Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه با انار (ترکیب آب انار و رب انار)

آموزش زیتون پروده خانگی با آب انار

زیتون پرورده یکی از مخلفات پرطرفدار کنار غذای گیلانی هاست. شما به راحتی میتوانید این چاشنی خوشمزه ی گیلانی را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید. طرز تهیه زیتون پرورده بسیار ساده است. گیلانی ها زیتون پرورده را با استفاده از نمک یار و سنگ مشته میکنند. در ادامه این مطلب طرز تهیه زیتون پرورده با انار تازه اصیل و سنتی و خوشمزه را به صورت خانگی توضیح داده شده است.

دستور تهیه زیتون پرورده خانگی با انار

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل طرز تهیه زیتون پرورده با انار ارائه شده است.

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده با انار

زیتون 700 گرم
گردو 200 گرم
خالواش 50 گرم
نعنا 50 گرم
چوچاق 100 گرم
آب انار ترش یک استکان
رب انار ترش 2 قاشق غذا خوری
سیر 7 حبه
گلپر 1 قاشق چای خوری
نمک بستگی به مقدار شوری زیتون دارد
فلفل سبز تند 1 عدد

مراحل طرز تهیه زیتون پرورده با انار

  • ابتدا گردو را آسیاب کنید.
  • بعد از آسیاب کردن گردوها، سبزیجات معطر را ساتوری ریز خرد کنید و با گردو خوب مخلوط کنید.
  • سیر ها را خوب له کرده و به مواد اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید تا همه مواد با هم یک دست شود.
  • برای این که زیتون پرونده طعمی تند داشته باشد می توانید یک عدد فلفل سبز تند را له یا ساتوری خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
  • در این مرحله آب انار ترش را به همرا رب انار ترش، نمک و گلپر به مواد اضافه کرده و خوب با هم ترکیب کنید تا رب انار ترش و آب انار ترش به همه جای مواد برسد و یک دست شود .
  • اگر فکر کردید که به آب انار یا رب انار بیشتری نیاز دارد می توانید اضافه کنید.
  • در اخر زیتون ها را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا همه زیتون ها به این مواد آغشته شوند.
  • برای 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود.
  • برای تزئین هم از انار دان شده استفاده کنید.

زیتون پرورده

نکات طرز تهیه زیتون پرورده با انار

  • میتوانید مواد را درون یک غذا ساز باهم خوب ترکیب کنید و سپس رب انار و آب انار را اضافه کنید.
  • برای داشتن یک زیتون پرورده خوش رنگ بهتر است بیشتر از آب انار ترش استفاده کنید. چرا که رب انار رنگ زیتون پرورده را تیره میکند.
  • اگه دسترسی به سبزی های شمالی ندارید میتوانید به جای خالواش و چوچاق، از مرزه ، ترخون یا کمی گشنیز یا هر سبزی معطری که دوست دارید استفاده کنید. حتی میتوانید فقط از 50 گرم نعناع استفاده کنید و سبزی های محلی را کلا حذف کنید.
  • در ریختن نمک خیلی دقت کنید، چرا که بعضی زیتون ها خیلی شور هستند و با ریختن نمک زیتون پرورده شور میشود. حتما اول طعم زیتون را تست کنید و بعد نمک اضافه کنید.
  • مقدار سیر زیتون پرورده اختیاری است و در خیلی از شهرها سیر را به دلیل بوی بد دهان حذف میکنند، ولی اضافه کردن بین 7 الی 12 حبه سیر طعم خیلی خوبی به این چاشنی شمالی میدهد.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.