چرا پفیلا باز نمیشه (چند اشتباه در تهیه پفیلا که باعث می شود پف نکند)
در این پست دلایل باز نشدن پفیلا ارائه شده است.
در این پست دلایل باز نشدن پفیلا ارائه شده است.
گاهی اوقات ممکن است به دلایلی ژله شما سفت نشود و حالت و فرم دلخواه را نگیرد، اما علت سفت نشدن ژله چیست؟ وقتی ژله نمیبنده چه کنیم؟ در ادامه چند راهکار برای سریع گرفتن ژله به شما معرفی می کنیم.
لپه یکی از پرمصرف ترین انواع حبوبات است و از پر استفاده ترین مواد اولیه برای تهیه غذاهای اصیل ایرانی است. گاهی امکان دارد که در پخت لپه به مشکل بخورید و لپه ها زمان سرو نپخته یا به عبارتی سفت باشند. در این پست راه های پخت لپه دیرپز را برایتان می گوییم.
در این مطلب چند ترفند خانه داری ساده را به شما آموزش خواهیم داد.
اگر شما یکی از طرفداران غذای اصیل و ایرانی جوجه کباب هستید، در این پست ترفندهای تهیه جوجه کباب را بخوانید.
در این پست چندین وسیله برای جاگیزینی وردنه ارائه شده است.
تهیه غذا در رنگ های مختلف باعث زیباتر شدن آن ها می شود. می توانید از پودرهای سوخاری رنگی در رنگ های سبز، آبی، قرمز و غیره استفاده کنید تا غذاهای رنگی تهیه کنید. در این پست میتوانید طرز تهیه پودر سوخاری رنگی را در منزل بیاموزید.
اگر می خواهید خیارشوری که در منزل درست می کنید، شبیه به خیارشور های بازاری باشد کافیست چند نکته را انجام دهید مانند اضافه کردن نخود به خیار شور. اما علت انداختن نخود در خیارشور چیست؟
در این پست ترفندهای تهیه خیارشور در منزل ارائه شده است.
در این پست زمان پخت تخم مرغ آب پز عسلی ارائه شده است.
در این پست میتوانید راه حل کم شدن شکر مربا و همچنین نکات مهمی درباره تهیه مرباهای خانگی را بخوانید.
در این پست به شما خواهیم گفت علت تلخ شدن قورمه سبزی چیست و چگونه میتوانیم تلخی قورمه سبزی را از بین ببریم؟
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت محفوظ است. هرگونه کپیبرداری تنها با ذکر منبع مجاز میباشد.