طرز تهیه رولت کوکو سبزی با نان لواش یک غذای مجلسی و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کوکو سبزی یکی از غذاهای ایرانی است که بسیار ساده و فوری میتوان آن را تهیه کرد. کوکو سبزی به سبک های مختلفی قابل سرو است. معمولا از آن به عنوان یک وعده غذایی فوری استفاده میشود. در کنار ماهی هم سرو میشود. میتوان کوکو سبزی را به صورت مجلسی تهیه کرد و در مهمانی ها سرو کرد. در ادامه طرز تهیه رولت کوکو سبزی با نان لواش ارائه شده است.

دستور تهیه رولت کوکو سبزی با نان لواش

مواد مورد نیاز و مراحل تهیه کوکو سبزی رولی:

مواد مورد نیاز برای تهیه کوکو سبزی رولی

تخم مرغ ۵ عدد
گردو ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
آرد ۱ ق غذا خوری
سبزی کوکویی ۵۰۰ گرم
زرشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم

مراحل تهیه کوکو سبزی

  • سبزی کوکو شامل گشنیز،تره،اسفناج،جعفری و شوید است که باید از هر کدام به تساوی پاک کرده، خوب بشویید و ریز خرد کنید.
  • راز یک کوکو سبزی خوشمزه در استفاده از سیر تازه است. اگر سیر تازه در دست دارید حتما به سبزی ها اضافه کنید.
  • سبزی را داخل یک کاسه بریزید. اگر در مخلوط سبزی از سیر تازه استفاده کرده اید دیگر نیازه بهه استفاده مجدد از سیر نمیباشد.
  • تخم مرغ ها را به سبزی اضافه کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را با آرد مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
  • گردو خرد شده و زرشک را اضافه و هم بزنید.
  • در یکه تابه رژیمی کمی روغن بریزید و نیمی از مواد را در آن بریزید. کمی که خودش را گرفت درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد.
  • بعد از سرخ شدن یک طرف تابه را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
  • اگر مایل بودید می توانید کوکو سبزی را در فر بپزید. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید. سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید. تابه یا قالب مورد نظر را با مقداری روغن چرب می کنید.
  • سپس مایع کوکو را داخل قالب ریخته و با پشت قاشق همه سطح کوکو را صاف کنید و روی آن را فویل می کشید و داخل فر قرار داده و بعد از 15 دقیقه از فر خارج کرده و یک تخم مرغ را کامل هم بزنید و روی کوکو بریزید (این کار باعث می شود که کوکو دو لایه نشود) برحسب سلیقه می توانید روی کوکو کنجد بپاشید و یا چند عدد گردو یا بادام روی کوکو فرار دهید باید خیلی سریع این کار را انجام دهید تا تخم مرغ بسته نشود و دوباره قالب را داخل فر قرار دهید تا کوکو کامل بپزد.
  • باقی مواد را هم به همین روش بپزید.
  • یک نان لواش را روی میز کار خود باز کنید. کمی ماست چکیده روی سطح نان بمالید. کمی گردو خرد شده و در صورت تمایل کشمش روی ماست بریزید. از کوکو برش بزنید و روی عرض نان بگذارید.
  • از یک سمت شروع به رل کردن کنید. رول کوکو را در مشما بگذارید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • سپس از یخچال خارج کرده و برش بزنید.
نظرات