3 غذای سریع مجلسی با مرغ خوشمزه و آسان
اگر قصد پخت یک غذای مجلسی خوشمزه و مجلسی را دارید اما نمیدونید چی درست کنید، بهتره که این مطلب را تا آخر مطالعه کنید چون قصد داریم 3 غذای سریع مجلسی با مرغ را معرفی کنیم و بگوییم که در مواقع ضروری و با سرعت چگونه غذای خوشمزه و مجلسی با مرغ درست کنید. پس اگر به دنبال 3 غذای سریع مجلسی با مرغ هستید این مطلب را تا آخر مطالعه کنید و گام به گام با ما همراه باشید.
غذای سریع و خوشمزه با مرغ مناسب مهمانی ها
یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میتوان تهیه کرد و در بسیاری از وعده های غذایی میتوان از آن استفاده کرد مرغ است. اگر میخواهید غذاهای خوشمزه و مجلسی تهیه کنید اما عجله دارید و میخواهید با کمترین زمان ممکن غذای خوشمزه و مجلسی آماده کنید بهتر است که مرغ را انتخاب کنید. در ادامه 3 مدل غذای مجلسی خوشمزه با مرغ را معرفی می کنیم که میتوانید با طبع و میل خود انتخاب کنید.
طرز تهیه مرغ ناردونی
یکی از غذاهایی که میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن و با سرعت تهیه کنید و بپزید مرغ ناردونی است. مرغ ناردونی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که بسیار راحت میتوانید آن را فراهم کنید. خالی از لطف نیست که بگوییم، مرغ ناردونی یکی از خوشمزه ترین غذاها است.
مواد لازم برای پخت مرغ ناردونی
- نمک
- فلفل سیاه
- زردچوبه
- مرغ
- پیاز
- سیر
- رب گوجه فرنگی
- رب انار
- آب انار
مراحل پخت مرغ ناردونی یک غذای سریع و مجلسی
برای پخت ناردونی که یک غذای مجلسی و در عین حال سریع می باشد مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرغ ها را به نمک، فلفل سیاه و زردچوبه خوب آغشته می کنیم.
- اجازه دهید ادویه به خرد مرغ برود و برای این کار، مرغ را به مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد را به خوبی جذب کند.
- پس از گذشت 2 الی 3 ساعت، دو طرف مرغ ها را سرخ کنید.
- مرغ های سرخ شده را در ظرفی جداگانه قرار دهید.
- دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل ظرفی که مرغ سرخ شده بود سرخ کنید.
- سعی کنید پیاز های نگینی تان به رنگ طلایی در بیایند.
- به پیاز های خود دو حبه سیر رنده شده اضافه کنید.
- اجازه دهید سیر ها و پیاز ها باهم سرخ شوند.
- به پیاز و سیر خود، رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
- سپس رب انار را به محلول خود اضافه کنید.
- دقت داشته باشید که در هنگام اضافه کردن رب انار شعله بسیار کم باشد.
- اجازه دهید رب انار، رب گوجه فرنگی، سیر و پیاز به خوبی تفت داده شود.
- مرغ های سرخ شده را به این محلول خود اضافه کنید.
- محلول رب، سیر و پیاز را بر دو روی مرغ قرار میدهیم.
- یک لیوان آب انار را به محلول خود اضافه کنید.
- سپس کمی نمک به آن اضافه کنید.
- مرغ ها را دو الی 3 مرتبه پشت و رو کنید تا خوب پخته و با مواد ترکیب شود.
- اجازه دهید 2 الی 3 ساعت غذای شما پخته شود.
- 2 الی 3 قاشق انار ترش دان شده را اضافه کنید.
- بگذارید 10 الی 15 دقیقه پخته شود ولی درب قابلمه را نگذارید.
مرغ ناردون شما آماده است و میتوانید نوش جان کنید.
طرز تهیه خوراک مرغ و کلم بروکلی یک وعده غذایی خوشمزه و پرخاصیت
طرز تهیه سالاد مرغ و پاستا
مواد لازم
- 400 گرم فیله مرغ
- یک بسته پاستا فرمی
- فلفل دلمه سبز و رنگی بستگی به ذائقه
- خیارشور حدودا 7 عدد
- زیتون اسلایس شده حدودا یه قاشق
- سس مایونز و روغن زیتون دو قاشق
- سس خردل و ابلیمو یک قاشق
- نمک، فلفل و زعفران
نحوه پخت سالاد مرغ و پاستا
- ابتدا فیله مرغ را مزه دار کنید
- فیله مرغ را به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- سپس سرخ کنید و برش دهید.
- خیارشور و فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد کنید.
- پاستا رو در آب جوش و نمک بجوشانید.
- پس از نرم شدن پاستا ها، آب کشی کنید.
- همه مواد را با هم ترکیب کنید و سس به آن اضافه کنید.
سالاد مرغ و پاستا شما آماده است. این غذا مناسب مهمانی ها است و سریع هم آماده می شود.
طرز تهیه فیله مرغ اناری فوق العاده خوشمزه (مناسب شب یلدا)
طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج
مواد لازم برای پخت اسکالوپ مرغ و اسفناج
- اسفناج
- سیر
- پنیر خامه ای
- پودر پنیر پارمزان
- فلفل نمک
- گوشت مرغ
- پودر سوخاری
- زرده تخم مرغ
طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه اسکالوپ مرغ و اسفناج
- ابتدا اسفناج را داخل قابلمه گذاشته و بگذارید خوب پخته شود.
- آب اسفناج ها که کشیده شد، کمی سیر به آن اضافه کنید.
- اسفناج و سیر را با هم تفت دهید.
- سپس 3 قاشق غذاخوری به آن پنیر خامه ای اضافه کنید.
- پودر پنیر پارمزان به اسفناج خود اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- سپس فلفل و نمک را به آن اضافه کنید.
- خوب هم بزنید و مواد را باهم ترکیب کنید تا به شکل خمیری در بیاید.
- سپس مرغ سینه را فراهم کرده و وسط آن را با چاقو باز کنید.
- مرغ را باز کنید و داخل یک پلاسنیک تمیز قرار دهید.
- با گوشت کوب خوب له کنید و به آن ضربه بزنید.
- پلاستیک را جدا کرده و به روی مرغ، فلفل و نمک اضافه کنید و ادویه را خوب به همه جای مرغ اضافه کنید.
- سپس مواد اسفناج را داخل مرغ قرار دهید و مرغ را ببندید.
- سعی کنید از هه اطراف مرغ بسته شود و به شکل سوسیس در بیاید.
- مرغ را داخل پلاستیک قرار داده و پلاستیک را به دور آن خوب سفت کنید.
- سپس، مرغ لول شده را به داخل یخچال گذاشته تا خوب مواد جذب مرغ شود.
- سپس مرغ لول شده را به داخل زرده تخم مرغ و پودر سوخاری قرار دهید.
- مرغ لول شده آغشته به زرده تخم مرغ و پودر سوخاری را سرخ کنید.
- میتوانید مرغ لول شده آماده را ب صورت اسلایدی در آورده و سرو کنید.