3 غذای سریع مجلسی با مرغ خوشمزه و آسان

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر قصد پخت یک غذای مجلسی خوشمزه و مجلسی را دارید اما نمیدونید چی درست کنید، بهتره که این مطلب را تا آخر مطالعه کنید چون قصد داریم 3 غذای سریع مجلسی با مرغ را معرفی کنیم و بگوییم که در مواقع ضروری و با سرعت چگونه غذای خوشمزه و مجلسی با مرغ درست کنید. پس اگر به دنبال 3 غذای سریع مجلسی با مرغ هستید این مطلب را تا آخر مطالعه کنید و گام به گام با ما همراه باشید.

غذای سریع و خوشمزه با مرغ مناسب مهمانی ها

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میتوان تهیه کرد و در بسیاری از وعده های غذایی میتوان از آن استفاده کرد مرغ است. اگر میخواهید غذاهای خوشمزه و مجلسی تهیه کنید اما عجله دارید و میخواهید با کمترین زمان ممکن غذای خوشمزه و مجلسی آماده کنید بهتر است که مرغ را انتخاب کنید. در ادامه 3 مدل غذای مجلسی خوشمزه با مرغ را معرفی می کنیم که میتوانید با طبع و میل خود انتخاب کنید.

طرز تهیه مرغ ناردونی

طرز تهیه مرغ ناردونی

طرز تهیه مرغ ناردونی

یکی از غذاهایی که میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن و با سرعت تهیه کنید و بپزید مرغ ناردونی است. مرغ ناردونی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که بسیار راحت میتوانید آن را فراهم کنید. خالی از لطف نیست که بگوییم، مرغ ناردونی یکی از خوشمزه ترین غذاها است.

مواد لازم برای پخت مرغ ناردونی

  • نمک
  • فلفل سیاه 
  • زردچوبه
  • مرغ
  • پیاز
  • سیر 
  • رب گوجه فرنگی
  • رب انار
  • آب انار

مراحل پخت مرغ ناردونی یک غذای سریع و مجلسی

برای پخت ناردونی که یک غذای مجلسی و در عین حال سریع می باشد مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرغ ها را به نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب آغشته می کنیم.
  • اجازه دهید ادویه به خرد مرغ برود و برای این کار، مرغ را به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد را به خوبی جذب کند.
  • پس از گذشت 2 الی 3 ساعت، دو طرف مرغ ها را سرخ کنید.
  • مرغ های سرخ شده را در ظرفی جداگانه قرار دهید.
  • دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل ظرفی که مرغ سرخ شده بود سرخ کنید.
  • سعی کنید پیاز های نگینی تان به رنگ طلایی در بیایند.
  • به پیاز های خود دو حبه سیر رنده شده اضافه کنید.
  • اجازه دهید سیر ها و پیاز ها باهم سرخ شوند.
  • به پیاز و سیر خود، رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
  • سپس رب انار را به محلول خود اضافه کنید.
  • دقت داشته باشید که در هنگام اضافه کردن رب انار شعله بسیار کم باشد.
  • اجازه دهید رب انار، رب گوجه فرنگی، سیر و پیاز به خوبی تفت داده شود.
  • مرغ های سرخ شده را به این محلول خود اضافه کنید.
  • محلول رب، سیر و پیاز را بر دو روی مرغ قرار میدهیم.
  • یک لیوان آب انار را به محلول خود اضافه کنید.
  • سپس کمی نمک به آن اضافه کنید.
  • مرغ ها را دو الی 3 مرتبه پشت و رو کنید تا خوب پخته و با مواد ترکیب شود.
  • اجازه دهید 2 الی 3 ساعت غذای شما پخته شود.
  • 2 الی 3 قاشق انار ترش دان شده را اضافه کنید.
  • بگذارید 10 الی 15 دقیقه پخته شود ولی درب قابلمه را نگذارید.

مرغ ناردون شما آماده است و میتوانید نوش جان کنید.

طرز تهیه خوراک مرغ و کلم بروکلی یک وعده غذایی خوشمزه و پرخاصیت

طرز تهیه سالاد مرغ و پاستا

طرز تهیه سالاد مرغ و پاستا

طرز تهیه سالاد مرغ و پاستا

مواد لازم 

  •  400 گرم فیله مرغ
  •  یک بسته پاستا فرمی
  •  فلفل دلمه سبز و رنگی بستگی به ذائقه
  •  خیارشور حدودا 7 عدد
  •  زیتون اسلایس شده حدودا یه قاشق
  •  سس مایونز و روغن زیتون دو قاشق
  •  سس خردل و ابلیمو یک قاشق
  •  نمک، فلفل و زعفران

نحوه پخت سالاد مرغ و پاستا

  • ابتدا فیله مرغ را مزه دار کنید
  • فیله مرغ را به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • سپس سرخ کنید و برش دهید.
  • خیارشور و فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد کنید.
  • پاستا رو در آب جوش و نمک بجوشانید.
  • پس از نرم شدن پاستا ها، آب کشی کنید.
  • همه مواد را با هم ترکیب کنید و سس به آن اضافه کنید.

سالاد مرغ و پاستا شما آماده است. این غذا مناسب مهمانی ها است و سریع هم آماده می شود.

طرز تهیه فیله مرغ اناری فوق العاده خوشمزه (مناسب شب یلدا)

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج

مواد لازم برای پخت اسکالوپ مرغ و اسفناج

  • اسفناج 
  • سیر
  • پنیر خامه ای
  • پودر پنیر پارمزان
  • فلفل نمک
  • گوشت مرغ
  • پودر سوخاری
  • زرده تخم مرغ

طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج

  • ابتدا اسفناج را داخل قابلمه گذاشته و بگذارید خوب پخته شود.
  • آب اسفناج ها که کشیده شد، کمی سیر به آن اضافه کنید.
  • اسفناج و سیر را با هم تفت دهید.
  • سپس 3 قاشق غذاخوری به آن پنیر خامه ای اضافه کنید.
  • پودر پنیر پارمزان به اسفناج خود اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • سپس فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
  • خوب هم بزنید و مواد را باهم ترکیب کنید تا به شکل خمیری در بیاید.
  • سپس مرغ سینه را فراهم کرده و وسط آن را با چاقو باز کنید.
  • مرغ را باز کنید و داخل یک پلاسنیک تمیز قرار دهید.
  • با گوشت کوب خوب له کنید و به آن ضربه بزنید.
  • پلاستیک را جدا کرده و به روی مرغ، فلفل و نمک اضافه کنید و ادویه را خوب به همه جای مرغ اضافه کنید.
  • سپس مواد اسفناج را داخل مرغ قرار دهید و مرغ را ببندید.
  • سعی کنید از هه اطراف مرغ بسته شود و به شکل سوسیس در بیاید.
  • مرغ را داخل پلاستیک قرار داده و پلاستیک را به دور آن خوب سفت کنید.
  • سپس، مرغ لول شده را به داخل یخچال گذاشته تا خوب مواد جذب مرغ شود.
  • سپس مرغ لول شده را به داخل زرده تخم مرغ و پودر سوخاری قرار دهید.
  • مرغ لول شده آغشته به زرده تخم مرغ و پودر سوخاری را سرخ کنید.
  • میتوانید مرغ لول شده آماده را ب صورت اسلایدی در آورده و سرو کنید.
نظرات