طرز تهیه کال کباب گیلانی برای 2 نفر (یک غذای محلی خوشمزه)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کال کباب یکی دیگر از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب گیلان است که با بادمجان کباب شده پخته می شود. این غذای خوشمزه از نظر مواد اولیه و روش پخت به میرزا قاسمی شباهت دارد و اصالت آن مانند میرزا قاسمی متعلق به شمال کشور و شهر گیلان است. طرز تهیه و طبخ کال کباب گیلانی با رب انار و بادمجان، گردو و سیر می باشد. این پیش غذای گیلانی به صورت سرد سرو می شود. اگر بادمجان دوست دارید، قطعاً این کال کباب گیلانی را دوست خواهید داشت. در ادامه این مطلب با من همراه باشید تا طرز تهیه کال کباب گیلانی را بخوانید.

دستور پخت 6 غذای ایرانی با گوشت چرخ کرده فوق العاده خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کال کباب گیلانی

دوستان عزیزم برای تهیه کال کباب گیلانی به موارد زیر احتیاج داریم:

  • بادمجان کبابی = یک کیلو
  • گردو ساییده = ۱۵۰ گرم
  • سیر له شده = ۱ قاشق مرباخوری سر خالی
  • انار ترش له شده =  نصف لیوان
  • نمک،فلفل، گلپر =به میزان لازم
  • نعنا خشک =۱ قاشق مرباخوری سرخالی
  • خالواش خشک =۱ قاشق مرباخوری سرخالی
  • چوچاق = ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کال کباب گیلانی

طرز تهیه کال کباب گیلانی

فیلم آموزش 10 صبحانه خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کال کباب گیلانی

برای تهیه این غذای محلی ابتدا باید بادمجان ها ار خوب بشویید، و آن ها را با پوست روی آتش و یا شعله ملایم اجاق گاز قرار داده و آنها را کباب کنید، سپس پوست آنها را گرفته و در ظرفی بریزید تا خنک شوند بعد آنها را با گوشت کوب له کنید.

سپس گردو، سیر را خوب له کرده و به بادمجان ها را به آن اضافه نمایید سپس انار یا آب انار را به آن بی افزایید و همه این مواد را با هم مخلوط کنید و خوب له کنید.

حال سبزیجات، نمک، فلفل و گلپر را به مخلوط اضافه کنید و بکوبید تا خوب ترکیب شوند. حالا ظرف را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود در صورتی که از رب انار استفاده می کنید رنگ غذای شما تیره می شود. بهتر است، این غذا را با انار تازه و ترش تهیه کردید.

نظرات