طرز تهیه پاناکوتا خرمالو خوشمزه قالبی
دستور تهیه پاناکوتا با خرمالو قالبی
خرمالو یکی از میوه های پاییزی پر طرفدار است. خرمالوی رسیده طعم شیرین و خاصی دارد و برای تهیه انواع دسر و کیک بسیار مناسب میباشد. به راحتی میتوانید با خرمالو دسرهای شیرین خوشمزه ای تهیه کرده و در مهمانی ها سرو کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پاناکوتا با خرمالو یک دسر شیرین و جذاب ارائه شده است.
آموزش طرز تهیه پاناکوتای خرمالو
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه پاناکوتا خرمالو ارائه شده است:
مواد لازم پاناکوتا خرمالو |
|
شیر | 1 لیوان |
خامه صبحانه | 200 گرم |
پودر ژلاتین | 3 قاشق غذا خوری |
شکر | نصف لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
خرمالو | 5 عدد درشت |
آب سرد | 1/3 لیوان |
مراحل طرز تهیه پاناکوتا خرمالو
- ابتدا پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید.
- آب سرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. کنار بگذارید تا بافت منسجم بگیرد.
- سپس روی بخار کتری قرار دهید تا شفاف شود.
- در یک شیر جوش، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در شیر حل شود.
- خامه صبحانه را اضافه کرده و مبا همزن دستی هم بزنید تا خامه در شیر و شکر یکدست شود.
- دقت کنید که شیر نباید بجوشد و حرارت کم باشد. شیر فقط کمی گرم شود در حدی که دست را نسوزاند.
- حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید.
- خرمالو ها را پوست بگیرید و به وسیله گوشکوب برقی یا هر وسیله دیگری پوره کنید.
- پوره خرمالو را به شیر اضافه کرده و هم بزنید.
- ژلاتین آب شده را به مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- در صورت نیاز قالب مورد نظر را کمی چرب کنید.
- مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار بدهید تا ببندد.
- سپس از یخچال خارج کرده و به کمک چاقو دور پاناکوتا را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید.