ترفند های آشپزی

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 13 ژوئن 2022

سبزی مخصوص هر غذا چه ترکیبی دارد؟

جدول لیست سبزی مخصوص هر غذا در این نوشته آورده شده است. اگر می خواهید یک آشپز حرفه ای باشید بهتر است بدانید برای تهیه غذاهای ایرانی که دارای ترکیبات مختلفی از انواع سبزی هستند دقیقا چه نوع سبزی باید استفاده کنید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 7 ژوئن 2022

طرز تهیه پودر غوره؛ چاشنی خوشمزه و پر خاصیت

پودر غوره از چاشنی های پر طرفدار می باشد که به راحتی در منزل تهیه شده و می توان در انواع غذاها و سالاد ها از آن استفاده کرد و به آن گرد غوره نیز گفته می شود. در ادامه و در این مطب از مینویسم با طرز تهیه پودر غوره خانگی آشنا می شوید.

نویسنده: سارا محمدی تاریخ: 30 می 2022

طریقه فریز کردن لوبیا سبز؛ به روش بلانچینگ و خام

در این نوشته آموزش فریز کردن لوبیا سبز به روش بلانچ و بدون بلانچ (فریز کردن لوبیا سبز خام) و همچنین فریز کردن لوبیا سبز با گوجه آورده شده است.

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 30 می 2022

چگونه گل محمدی را خشک کنیم

با توجه به خاصیت گل محمدی خشک شده، امروزه برای تهیه چای و دمنوش و یا تزئین غذا و دسر از گل محمدی خشک شده به شکل گلبرگ، غنچه و یا پودر استفاده می شود. در این مطلب می توانید با طرز خشک کردن گل محمدی به شکل گلبرگ، غنچه و پودر آشنا شوید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 30 می 2022

طرز پخت نخود فرنگی بدون تغییر رنگ

در این پست طرز پخت نخود فرنگی بدون تغییر رنگ ارائه شده است. اگر می خواهید چگونه نخود فرنگی را بپزیم که سبز بماند و پوست آن چروک نشود این نوشته را بخوانید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 29 می 2022

باقالی را چگونه خشک کنیم؛ که تازه و خوشرنگ بماند

در این پست روش های خشک کردن باقالی توضیح داده شده است. 3 روش برای خشک کردن باقلا سبز تازه با کیفیت و رنگ زیبا که برای نگهداری به مدت زیاد مناسب است.

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 24 می 2022

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی (ساده مرغوب با ماندگاری بالا بدون کپک)

اگر به دنبال طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ساده در منزل هستید تا بتوانید یک رب گوجه خوشمزه و خوشرنگ درست کنید این مطلب را دنبال کنید و با بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی آشنا شوید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 22 می 2022

برای نرم شدن گوشت کبابی چه کنیم

برای این که گوشت کبابی شما نرم شود راهکار هایی وجود دارد. همانطور که می دانید گوشت نسبت به مرغ سفت تر است و بنابراین برای کباب کردن لازم است از روش های مختلفی برای نرم شدن آن استفاده کنیم. در ادامه می آموزیم که برای نرم شدن گوشت کبابی چی بزنیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 21 می 2022

طرز تهیه پنیر (با سرکه، ماست، مایه پنیر، آبلیمو، شیر بریده و قرص)

پنیر از جمله لبنیات پرطرفدار است که در اکثر سفره های صبحانه یافت می شود. طرز تهیه پنیر به چند روش شامل طرز تهیه پنیر با سرکه، طرز تهیه پنیر با ماست، طرز تهیه پنیر لیقوان و طرز تهیه پنیر با مایه پنیر تهیه مشود. در ادامه و در این پست شما با طرز تهیه پنیر در خانه به طور کامل آشنا می شوید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 12 می 2022

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی؛ خوشرنگ با ماندگاری بالا + فیلم

کنسرو نخود فرنگی از ملزومات بیشتر سالاد ها و برخی غذاها می باشد. نخود فرنگی از سبزیجات مفید بوده و پرخاصیت است. در مینویسم و در این پست شما با طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی آشنا می شوید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 9 می 2022

چوچاق در قورمه سبزی خوشمزه میکند یا نه ؟

چوچاق یا زولنگ نوعی سبزی محلی است که در برخی غذاها کاربرد دارد. در ادامه این پست خواهیم گفت آیا چوچاق در قورمه سبزی باعث خوشمزه شدن آن می شود یا نه.

نویسنده: ساناز محمدی تاریخ: 8 می 2022

آبلیمو تلخ شده چیکار کنم (روش گرفتن تلخی آبلیمو)

اگر بعد از گرفتن آبلیمو، احساس می کنید طعم تلخ پیدا کرده و به دنبال راهی برای رفع تلخی آبلیمو هستید، در این مطلب همراه ما باشید تا با ترفندی برای گرفتن تلخی آبلیمو آشنا شوید.