آموزش تزیین کیک ساده با خامه برای تولد

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

در این پست در خدمت شما عزیزان هستیم با “بهترین آموزش تزیین کیک ساده تولد“. اگه تا به حال این جسارت رو در خودتون ندیدید که دست به کارهای هنری مانند تزئئین کیک بزنید بهتر که همه چیزو فراموش کنید و این پست آموزشی خوشمزه رو با دقت دنیال کنید.

من در این پست برای آموزش، یک کیک وانیلی کوچیک رو براتون در نظر گرفتم البته این روش برای تمامی کیک ها حتی تزیین کیک های شکلاتی کاربرد دارد. البته باید بدانید که تزیین کیک های با هم متفاوت است بطور مثال تزیین کیک تولد پسرونه با کیک تولد دخترونه و یا کیک سالگرد ازدواج  باهم تفاوت دارند.

آموزش ساده کیک تولد با خامه

جهت تزیین کیک با خامه مراحل زیر را دنبال کنید :

  • مرحله اول : در ابتدا با توجه به دستور العملی که دارید کیک مورد نظرتان را بپزید و یا از مطالبی در ارتباط با طرز تهیه کیک ساده با شیر و یا طرز تهیه کیک خامه ای تولد قبلا در سایت منتشر شده استفاده کنید.
  • مرحله دوم : ما برای اینکه یک کیک تولد و یا کیک خامه ای رو تزیین کنیم با توجه به ارتفاع کیک، آن را با استفاده از ابزار های مخصوص برش کیک به لایه های 3 سانتی متری تقسیم می کنیم.

آموزش تزیین کیک : برش عرشی کیک

البته اگر در منزل ابزار های حرفه ای بای برش کیک ندارید نگران نباشید می تونید از نخ دندون به شکل زیر کیک را برش دهید. برای انجام این کار مرز برش را با خلال دندان و یا چوب کبریت مشخص کنید و سپس نخ دندان را دور کیک بپیچید و نخ را بکشید تا کیک برش بخورد.

برش لایه ای کیک با استفاده از نخ دندان

برش لایه ای کیک با استفاده از نخ دندان

مرحله سوم : هر لایه را با فویل نازک و یا پلاستیک میپیچیم و در آخر برای چند ساعت داخل فریزر قرار میدم اینطوری لایه کیک کمی مرطوب میشه.

  • مرحله چهارم : سپس از فریزر دربیاورید و پس از چند دقیقا از فویل و یا پلاستیک خارج نمایید و در دمای اتاق قرار دهید.
  • مرحله پنجم : در این مرحله باید روی لایه زیرین کیک مقداری خامه (می توانید خامه زده شده را از قنادی ها تهیه کنید) را با کاردک ثصاف کنید سپس مقداری گردو و یا موز را روی آن بریزید و مجددا یک لایه خامه بر روی آن بریزید و سپس لایه دوم را قرار دهید و همین کار را مجددا انجام دهید. اگر کیک شما سه لایه است باید سطح لایه دوم را مانند لایه اول با خامه و گردو پر کنید و لایه سوم را قرار دهید.
  • مرحله ششم :  سطح لایه سوم را مطابق شکل زیر با خامه بپوشانید. من برای این کار خامه را با تیکه های هلو مخلوط کردم شما هم می توانید با توجه به سلیقه خودتون آن را با تیکه های میوه مخلوط کیند و یا ساده بر روی کیک بمالید.
مرحله ششم : آموزش تزیین کیک

مرحله ششم : آموزش تزیین کیک

  • مرحله هفتم : در این مرحله با استفاده از ماسوره می توانید روی کیک را تزین کنید. و برای اینکه ظاهر کیکتان تمیز به نظر برسد می توانید قسمت انتهای کیک که به سینی چسبیده را نیر بار ماسوره شکل گل و یا دیگر مدل هایی که در شکل زیر می بینید تزیین نماید.
ماسوره برای تزیین کیک با خامه

ماسوره برای تزیین کیک با خامه

بیشتر بخوانید : آموزش نقاشی روی کیک فوندانت

  • کیک هشتم : روی کیک را می توانید خیلی ساده با برش های نازک میوه دلخواهتون به راحتی تزیین نمایید. من برای تزیین این کیک خامه ای از تکه های هلو استفاده کرم.
مرحله آخر تزیین کیک خامه ای

مرحله آخر تزیین کیک خامه ای

با انجام مراحل فوق به راحتی می توانید هر کیکی را با هر مناسبتی به زیبایی هر چه تمام تر تزیین کنید. ممنونم که تا اینجای مطلب ما را همراهی کردید.

نظرات