چاشنی
طرز تهیه دلال گیلانی سبز در منزل
تا بحال طعم دلپذیر گوجه سبز و خیار با دلال گیلانی را چشیده اید؟ پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. در این پست آموزشی طرز تهیه دلال شمالی را به طور کامل آموزش می دهیم تا این نمک سبز را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه سس چیلی؛ به روش تایلندی + فیلم
در این پست جذاب از آموزش آشپزی سایت مینویسم طرز تهیه سس چیلی خانگی را مطالعه می کنید. چنانچه این سس را با این رسپی تهیه کنید طعم آن تفاوتی با سس چیلی رستورانی ندارد. کافیست امتحان کنید.
طرز تهیه ترشی انجیر و نکاتی برای ماندگاری طولانی
اگر می خواهید یک چاشنی جدید و خوشمزه تهیه کنید و در سفره خود تنوع ایجاد کنید، با ما همراه باشید تا رسپی ترشی انجیر را بیاموزیم. در این پست آموزشی طرز تهیه ترشی انجیر را با شما به اشتراک گذاشته ایم.
طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه با سرکه به روش شمالی
خبر خوب داریم برای اون دسته افرادی که به شور و ترشیجات علاقه دارند! در این مطلب طرز تهیه ترشی غوره را با شما به اشتراک می گذاریم تا در این روزهایی که در میوه فروشی ها غوره یافت می شود، این ترشی را تهیه کرده و نوش جان کنید.
طرز تهیه سس انبه خوشمزه بندری با انبه تازه و پودر انبه
سس انبه از سس های پرکاربرد و خوشمزه می باشد. این سس برای انواع ساندویچ ها کاربرد داشته و به راحتی می توان در منزل تهیه کرد. در ادامه طرز تهیه سس انبه خانگی، سس انبه با پودر انبه برای فلافل، سس انبه بندری را مشاهده می کنید.
طرز تهیه پودر غوره؛ چاشنی خوشمزه و پر خاصیت
پودر غوره از چاشنی های پر طرفدار می باشد که به راحتی در منزل تهیه شده و می توان در انواع غذاها و سالاد ها از آن استفاده کرد و به آن گرد غوره نیز گفته می شود. در ادامه و در این مطب از مینویسم با طرز تهیه پودر غوره خانگی آشنا می شوید.
طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی (ساده مرغوب با ماندگاری بالا بدون کپک)
اگر به دنبال طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ساده در منزل هستید تا بتوانید یک رب گوجه خوشمزه و خوشرنگ درست کنید این مطلب را دنبال کنید و با بهترین روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی آشنا شوید.
طرز تهیه آبغوره قرمز خانگی + نکاتی برای نگهداری
همانطور که می دانید آبغوره از چاشنی های پرطرفدار در هر خانه ای می باشد. آبغوره قرمز خانگی مرغوب تر از آبغوره های بازاری است. در این پست از مینویسم طرز تهیه آبغوره خانگی قرمز، آبغوره خانگی با جوشاندن و نکاتی برای نگهداری آبغوره را مشاهده می کنید.
طرز تهیه رب آلو (زرد، سیاه و بخارا) + فیلم
رب آلو از رب های کاربردی در آشپزی می باشد. طعم خاص آن باعث به کار بردن رب آلو در برخی غذاهای ایرانی می شود. از خواص رب آلو می توان به تاثیر مفید آن برای فشارخون، قند خون و غیره اشاره کرد. رب آلو سیاه، رب آلو زرد، رب آلو بخارا از انواع رب های آلو می باشد. در این پست از مینویسم با طرز تهیه رب آلو آشنا می شوید.