ترفند های آشپزی

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 11 دسامبر 2021

چرا پفیلا باز نمیشه (چند اشتباه در تهیه پفیلا که باعث می شود پف نکند)

در این پست دلایل باز نشدن پفیلا ارائه شده است.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 5 دسامبر 2021

وقتی ژله نمیبنده چه کنیم (ترفند های زود گرفتن ژله)

گاهی اوقات ممکن است به دلایلی ژله شما سفت نشود و حالت و فرم دلخواه را نگیرد، اما علت سفت نشدن ژله چیست؟ وقتی ژله نمیبنده چه کنیم؟ در ادامه چند راهکار برای سریع گرفتن ژله به شما معرفی می کنیم.

نویسنده: حانیه تاریخ: 4 دسامبر 2021

با لپه های دیرپز چه کنیم؟

لپه یکی از پرمصرف ترین انواع حبوبات است و از پر استفاده ترین مواد اولیه برای تهیه غذاهای اصیل ایرانی است. گاهی امکان دارد که در پخت لپه به مشکل بخورید و لپه ها زمان سرو نپخته یا به عبارتی سفت باشند. در این پست راه های پخت لپه دیرپز را برایتان می گوییم.

نویسنده: آرزو افشار تاریخ: 28 نوامبر 2021

آموزش چند ترفند آشپزی جدید و کاربردی

در این مطلب چند ترفند خانه داری ساده را به شما آموزش خواهیم داد.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 24 نوامبر 2021

ترفندهای تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوش قیافه

اگر شما یکی از طرفداران غذای اصیل و ایرانی جوجه کباب هستید، در این پست ترفندهای تهیه جوجه کباب را بخوانید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 20 نوامبر 2021

به جای وردنه از چی استفاده کنم (جایگزین وردنه)

در این پست چندین وسیله برای جاگیزینی وردنه ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 18 نوامبر 2021

طرز تهیه پودر سوخاری رنگی خانگی (سبز، نارنجی، قرمز)

تهیه غذا در رنگ های مختلف باعث زیباتر شدن آن ها می شود. می توانید از پودرهای سوخاری رنگی در رنگ های سبز، آبی، قرمز و غیره استفاده کنید تا غذاهای رنگی تهیه کنید. در این پست میتوانید طرز تهیه پودر سوخاری رنگی را در منزل بیاموزید.

نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 13 نوامبر 2021

علت انداختن نخود در خیارشور چیست (تاثیر نخود در خیارشور)

اگر می خواهید خیارشوری که در منزل درست می کنید، شبیه به خیارشور های بازاری باشد کافیست چند نکته را انجام دهید مانند اضافه کردن نخود به خیار شور. اما علت انداختن نخود در خیارشور چیست؟

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 6 نوامبر 2021

ترفندهای تهیه خیارشور خانگی خوشمزه و سفت با ماندگاری بالا

در این پست ترفندهای تهیه خیارشور در منزل ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 19 اکتبر 2021

زمان پخت تخم مرغ آب پز عسلی + نکات جالب

در این پست زمان پخت تخم مرغ آب پز عسلی ارائه شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 17 اکتبر 2021

اگر شکر مربا کم شد چه کنیم (کم شدن شکر مربا)

در این پست میتوانید راه حل کم شدن شکر مربا و همچنین نکات مهمی درباره تهیه مرباهای خانگی را بخوانید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 12 اکتبر 2021

علت تلخ شدن قورمه سبزی چیست و چگونه تلخی قورمه سبزی را از بین ببریم

در این پست به شما خواهیم گفت علت تلخ شدن قورمه سبزی چیست و چگونه میتوانیم تلخی قورمه سبزی را از بین ببریم؟