کیک با بیسکویت پتی بور بدون فر
در این مطلب می توانید آموزش کیک با بیسکویت پتی بور بدون فر را بخوانید. در واقع این یک کیک کاملاً بدون پخت است. لایه های بیسکوییت کره ای پتی بور و شکلات های خوشمزه در یک قالب نان جمع می شوند ولی نیاز به پخت ندارند و سپس برای چند ساعت در یخچال قرار می گیرد. از این رو به این کیک (کیک یخچالی ) هم می گویند. طرز تهیه دسر ترکیه ای گل سرخ درخانه مرحله به مرحله با تصاویر را بخوانید.
طرز تهیه کیک با بیسکویت پتی بور بدون فر
مواد لازم برای کیک با بیسکویت پتی بور
- بیسکویت کره ای پتی بور
- شکلات تیره 150 گرم
- شکلات شیری 450 گرم
- 150 گرم روغن نارگیل (پالمین)
- 1 فنجان خامه
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه شیرینی گردویی پفکی خانگی
طرز تهیه کیک با بیسکویت پتی بور بدون فر
- قالب نان خود را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
- شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید.
- شکلات ها و روغن نارگیل را با هم در یک قابلمه متوسط و روی حرارت ملایم ذوب کنید و مرتباً هم بزنید.
- وقتی همه آب شد، خامه و وانیل را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.
- بسته بیسکویت خود را باز کنید.
- یک لایه نازک شکلات را کف قابلمه پهن کنید
- بیسکویت ها را لایه ای روی شکلات بچینید. حواستان باشد بیسکویت ها به کناره ها نچسبد!
- شکلات را روی بیسکویت ها پخش کنید
- بیسکویت های بیشتری را روی شکلات لایه لایه کنید
- این کار را تکرار کنید تا ظرف نان پر شود
- با یک ورق پلاستیک روی آن را بپوشانید.
- حداقل 3 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
- از یخچال بیرون بیاورید … پلاستیک را از روی آن بیرون آورده و روی صفحه مستطیل شکل برگردانید.
- فویل را با دقت از روی کیک جدا کنید.
- برش بزنید و سرو کنید.