Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه پاناکوتا خرمالو خوشمزه قالبی

دستور تهیه پاناکوتا با خرمالو قالبی

خرمالو یکی از میوه های پاییزی پر طرفدار است. خرمالوی رسیده طعم شیرین و خاصی دارد و برای تهیه انواع دسر و کیک بسیار مناسب میباشد. به راحتی میتوانید با خرمالو دسرهای شیرین خوشمزه ای تهیه کرده و در مهمانی ها سرو کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتا با خرمالو یک دسر شیرین و جذاب ارائه شده است.

آموزش طرز تهیه پاناکوتای خرمالو

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه پاناکوتا خرمالو ارائه شده است:

مواد لازم پاناکوتا خرمالو

شیر 1 لیوان
خامه صبحانه 200 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق غذا خوری
شکر نصف لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
خرمالو 5 عدد درشت
آب سرد 1/3 لیوان

مراحل طرز تهیه پاناکوتا خرمالو

  • ابتدا پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.
  • آب سرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. کنار بگذارید تا بافت منسجم بگیرد.
  • سپس روی بخار کتری قرار دهید تا شفاف شود.
  • در یک شیر جوش، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل شود.
  • خامه صبحانه را اضافه کرده و مبا همزن دستی هم بزنید تا خامه در شیر و شکر یکدست شود.
  • دقت کنید که شیر نباید بجوشد و حرارت کم باشد. شیر فقط کمی گرم شود در حدی که دست را نسوزاند.
  • حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید.
  • خرمالو ها را پوست بگیرید و به وسیله گوشکوب برقی یا هر وسیله دیگری پوره کنید.
  • پوره خرمالو را به شیر اضافه کرده و هم بزنید.
  • ژلاتین آب شده را به مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  • در صورت نیاز قالب مورد نظر را کمی چرب کنید.
  • مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار بدهید تا ببندد.
  • سپس از یخچال خارج کرده و به کمک چاقو دور پاناکوتا را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.