدید برای سحری آموزش داده شده است، این غذا ها را برای سحر درست کرده و نوش جان کنید تا روز با انرژی داشته باشید.
برنج لقمه ای غذای جدید و مقوی برای سحر
مواد لازم برای تهیه برنج لقمه ای برای سحر
- برنج: 1 پیمانه
- ماست: 2 قاشق غذا خوری
- سیب زمینی آب پز: 3 عدد
- آب: 2 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- فلفل دلمهای رنگی: 1 عدد خیلی کوچک
- هویج: 1 عدد
- پیاز داغ: 1 عدد
- فیله مرغ: 3 عدد
- آبلیمو و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه برنج لقمه ای برای سحر
- ابتدا برنج را با آب، نمک و روغن روی شعله قرار دهید تا کته شود.
- قبل از این که آب برنج کاملا تبخیر شود ماست را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب برنج تبخیر شده و برنج دم بکشد.
- سپس یک سیب زمنی آب پز شده را رنده کنید و به همراه تخم مرغ به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کند.
- این مواد را به اندازه دلخواه برداشته و به صورت دایره ای آن را درآورید و با انگشت وسط دایره برنج را فشار دهید تا یک گودی ایجاد شود.
- داخل یک قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی های دیگر را حلقه ای کنید و کف قابلمه بچینید و برنج های شکل داده را روی سیب زمینی ها قرار دهید، به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا لقمه ها پخته شوند.
- سپس درون یک تابه کمی روغن ریخته و پیاز های خلال شده را درون آن تفت دهید تا کمی سرخ شود، بعد فلفل دلمه ای و هویج های خلالی شده را اضافه کنید و در آخر فیله های مرغ را خورد کنید و درون تابه بریزید تا سبزیجات و مرغ کاملا پخته شوند. برای خوش طعم شدن مقداری نمک و آبلیمو اضافه کنید.
- برنج لقمه ای را درون ظرف سرو بگذارید و داخل گودی آن را با مرغ و سبزیجات پخته شده پر کنید، نوش جان.
بدانید: برای جلوگیری از تشنگی در سحری چه بخوریم؟
شامی با هویج یک غذای خوشمزه برای سحری
مواد لازم برای تهیه شامی برای سحر:
- گوشت چرخ کرده: 350 گرم
- سیب زمینی: 1 عدد
- هویج: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- آرد نخود چی: 1/2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم
- سرکه و شکر: به میزان لازم
طرز تهیه شامی خوشمزه برای سحری
- پیاز، سیب زمینی و هویج را رنده کنید و آب آن ها بگیرید.
- سپس گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- درون تابه روغن ریخته و شامی ها را سرخ کنید.
- در یک تابه دیگر رب گوجه فرنگی را کمی با روغن تفت دهید و سرکه، سکر و نمک را اضافه کنید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا به جوش آید.
- شامی های سرخ شده را درون سس بگذارید و اجازه دهید کمی بماند تا شامی ها مزه دار شود.
- شامی ها را در ظرف مورد نظر خود سرو کرده و نوش جان کنید.
سوپ مرغ لذیذ مناسب برای سحر
مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ برای سحری
- پیاز: 2 عدد
- سیر: 4 حبه
- کره: 2 قاشق غذا خوری
- سینه مرغ: 1 عدد
- ذرت: 300 گرم
- سیب زمینی: 1 عدد
- فلفل قرمز، نمک و تخم گشنیز: به میزان لازم
- سبزی های معطر: به میزان دلخواه
بخوانید: طرز تهیه ۳ دسر ساده و خوشمزه برای افطار
طرز تهیه سوپ مرغ لذیذ برای سحری
- ابتدا پیاز ها را خلالی و سیر ها را له کنید.
- درون قابلمه روغن یا کره بریزید بعد پیاز ها را درون آن تفت دهید، وقتی پیاز ها طلایی شدند سیرهای له شده را اضافه کنید و کمی سرخ کنید، سپس سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا طعم مرغ عوض شود.
