پاپ کورن، ذرت بو داده یا پفیلا یکی از بهترین تنقلات است که در بین همه چه بزرگ چه کوچک طرفدار دارد. پفیلا در طعم های مختلف کچاب، ساده، نمکی، پنیری در بازار موجود می باشد که می توان در منزل هم به راحتی و بدون نیاز به فر تهیه نمود. در ادامه این مطلب طرز تهیه پفیلای کره ای خانگی بدون فر توضیح داده شده است. امیدواریم برای شما مفید باشد. با مینویسم همراه باشید.
آموزش پفیلا کره ای در منزل
پفیلا هم یک میان وعده خوشمزه است و هم خواص پفیلا باعث می شود یک میان وعده سالم باشد. در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه پفیلا کره ای خانگی بدون فرر |
|
ذرت | به ازای هر نفر یک مشت |
نمک | به مقدار لازم |
کره | 1 قاشق مربا خوری |
روغن | 1 قاشق مربا خوری |
پودر فلفل | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه پفیلا کره ای
- در یک قابلمه بزرگ کره را به همراه روغن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
- بعد از این که کمی کره آب شد ذرت را به روغن اضافه کنید باید به اندازه ای باشد که کف ظرف را پر کنند. سپس درب قابلمه را قرار دهید.
- ابتدا حرارت شعله زیاد باشد و بعد از چند لحظه حرارت را کم کنید.
- پس چند دقیقه ذرت ها شروع به باز شدن می کنند. هر از گاهی درب قابلمه را نگه دارید و قابلمه را تکان دهید تا ذرت ها جا به جا شوند و بتوانند بهتر باز شوند.
- بعد از این که ذرت ها کاملا باز شدند حرارت خاموش کنید و همان لحظه که داغ هستند نمک و فلفل سیاه را روی پفیلاها بپاشید.
- در صورت تمایل می توانید پودر آویشن هم روی پفیلا ها بریزید.
- بعد دوباره قابلمه را تکان دهید تا نمک، فلفل و اویشن به همه جای پفیلاها برسد. بعد از این می توانید دز ظرف مورد نظر سرو کنید و میل نمایید.
- بعضی از دوست داران پفیلا برای درست کردن پفیلای کره ای فقط از کره استفاده می کنند، این کار اشتباه است. زیرا کره در حرارت زیاد می سوزد و ذرت ها را بد مزه می کند.