طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی برای 10نفر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کوفته برنجی یه غذای نونی خوشمزه محسوب می شود که مواد مختلف مورد استفاده در آن نیز دارای ارزش غذایی بالایی هستند، کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی را می توان برای پذیرایی از مهمان نیز آماده کرد. برای تهیه کوفته برنجی خوشمزه رعایت برخی نکات لازم است که در این مطلب به ذکر آنها پرداخته ایم.

با دستور پخت کوفته برنجی برای 10 نفر با ما همراه باشید.

دستور پخت کوفته برنجی برای ده نفر

طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی برای 10نفر

دستور پخت کوکو تره فرنگی خوش عطر و بو در خانه به همراه با تصویر

کوفته برنجی را میتوان بصورت سوخاری یا کره ای نیز اماده کرد. برای تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی برای 10 نفر به دستور زیر عمل کنید.

مواد لازم برای پخت کوفته برنجی برای 10 نفر

  • برنج: 6 پیمانه
  • آرد نخودچی: 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز: 3 یا 4 عدد  درشت
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • لپه: 4 پیمانه
  • گوشت چرخکرده: 800 گرم
  • فلفل دلمه ای ریز شده: 4 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 2 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه: 7 قاشق غذاخوری
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • سبزی کوفته: 8 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • دانه هل: 4 عدد
  • آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه ها: نمک، زردچوبه، فلفل، تخم گشنیز، پودر سیر و 1 عدد چوب دارچین

مراحل و طرز تهیه کوفته برنجی برای 10 نفر

1 – ابتدا برنج و لپه رو جداگانه می پزیم. ( برنج رو هنگام پخت زیاد نجوشونید و اجازه ندید زیاد وا رفته بشه.)

2 – پیازها رو بهمراه نمک و زردچوبه کمی تفت میدیدم و بعد گوشت چرخکرده رو بهش اضافه می کنیم و بخوبی تقت میدیم.

3 –  حالا نوبت اضافه کردن رب هاست. ( رب انار و رب گوجه)

4 – در این مرحله از آماده کردن کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی، برنج پخته شده رو اضافه می کنیم(به اندازه 4 کفگیر از برنج رو نگه دارید)

5 – حالا باید لپه هارو اضافه کنیم. لپه هارو کمی با گوشتکوب می کوبیم و به سایر مواد اضافه می کنیم.

6 – بعد از ترکیب کردن همه مواد باهم، باید اونهارو طعم دار کنیم؛ کمی پودر تخم گشنیز، سبزی کوفته، پودر سیر، زردچوبه و فلفل نمک رو اضافه می کنیم و بخوبی هم می زنیم تا به خورد همه مواد بره.

7 – در این مرحله از طرز تهیه ی کوفته برنجی برای 10 نفر، زعفران و زرشک رو هم به مواد اضافه می کنیم  و بعد از کمی جوشیدن از روی حرارت بر میداریم.

8 –  مواد کوفته رو داخل ظرفی جداگانه ریخته و باقی برنج رو با آرد نخودچی و تخم مرغ بهش اضافه می کنیم و بخوبی ورز میدیم. 

9 – در آخرین مرحله از آماده کردن کوفته برنجی برای ده نفر، کمی از مواد کوفته بر میداریم و با دست گرد می کنیم و داخل سس کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی می ریزیم. 

برای تهیه سس یا آب کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی به شکل زیر عمل کنید:

دو تا پیاز رو کمی برشته می کنیم و فلفل دلمه ای رو هم داخل ظرفمون خرد می کنیم تا بهمراه پیاز کمی تفت بخوره، کمی رب هم به این مواد اضافه می کنیم و بعد از جوشیدن، داخل ظرفمون آب می ریزیم.

 حالا باید سبزی کوفته، آبلیمو، چوب دارچین، پودر سیر و زعفران و نمک فلفل رو به این مواد اضافه کنیم و بعد از اینکه کمی قل زد، درجه حرارت رو کم می کنیم.

10 – بعد از قرار دادن کوفته برنجی داخل سس، حرارت گاز رو کم می کنیم و به مدت 15 دقیقه بعد، کمی حرارت رو بیشتر می کنیم در ظرف رو میزاریم.

11 – نیم ساعت بعد کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی برای 10 نفر اماده ست. نوش جان

با معرفی 10 غذای خوشمزه ایرانی در شهرهای مختلف با مینویسم همراه باشید.

نکاتی برای تهیه کوفته برنجی خوشمزه

  • آبی که برای تهیه سس کوفته برنجی اضافه می کنید نباید خیلی زیاد باشد، باید به شکلی باشد بعد از پخت و هنگام مصرف آن، 3 پیمانه آب داشته باشد.
  • ورز دادن مواد کوفته برنجی در دستور پخت کوفته برنجی ساده اهمیت زیادی دارد.
  • برای اضافه کردن کوفته برنجی داخل سس، توجه داشته باشید که آب در حال جوشیدن باشد، در غیر این صورت کوفته برنجی شما خراب می شود.
  • طرز تهیه کوفته برنجی برای 8 نفر نیز تقریبا به همین شکل است.
  • اندازه کوفته برنجی برای ده نفر نه زیاد بزرگ باشد نه کوچیک.
نظرات