خواص سوزاندن پوست سیر و پیاز (آنچه در مورد پوست سیر و پیاز نمی دانید)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شاید از قدیمی ترها درباره سوزاندن پوست سیر و پیاز شنیده باشید. از جمله صجبت هایی که شاید مادر بزرگ ها به ما گفته اند این است که سوزاندن پوست پیاز و سیر از جمله مکروهاتی است که باعث فقر و تنگدستی می شود. یا حتی شاید شنیده باشید که سوزاندن پوست سیر و پیاز باطل السحر است. اما این ها تمام گفته هایی است که می تواند برگرفته از خرافه باشد و واقعی نباشند.

اما من به شما توصیه می کنم ادامه این مطلب را درباره خواص سوزاندن پوست سیر و پیاز (آنچه در مورد پوست سیر و پیاز نمی دانید) را بخوانید تا دیگر پوست سیر و پیاز را دور نریزید و حتی بتوانید از دورریز های سبزیجات سالم استفاده کنید و مواردی که در طب سنتی به آن اشاره شده را بخوانید.

آنچه در مورد پوست سیر و پیاز نمی دانید

پیاز و سیر احتمالاً پرمصرف ترین سبزیجات در همه غذاهای جهان هستند. اما بیشتر ما پوست و لایه انتهایی آنها را دور می ریزیم. به نظر می رسد که این پوشش کاغذی فقط بسته بندی دورریختنی باشد، اما متعجب خواهید شد اگر بدانید که آنها در واقع مواد مغذی زیادی دارند و همچنین چندین مصارف خانگی هم دارند.

گیاهان ذاتاً ثابت هستند و هر آنچه برای دفاع، محافظت و رشد خود نیاز دارند تولید می کنند. بنابراین، منطقی است که گیاهان بسیاری از خواص محافظتی خود را در پوشش خارجی که بیشترین حملات زیست محیطی در آن رخ می دهد، متمرکز کنند.

خواص سوزاندن پوست سیر و پیاز

طرز تهیه سیر ترشی با شیره انگور و سرکه

خواص پوست سیر و پیاز

  1. پوست خارجی پیاز و سیر منبع بسیار خوبی از ویتامین های A ، C ، E و آنتی اکسیدان های متعدد را فراهم می کند. پوست پیاز همچنین منبع غنی از فلاونوئیدها، به ویژه کوئرستین، یک آنتی اکسیدان قوی و ضد التهاب است.
  2. پوست سیر آنتی اکسیدان های فنیل پروپانوئید را که از قلب محافظت می کند و به مبارزه با روند پیری کمک می کند و به تقویت ایمنی بدن و کاهش کلسترول کمک می کند را در خود دارد. اگر پوست سیر را در محصولات بهداشتی در بازار دیدید، تعجب نکنید!
  3. هنگام پختن برنج، مقداری پوست پیاز را در آن بریزید تا ویتامین های اضافی به برنح اضافه شود. پس از پخت به سادگی پوست ها را بردارید.
  4.  یک قاشق چای خوری پوست پیاز آسیاب شده (دوغاب و مایه خوب برای آسیاب شدن) به خمیر نان خانگی خود اضافه کنید تا طعم و مواد مغذی ملایم به آن اضافه شود.
  5. گرفتگی عضلات را برطرف کنید: پوست پیاز را به مدت 10-20 دقیقه بجوشانید. پوست را از آب خارج کنید و به عنوان چای قبل از خواب بنوشید تا گرفتگی عضلات را تسکین دهد.
  6.  به عنوان یک خواب آور طبیعی، یک فنجان چای پوست پیاز دم کنید. کافی است روی چندین پوست پیاز آب جوش ریخته، روی آن را بپوشانید و بگذارید پانزده دقیقه خیس بخورد. چای را صاف کنید و لذت ببرید.
  7. برای رنگ آمیزی تخم مرغ های عید از پوست پیاز قرمز استفاده کنید. برای رنگ آمیزی پارچه، نخ یا پشم می توانید از پوست های قهوه ای یا قرمز نیز استفاده کنید.
  8.  پوست پیاز نیز یک رنگ مو عالی ایجاد می کند و آن را به یک قهوه ای طلایی زیبا تبدیل می کند. پوست پیاز را به یک قابلمه آب اضافه کنید و به مدت 30-60 دقیقه بجوشانید. بگذارید یک شب خنک شود ، صاف کنید و روی موهای تمیز بریزید. بگذارید 30 دقیقه روی مو بماند، سپس بشویید.
  9.  خواص ضد قارچی پوست پیاز و سیر آنها را در تسکین خارش های پوستی، از جمله پای ورزشکاران موثر می کند. برای تسکین، آب جوشانده با پوست پیاز را به پوست خود بمالید.
  10. وقتی که سیر را کبابی می کنید، پوستش را نکنید. این لایه محافظتی، سیر را نرم نگه می دارد و مواد مغذی بیشتری به آن اضافه می کند.

نکته : برای به حداکثر رساندن فواید پیاز و سیر برای سلامتی، تا حد امکان از مواد ارگانیک استفاده کنید تا از مصرف سموم و حشره کش هایی که به لایه های بیرونی سبزیجات آسیب می رسانند جلوگیری شود.

 

نظرات