- بعد از تغییر رنگ مرغ، 3 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید. بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنید.
- در یک ظرف دیگر ذرت را بپزید و بعد سیب زمنی ها را خرد کرده و به ذرت اضافه کنید.
- بعد از این که مرغ پخته شد، آن را خارج کرده و رشته رشته کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. ذرت و سیب زمینی های پخته شده را به همراه سبزی های معطر به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند و سوپ شما لعاب دهد.
- در آخر تخم گشنیز و نمک را ضافه کنید و از این سوپ خوشمزه لذت ببرید.
سوپ نخود و شوید مقوی و مناسب برای سحری
مواد لازم برای تهیه سوپ نخود و شوید برای سحر
- نخود: 1/3 لیوان
- گوشت چرخ کرده: 200 گرم
- شوید ساطوری شده: 2 قاشق غذا خوری
- برنج: 1/2 لیوان
- هویج: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوپ نخود و شوید برای سحر
- برای گرفتن نفخ نخود و برای کاهش در زمان پخت، نخود ها را 4 ساعت در آب خیس کنید.
- پیاز را ریز خرد کنید و آن را با کمی روغن درون قابلمه سرخ کنید تا طلایی شود.
- سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، مقداری ادویه برای خوش طعم شدن گوشت نیز اضافه کنید.
- نخود را از آب جدا کنید و به گوشت اضافه کنید و مقداری آب جوش درون قابلمه بریزید تا مواد بپزند.
- وقتی نخود ها نرم شده و پختند، برنج و شوید را اضافه کنید، و بگذارید روی حرارت بماند تا سوپ شما لعاب دهد.
- در آخر مقداری آبلیمو اضافه کنید و این سوپ خوشمزه را میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلیم گندم
تاس کباب برای سحری بسیار مقوی و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه تاس کباب برای سحر
- گوشت: 400 گرم
- پیاز: 3 عدد متوسط
- هویج: 4 عدد
- سیب زمینی: 4 عدد متوسط
- گوجه فرنگی گیلاسی: 8 عدد
- بِه: 2 عدد بزرگ
- آب: به میزان مورد نیاز
- بادمجان: 2 عدد
- آلو بخارا یا قیصی: به تعداد دلخواه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- پودر لیمو خشک: 1 قاشق چای خوری
- زرد چوبه: 1/2 قاشق چای خوری
- دارچین، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه تاس کباب برای سحری
مرحله اول: خرد کردن مواد تاس کباب
- ابتدا گوشت ها را به صورت مکعبی و نازک خرد کنید.
- هویج ها و پیاز ها را پوست کنید و به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
- پوست به را جدا کنید و آن را برش داده و خرد کنید.
- بادمجان ها را نیز پوست کرده و به صورت حلقه ای خرد کنید.
مرحله دوم: پختن تاس کباب
- ابتدا آلو ها را در مقداری آب خیس کنید.
- قابلمه ای را برداشته و درون آن کمی روغن بریزید سپس شروع به چیدن مواد درون قابلمه کنید، ابتدا پیاز های حلقه شده را کف قابلمه قرار دهید و بعد گوشت ها را بچینید و سپس برش های به، بادمجان و هویج را روی گوشت قرار دهید.
- در آخر آلو های خیس شده را روی همه ی مواد قرار دهید.
- بعد از چیدن مواد 2 لیوان آب درون قابلمه ریخته و آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا تاس کباب شما بپزد.
- وقتی مواد داخل قابلمه کاملا پخته شد، سیب زمینی و گوجه های حلقه ای شده را روی مواد تاس کباب قرار دهید تا پخته شوند.
- زمانی که سیب زمینی ها نیم پز شدند، رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل، دارچین، پودر لیموی خشک و یا لیموی تازه، با زردچوبه تفت میدهیم، مقداری آب اضافه کنید تا کمی رقیق شود سپس به مواد تاس کباب اضافه کنید.
- وقتی رب و ادویه ها را اضافه کردید، بعد از 30 دقیقه تاس کباب شما آماده است، نوش جان.