ترفند های آشپزی
فریز کردن قارچ خام یا پخته کدام بهتر است + آموزش
برای نگهداری قارچ به مدت طولانی باید آن ها را فریز کنید. فریز کردن قارچ به شکل پخته بهتر از خام است در این نوشته 3 روش فریز کردن قارچ خام، پخته و بلانچ قارچ آموزش داده می شود.
طرز تهیه پیازداغ خشک و مجلسی + نکات طلایی
پیازداغ خشک مجلسی
راه های سرخ كردن بادمجان با روغن كم
استفاده از روغن زیاد و مصرف غذاهای چرب برای سلامتی مفید نیست. بادمجان هنگام سرخ شدن روغن زیادی را به خود جذب میکند. در این پست روش های سرخ کردن بادمجان با روغن کم ارائه شده است. برای خواندن فوت و فن سرخ کردن بادمجان با کمترین میزان روغن با ما همراه باشید.
با برنج شفته شده چی درست کنیم
برنج شفته شده رو چیکار کنیم علاوه بر طعم برنج، ظاهر شمرده و یکدست آن می تواند اشتهای ما را…
روش تشخیص بادمجان شیرین از تلخ + روش گرفتن تلخی بادمجان
در این پست روش تشخیص بادمجان شیرین توضیح داده شده است. همچنین روش های گرفتن تلخی بادمجان به صورت کامل توضیح داده شده است.
بهترین ظرف برای درست کردن ماست
اگر تصمیم به تهیه یک ماست عالی و سفت و خوشمزه خانگی دارید توجه به ظرف آن مهم است. بهترین گزینه برای تهیه کردن ماست ظروف سفالی است به دلیل اینکه آب اضافی آن را جذب میکند و ماستی سفت و چکیده به شما می دهد. در این پست به شما نحوه تهیه ماست خانگی و بهترین ظرف برای کردن ماست را می گوییم.
برنج را بعد چند دقیقه آبکش کنیم
اگر معمولا برنج شما شل و وارفته و یا سفت و دان می شود و می خواهید بدانید که چه زمانی برای آبکش کردن برنج مناسب است، این مطلب را دنبال کنید.
جایگزین ثعلب در بستنی چیست؟
در این مطلب درباره جایگزین ثعلب در بستنی توضیح داده شده است.
طرز تهیه پودر سیر خانگی
در این پست طرز تهیه پودر سیر به روش خانگی به طور کامل توضیح داده شده است. با ما همراه شوید تا دستور تهیه پودر سیر خوش عطر را به شما بیاموزیم.
برای کش آمدن پنیر پیتزا چه باید کرد
اگر به پیتزاهای کشدار علاقه مندید و میخواهید راز کش آمدن پنیر پیتزا را بدانید در این پست با ما همراه شوید.
آموزش خامه کشی کیک در خانه با وسایل ساده
به راحتی میتوانید در منزل و بدون نیاز به صفحه چرخان و کاردک کیک خود را خامه کشی کنید. در این پست آموزش خامه کشی کیک در خانه با وسایل ساده ارائه شده است.
سس ذرت مکزیکی چگونه درست میشود
اینکه بدانیم برای تهیه هر غذایی از چه ادویه یا موادی استفاده کنیم ما را تبدیل به یک آشپز حرفه ای می کند. طعم دلپذیر ذرت مکزیکی تا حدودی وابسته به سس آن می باشد. برای اینکه بدانید سس ذرت مکزیکی چگونه درست میشود، این مطلب را از دست ندهید.