سبزیجات

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 24 می 2023

روش نگهداری سبزی خوردن شسته در یخچال که مثل روز اول تازه بماند

سبزی خوردن یکی از مواد غذایی می باشد که باید حتما در برنامه غذایی خود آن را داشته باشید اما چگونه باید آن را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنیم تا پلاسیده نشود. طرز صحیح نگهداری سبزی خوردن شسته در یخچال را در این مقاله بخوانید.

نویسنده: پریسا احمدی تاریخ: 6 می 2023

ریواس میوه است یا سبزی؟ ریواس را چگونه بخوریم؟

ریواس معمولا طعمی ترش دارد و آن را همراه آبغوره و نمک میخورند. اما در بعضی از کشورهای اروپایی ریواس را قبل خوردن کمی نیم پز میکنند. آیا می دانید ریواس میوه است یا سبزی و یا ریواس را چگونه بخوریم؟

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 26 اکتبر 2022

طرز تهیه سالاد فصل رستورانی با سس مخصوص، خوشمزه و لذیذ

اگر دلتان می خواهد سالاد فصل را که همیشه در رستوران ها سفارش می دهید، در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید تا انتهای این مقاله همراه باشید تا نحوه درست كردن سالاد فصل را یاد بگیرید.

نویسنده: شیما فلاح تاریخ: 7 جولای 2022

بامبو شوت چیست و چه خاصیت و کاربردی دارد؟

در این مطلب بامبو شوت؛ یکی از گیاهانی که حتما در رسپی غذاهای آسیایی مشاهده کردید را به شما معرفی خواهیم کرد.

نویسنده: شیما فلاح تاریخ: 7 جولای 2022

قارچ شیتاکه چیست؟ (انواع آن، طعم، روش طبخ و نگهداری)

قارچ شیتاکه چیست؟ چند نوع قارچ شیتاکه وجود دارد؟ طعم قارچ شیتاکه چگونه است و چگونه با قارچ شیتاکه آشپزی کنیم؟ این ها تمام چیزی هستند که در این مطلب با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 3 جولای 2022

طرز تهیه نان ریحان پستو و سس مخصوص آن با طعم بی نظیر

نان ریحان، نانی خاص و بر پایه سس پستو و ریحان تازه است. اگر به تهیه نان در منزل علاقه دارید با ما باشید زیرا در این پست آموزشی به نقل از مینویسم طرز تهیه سس پستو را به همراه طرز تهیه نان پستو ریحان به شما اموزش می دهیم.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 2 جولای 2022

طرز تهیه دلال گیلانی سبز در منزل

تا بحال طعم دلپذیر گوجه سبز و خیار با دلال گیلانی را چشیده اید؟ پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. در این پست آموزشی طرز تهیه دلال شمالی را به طور کامل آموزش می دهیم تا این نمک سبز را در منزل تهیه کنید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 25 ژوئن 2022

طرز تهیه کوکوی چند لایه؛ پیش غذا مجلسی برای مهمانی

امروز می خواهیم کوکو را به روشی جذاب و متفاوت طبخ کنیم، پیشنهاد می کنیم از دستش ندهید. طرز تهیه کوکو چند لایه را در این پست آموزشی از مینویسم بیاموزید و نوش جان کنید.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 13 ژوئن 2022

سبزی مخصوص هر غذا چه ترکیبی دارد؟

جدول لیست سبزی مخصوص هر غذا در این نوشته آورده شده است. اگر می خواهید یک آشپز حرفه ای باشید بهتر است بدانید برای تهیه غذاهای ایرانی که دارای ترکیبات مختلفی از انواع سبزی هستند دقیقا چه نوع سبزی باید استفاده کنید.

نویسنده: پناه رمضانی تاریخ: 11 ژوئن 2022

طرز تهیه کوکو کاهو؛ خاص و خوشمزه

کوکوی کاهو غذایی سبک و خوشمزه است که شاید کمتر نام آن را شنیده باشید. در این پست از آموزش آشپزی سایت مینویسم قرار است طرز تهیه کوکو کاهو خوشمزه را در اختیار شما عزیزان بگذاریم.

نویسنده: سارا محمدی تاریخ: 30 می 2022

طریقه فریز کردن لوبیا سبز؛ به روش بلانچینگ و خام

در این نوشته آموزش فریز کردن لوبیا سبز به روش بلانچ و بدون بلانچ (فریز کردن لوبیا سبز خام) و همچنین فریز کردن لوبیا سبز با گوجه آورده شده است.

نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 30 می 2022

طرز پخت نخود فرنگی بدون تغییر رنگ

در این پست طرز پخت نخود فرنگی بدون تغییر رنگ ارائه شده است. اگر می خواهید چگونه نخود فرنگی را بپزیم که سبز بماند و پوست آن چروک نشود این نوشته را بخوانید.