ترفند های آشپزی

وقتی ژله نمیبنده چه کنیم (ترفند های زود گرفتن ژله)
نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 5 دسامبر 2021

وقتی ژله نمیبنده چه کنیم (ترفند های زود گرفتن ژله)

گاهی اوقات ممکن است به دلایلی ژله شما سفت نشود و حالت و فرم دلخواه را نگیرد، اما علت سفت نشدن ژله چیست؟ وقتی ژله نمیبنده چه کنیم؟ در ادامه چند راهکار برای سریع گرفتن ژله به شما معرفی می کنیم.

با لپه های دیرپز چه کنیم؟
نویسنده: حانیه تاریخ: 4 دسامبر 2021

با لپه های دیرپز چه کنیم؟

لپه یکی از پرمصرف ترین انواع حبوبات است و از پر استفاده ترین مواد اولیه برای تهیه غذاهای اصیل ایرانی است. گاهی امکان دارد که در پخت لپه به مشکل بخورید و لپه ها زمان سرو نپخته یا به عبارتی سفت باشند. در این پست راه های پخت لپه دیرپز را برایتان می گوییم.

طرز تهیه پودر سوخاری رنگی خانگی (سبز، نارنجی، قرمز)
نویسنده: زهرا حسینی ها تاریخ: 18 نوامبر 2021

طرز تهیه پودر سوخاری رنگی خانگی (سبز، نارنجی، قرمز)

تهیه غذا در رنگ های مختلف باعث زیباتر شدن آن ها می شود. می توانید از پودرهای سوخاری رنگی در رنگ های سبز، آبی، قرمز و غیره استفاده کنید تا غذاهای رنگی تهیه کنید. در این پست میتوانید طرز تهیه پودر سوخاری رنگی را در منزل بیاموزید.

علت انداختن نخود در خیارشور چیست (تاثیر نخود در خیارشور)
نویسنده: زینب محمدی تاریخ: 13 نوامبر 2021

علت انداختن نخود در خیارشور چیست (تاثیر نخود در خیارشور)

اگر می خواهید خیارشوری که در منزل درست می کنید، شبیه به خیارشور های بازاری باشد کافیست چند نکته را انجام دهید مانند اضافه کردن نخود به خیار شور. اما علت انداختن نخود در خیارشور چیست؟