طرز تهیه 5 غذای جدید برای سحری مقوی و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

در روزهای ماه مبارک رمضان که وعده ی ناهار و صبحانه حذف شده است، در وعده های افطار و سحر باید غذاهای مقوی را انتخاب کنید تا در کل روز برای انجام دادن کارهایتان انرژی کافی داشته باشید. در پست های قبل سایت مینویسم طرز تهیه 5 غذای ساده برای افطار را آموزش داده ایم. در این پست می خواهیم غذا های مقوی و جدید را برای سحری به شما معرفی کنیم، طرز تهیه 5 غذای جدید برای سحری در این مقاله آموزش داده شده است، با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه ۳ دسر ساده و خوشمزه برای افطار در پست های قبل ارائه شده است.

نحوه تهیه 5 غذای جدید برای سحر

در مطالب زیر طرز تهیه 5 غذای جدید برای سحری آموزش داده شده است، این غذا ها را برای سحر درست کرده و نوش جان کنید تا روز با انرژی داشته باشید.

برنج لقمه ای غذای جدید و مقوی برای سحر

مواد لازم برای تهیه برنج لقمه ای برای سحر

  • برنج: 1 پیمانه
  • ماست: 2 قاشق غذا خوری
  • سیب زمینی آب پز: 3 عدد
  • آب: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • فلفل دلمه‌ای رنگی: 1 عدد خیلی کوچک
  • هویج: 1 عدد
  • پیاز داغ: 1 عدد
  • فیله مرغ: 3 عدد
  • آبلیمو و نمک: به مقدار لازم

برنج لقمه ای برای سحر
طرز تهیه برنج لقمه ای برای سحر

  1. ابتدا برنج را با آب، نمک و روغن روی شعله قرار دهید تا کته شود.
  2. قبل از این که آب برنج کاملا تبخیر شود ماست را به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب برنج تبخیر شده و برنج دم بکشد.
  3. سپس یک سیب زمنی آب پز شده را رنده کنید و به همراه تخم مرغ به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کند.
  4. این مواد را به اندازه دلخواه برداشته و به صورت دایره ای آن را درآورید و با انگشت وسط دایره برنج را فشار دهید تا یک گودی ایجاد شود.
  5. داخل یک قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی های دیگر را حلقه ای کنید و کف قابلمه بچینید و برنج های شکل داده را روی سیب زمینی ها قرار دهید، به مدت 15 دقیقه اجازه دهید تا لقمه ها پخته شوند.
  6. سپس درون یک تابه کمی روغن ریخته و پیاز های خلال شده را درون آن تفت دهید تا کمی سرخ شود، بعد فلفل دلمه ای و هویج های خلالی شده را اضافه کنید و در آخر فیله های مرغ را خورد کنید و درون تابه بریزید تا سبزیجات و مرغ کاملا پخته شوند. برای خوش طعم شدن مقداری نمک و آبلیمو اضافه کنید.
  7. برنج لقمه ای را درون ظرف سرو بگذارید و داخل گودی آن را با مرغ و سبزیجات پخته شده پر کنید، نوش جان.

بدانید: برای جلوگیری از تشنگی در سحری چه بخوریم؟

شامی با هویج یک غذای خوشمزه برای سحری

مواد لازم برای تهیه شامی برای سحر:

  • گوشت چرخ کرده: 350 گرم
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • هویج: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • آرد نخود چی: 1/2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و دارچین: به میزان لازم
  • سرکه و شکر: به میزان لازم

شامی مناسب برای سحری

طرز تهیه شامی خوشمزه برای سحری

  1. پیاز، سیب زمینی و هویج را رنده کنید و آب آن ها بگیرید.
  2. سپس گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  3. درون تابه روغن ریخته و شامی ها را سرخ کنید.
  4. در یک تابه دیگر رب گوجه فرنگی را کمی با روغن تفت دهید و سرکه، سکر و نمک را اضافه کنید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا به جوش آید.
  5. شامی های سرخ شده را درون سس بگذارید و اجازه دهید کمی بماند تا شامی ها مزه دار شود.
  6. شامی ها را در ظرف مورد نظر خود سرو کرده و نوش جان کنید.

