آموزش پخت چیز برگر خانگی فوق العاده خوش طعم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

برای خانم های ایرانی آشپزی و پختن غذای سالم برای خانواده شان بهترین تفریح می باشد و از طرفی نا گفته نماند که پخت غذای خوش طعم و عطر نیز خود یک هنر بشمار می آید. ما در مقاله به آموزش پخت چیزبرگر خانگی فوق العاده خوش طعم می پردازیم. اگر علاقه به غذا های سریع و در عین حال خوشمزه دارید از پخت این برگر پنیر در خانه غافل نشوید. 

مواد لازم برای تهیه چیز برگر خانگی

برای تهیه یک چیزبرگر به روش خانگی به موادی زیر نیاز داریم :

  • گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 500 گرم
  • پیاز رنده شده آب گرفته : 1 عدد متوسط
  • روغن زیتون یا کانولا : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر تخم گشنیز :  به میزان لازم
  • پنیر ورقه ای گودا یا چدار به : مقدار لازم
  • نان همبرگر کوچک : به تعداد مورد نیاز
  • برگ کاهو : به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی حلقه ای شده : به میزان لازم
  • خیار شور : به میزان لازم

در صورتی که می خواهید چیز برگر خانگی شما ظاهری جذاب داشته باشد می توانید با مقداری سیب زمینی سرخ کرده اطراف آن را تزئین نمایید. و همچنین مقدار پنیر در این نوع برگر سلیقه ای می باشد کسانیکه علاقه زیادی به طعم پنیر گودا دارند می توانند بیشتر از حد ذکر شده از پنیر استفاده نمایند.

طرز تهیه چیز برگر خانگی

چیز برگر خانگی

بیشتر بخوانید: دستور پخت چیز برگر فرانسوی در خانه

دستور پخت چیزبرگر به روش خانگی

در این بخش از مقاله به آموزش پخت چیز برگر در خانه می پردازیم. همراهان عزیز پس از اینکه مواد لازم را آماده نمودید مراحل زیرا را دنبال نمایید.

  • برای شروع تهیه چیز برگ، گوشت را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. بهتر است از گوشت گوساله استفاده کنید به این دلیل که چربی کمتری داشته و زمان پخت کمتر آب میشود.
  • سپس پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را  به گوشت اضافه کنید و بعد دو قاشق روغن رابه مخلوط اضافه کنید. اضافه کردن روغن بافت گوشت رو لطیف تر می کندپ.
  • در مرحله بعد نمک و ادویه ها رو اضافه کنید. میزان و نوع ادویه ها رو با توجه به ذائقه و سلیقه غذایی خودتان انتخاب کنید. حالا همه مواد رو با دست کاملاً ورز بدهید تا مزه همه مواد ترکیب شود . وقتی مواد رو خوب با هم مخلوط کردید روی ظرف را با یک محافظ غذا پوشانده و برای 45 تا 60 دقیقه داخل یخچال قرار می دیم تا گوشت حسابی مزه دار شود.
  • در این مرحله از آموزش پخت چیزبرگر خانگی باید مقداری روغن را در تابه ریخته و بعد از اینکه حرارت روغن بالا رفت ، به اندازه یک پرتقال متوسط از مواد جدا کنید و با دست به شکل یک دایره فرم بدهید. شعله گاز را ملایم کنید تا برگر ها کاملاً مغز پخت شوند . 7-8 دقیقه قبل از اینکه پخت برگر به اتمام برسد ، پنیر های ورقه ای را روی همبرگر ها قرار دهید تا پنیر ها روی گوشت ، ذوب شوند.
  • وقتی پنیر ها حالت چسبندگی به گوشت را پیدا کردند ، چیزبرگر شما آماده سرو می باشد. حالا برای سرو کردن نان ها را به دو نیم تقسیم کنید و با مقداری سس کچاپ آن ها را آغشته و بعد یک لایه کاهو و خیار شور روی نان بچینید سپس چیز برگر و مجددا یک لایه دیگر از گوجه و کاهو روی ان بچینید  و در آخر نان دوم را قرار دهید.

*امیدوارم از پخت این چیز برگر در خانه لذت کافی را برده باشد*

نظرات