Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه لپه پلو با مرغ خوشمزه

آموزش پخت پلوی لپه با گوشت مرغ

قطعا همه شما برای وعده های غذایی خود به دنبال تنوع هستید و تمایل دارید برای ناهار و شام روزانه خود غذاهای متنوع و در عین حال خوشمزه تهیه کنید. به طور معمول انتخاب غذا برای درست کردن غذا یکی از چالش های مهم روزمره ماست. لپه پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و راحت است که میتوانید در وعده های خود بگنجانید. این غذا میتواند برای کسانی که به غذاهای گیاهی هم علاقه دارند بسیار مناسب باشد. در ادامه این پست طرز تهیه لپه پلو با مرغ به صورت کامل توضیح داده شده است.

طرز پخت لپه پلو با مرغ مجلسی

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت پلو لپه و مرغ ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه لپه پلو با مرغ

پیاز 1 عدد
سینه مرغ 200 گرم
رب 1 قاشق غذاخوری
گوجه 3 عدد درشت
لپه 1 پیمانه
برنج 3 پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ادویه کاری به میزان لازم
سیب زمینی 1 عدد درشت

مراحل طرز تهیه لپه پلو با مرغ

  • یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید. در یک تابه کمی روغن بریزید و پیازها را درون روغن تفت بدهید تا نرم شود.
  • سینه مرغ را مکعبی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه و هم بزنید تا سینه های مرغ سرخ شود.
  • نمک، فلفل قرمز، دارچین، زردچوبه و ادویه کاری را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید.
  • یک قاشق رب به مواد اضافه و خوب تفت بدهید تا خامی رب گرفته و خوب سرخ شود.
  • بعد چند عدد گوجه را با غذاساز پوره کرده یا رنده کنید و به پیازها اضافه کنید.
  • کمی کخلوزط کنید و اجازه بدهید تا آب گوجه ها کشیده شود و خوب سرخ شود.
  • سپس لپه آب‌پز شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
  • چهار پیمانه آب جوش اضافه کنید و وقتی آب بجوش رسید سه پیمانه برنج را اضافه کرده و با شعله متوسط بگذارید تا آبش کشیده شود.
  • بعد از کشیدن آب برنج شعله را کم کرده و درب قابلمه را بگذاری تا دم بکشد.
  • در آخر دو عدد سيب زميني متوسط را نگيني خرد كرده و سرخ كنید و در كنار پلو سرو كنید.

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.