کلمات قشنگ فارسی (زیباترین کلمه های فارسی)
همه ما افرادی را می شناسیم که شیوا و جذاب صحبت می کنند و همیشه سخنوری آنها زبانزد است. می دانید که کلمات قدرت شگفت انگیزی دارند و انتخاب کلمات قشنگ در موقعیت درست تا چه اندازه می تواند روابط ما را تحت تاثیر قرار دهد و صحبت های ما را تاثیر گذار کند. برای خوب صحبت کردن قبل از هر چیز باید دایره لغاتمان را افزایش دهیم، کلمات قشنگ فارسی را بشناسیم و بدانیم هر کلمه را در چه موقعیتی استفاده کنیم. در این مطلب تعدادی از کلمات قشنگ فارسی را جمع آوری نموده ایم که می توانید مورد استفاده قرار دهید.
کلمه های قشنگ فارسی
اینکه قبل از صحبت کردن، فکر کنیم به ما کمک می کند کلمات مناسبتری به ذهنمان برسد و کلام ما تاثیر بهتری روی مخاطب داشته باشد. شناخت کلمات قشنگ فارسی، باعث می شود. بکار بردن کلمه های قشنگ فارسی در حین صحبت، باعث می شود دیگران شما را به عنوان یک انسان خوش صحبت بشناسند و از هم کلامی با شما لذت ببرند. در ادامه با تعدادی از کلمه های قشنگ فارسی آشنا خواهید شد که می توانید در مکالمات خود بکار ببرید.
واژه های قشنگ فارسی
- خارق العاده
- قابل توجه
- درخشنده
- ایده آل
- حیرت انگیز
- بی همتا
- شگفت آور
- باور نكردنی
- غیر قابل لمس
- افسانه ای
- هولناك
- درخشان
- درجه یك
- استثنایی
- باور نکردنی
- بی مانند
- مجلل
- با شکوه
- عالی
- سعادتمند
- گرانبها
- با وقار
- بی نظیر
کلمه های زیبا فارسی
- با شكوه
- غیر قابل قبول
- حیرت آور
- استثنایی
- گیرا
- بی نهایت
- سعادتمند
- مصمم
- مهیج
- ممتاز
- لذت بخش
- بی مانند
- بهت زده
- متحیر كننده
- علاقه مند
- نهایی
- ایده آل
- بی همتا
- مجلل
- مشتاقانه
- تماشایی
- شگفت آور
- بی كران
- تمام و كمال
- بی عیب
در بین قشنگ ترین کلمات فارسی باید مناسبترین آنها را برای هر موقعیت استفاده کنید و برای وصف اتفاقات روزمره آنها را به کار ببرید. علاوه بر تاثیری که کلمه های قشنگ در حرف زدن ما دارند، فراموش نکنید که همیشه کلمه های مثبت بکار ببرید و هنگام ادای کلمات لبخند به لب داشته باشید.
- علاوه بر فهرست کلمه های قشنگ فارسی که با شما به اشتراک گذاشتیم، همیشه در قبال محبت دیگران از واژه متشکرم و سپاسگزارم استفاده کنید و قدردان لطف اطرافیانتان باشید.
- چنانچه از دیگران درخواستی دارید از کلمه های می توانید؟ یا امکانش هست، استفاده کنید. همچنین بعد از این کلمات می توانید از چون که استفاده کنید و دلیل خود را برای این درخواست مطرح نمائید. به عنوان مثال آیا امکانش هست من را در انجام فلان کار همراهی کنید، چون که فرصت من کم است و یا چون که انجام این کار به تنهایی برایم ممکن نیست.