دستور پخت ماشروم برگر خانگی بسیار لذیذ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از لذیذ ترین برگر ها، قارچ برگر و یا ماشروم برگر می باشد. این برگر برای افرادی که علاقه به گوشت قرمز و گوشت مرغ ندارند مناسب است زیرا همانطور که از اسمش پیداست در ماشروم برگر از گوشت استفاده نشد. کسانی که علاقه مند به انواع غذاهای فست فود هستند می توانند به جای پرداخت هزینه های گذاف به رستوران ها این برگر را در خانه تهیه نمایند. ما در این پست دستور پخت ماشروم برگر خانگی بسیار لذیذ به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه ماشروم برگر خانگی

هدف ما از انتشار این مقاله آموزش پخت ماشروم برگر در خانه می باشد جهت انجام اینکار باید موارد زیرا آماده نمایید.

پنیر موزارلا : ۱ ورقه
پنیر چدار : ۱ ورقه
قارچ بزرگ، بدون ساقه : ۲ عدد
تخم مرغ همزده : ۱ عدد
آرد : نصف پیمانه
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

مواد لازم برای سس مخصوص ماشروم برگر بدون گوشت

سس مایون : ۲ قاشق غذاخوری
کچاپ : ۱ قاشق غذاخوری
سس فلفلی : ۱ قاشق چایخوری
سس تند : یک چهارم قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چایخوری
سیر : 1 حبه

مواد لازم برای تزئین قارچ برگر خانگی

اکثر کسانی که علاقه به غذاهای فست فود دارند عاشق ظاهر زیبا و اشتها آور آن هستند پس در نتیجه به هنگام پخت ماشروم برگر در خانه از تزئین آن با استفاده از کاهو ، گوجه فرنگی ،حلقه ای پیاز حلقه ای ، خیارشور و. نان همبرگر غافل نشوید و با این کار لذت آشپزی در خانه را برای خودتان دو چندان نمایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رویال برگر خوشمزه در خانه

طرز تهیه ماشروم برگر در خانه

ماشروم برگر

طرز تهیه ماشروم برگر در خانه

پس از تهیه مواد لازم سراغ پخت این برگر لذیذ می رویم. ما در این بخش از مقاله دستور پخت ماشروم برگر به روش خانگی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

  1. ابتدا درون یک بشقاب مسطح ، دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بگذارید و قارچ ها را روی آنها قرار دهید. سپس روی قارچ ها دو لایه دیگر دستمال گذاشته و در آخر یک بشقاب دیگر بگذارید .
  2. دریک کاسه کوچک ، سس های مایونز ، کچاپ ، تند ، فلفلی ، نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
  3.  پنیر چدار را روی پنیر موزارلا بگذارید ، آنها را تا کنید و سپس در قسمت درونی قارچ قرار دهید.
  4.  قارچ دوم را روی آن گذاشته و سپس یا لایه سلفون روی آن بکشید . پلاستیک را دور قارچ ها به طور کامل بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید.
  5.  در این مرحله از تهیه قارچ برگر به روش خانگی باید  تخم مرغ ، آرد و پودر سوخاری را در سه پیاله جدا بریزید.
  6.  درون یک قابلمه کوچک ، روغن گیاهی را داغ کنید . سلفون را باز کرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد ، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید .
  7.  برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
  8.  سسی که قبلا آماده کرده اید را روی سطح داخلی نان ها بمالید و به ترتیب کاهو، ماشروم برگر ، پیاز ، گوجه فرنگی ، خیارشور و دوباره نان بگذارید . به همین سادگی ماشروم برگر خانگی شما آماده است.

**اگر علاقه به آشپزی دارید پخت این غذای لذید و دلچسب را از دست ندهید. و از خوردن آن در کنار خانواده تان لذت ببرید**

**از همراهیتان متشکریم**

نظرات