سوپ مرغ لذیذ مناسب برای سحر

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ برای سحری

  • پیاز: 2 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • کره: 2 قاشق غذا خوری
  • سینه مرغ: 1 عدد
  • ذرت: 300 گرم
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • فلفل قرمز، نمک و تخم گشنیز: به میزان لازم
  • سبزی های معطر: به میزان دلخواه

سوپ مرغ برای سحری

بخوانید: طرز تهیه ۳ دسر ساده و خوشمزه برای افطار

طرز تهیه سوپ مرغ لذیذ برای سحری

  1. ابتدا پیاز ها را خلالی و سیر ها را له کنید.
  2. درون قابلمه روغن یا کره بریزید بعد پیاز ها را درون آن تفت دهید، وقتی پیاز ها طلایی شدند سیرهای له شده را اضافه کنید و کمی سرخ کنید، سپس سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید تا طعم مرغ عوض شود.
  3. بعد از تغییر رنگ مرغ، 3 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید به جوش آید. بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنید.
  4. در یک ظرف دیگر ذرت را بپزید و بعد سیب زمنی ها را خرد کرده و به ذرت اضافه کنید.
  5. بعد از این که مرغ پخته شد، آن را خارج کرده و رشته رشته کنید و دوباره به قابلمه برگردانید. ذرت و سیب زمینی های پخته شده را به همراه سبزی های معطر به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مواد بپزند و سوپ شما لعاب دهد.
  6. در آخر تخم گشنیز و نمک را ضافه کنید و از این سوپ خوشمزه لذت ببرید.

سوپ نخود و شوید مقوی و مناسب برای سحری

مواد لازم برای تهیه سوپ نخود و شوید برای سحر

  • نخود: 1/3 لیوان
  • گوشت چرخ کرده: 200 گرم
  • شوید ساطوری شده: 2 قاشق غذا خوری
  • برنج: 1/2 لیوان
  • هویج: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

سوپ نخود و شوید برای سحری

طرز تهیه سوپ نخود و شوید برای سحر

  1. برای گرفتن نفخ نخود و برای کاهش در زمان پخت، نخود ها را 4 ساعت در آب خیس کنید.
  2. پیاز را ریز خرد کنید و آن را با کمی روغن درون قابلمه سرخ کنید تا طلایی شود.
  3. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، مقداری ادویه برای خوش طعم شدن گوشت نیز اضافه کنید.
  4. نخود را از آب جدا کنید و به گوشت اضافه کنید و مقداری آب جوش درون قابلمه بریزید تا مواد بپزند.
  5. وقتی نخود ها نرم شده و پختند، برنج و شوید را اضافه کنید، و بگذارید روی حرارت بماند تا سوپ شما لعاب دهد.
  6. در آخر مقداری آبلیمو اضافه کنید و این سوپ خوشمزه را میل کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلیم گندم

تاس کباب برای سحری بسیار مقوی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه تاس کباب برای سحر

  • گوشت: 400 گرم
  • پیاز: 3 عدد متوسط
  • هویج: 4  عدد
  • سیب زمینی: 4 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی گیلاسی: 8 عدد
  • بِه: 2 عدد بزرگ
  • آب: به میزان مورد نیاز
  • بادمجان: 2 عدد
  • آلو بخارا یا قیصی: به تعداد دلخواه
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر لیمو خشک: 1 قاشق چای خوری
  • زرد چوبه: 1/2 قاشق چای خوری
  • دارچین، نمک و فلفل: به میزان لازم

تاس کباب برای سحری

طرز تهیه تاس کباب برای سحری

مرحله اول: خرد کردن مواد تاس کباب

  1. ابتدا گوشت ها را به صورت مکعبی و نازک خرد کنید.
  2. هویج ها و پیاز ها را پوست کنید و به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
  3. پوست به را جدا کنید و آن را برش داده و خرد کنید.
  4. بادمجان ها را نیز پوست کرده و به صورت حلقه ای خرد کنید.

مرحله دوم: پختن تاس کباب

  1. ابتدا آلو ها را در مقداری آب خیس کنید.
  2. قابلمه ای را برداشته و درون آن کمی روغن بریزید سپس شروع به چیدن مواد درون قابلمه کنید، ابتدا پیاز های حلقه شده را کف قابلمه قرار دهید و بعد گوشت ها را بچینید و سپس برش های به، بادمجان و هویج را روی گوشت قرار دهید.
  3. در آخر آلو های خیس شده را روی همه ی مواد قرار دهید.
  4. بعد از چیدن مواد 2 لیوان آب درون قابلمه ریخته و آن را روی شعله ملایم قرار دهید تا تاس کباب شما بپزد.
  5. وقتی مواد داخل قابلمه کاملا پخته شد، سیب زمینی و گوجه های حلقه ای شده را روی مواد تاس کباب قرار دهید تا پخته شوند.
  6. زمانی که سیب‌ زمینی‌ ها نیم‌ پز شدند، رب گوجه‌ فرنگی را به همراه نمک، فلفل، دارچین، پودر لیموی خشک و یا لیموی تازه، با زردچوبه تفت می‌دهیم، مقداری آب اضافه کنید تا کمی رقیق شود سپس به مواد تاس کباب اضافه کنید.
  7. وقتی رب و ادویه ها را اضافه کردید، بعد از 30 دقیقه تاس کباب شما آماده است، نوش جان.
نظرات