غذا با سفیده تخم مرغ ساده و راحت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر اهل آشپزی هستید، طبیعی است که هر چند وقت یکبار چند سفیده تخم مرغ اضافی در اختیارتان باشد، بنابراین میتوانید برای برخی دستور العمل های پخت غذا از آنها استفاده کنید. سفیده سرشار از پروتئین است و برای بدن بسیار مفید میباشد. میتوانید سفیده ها را در یخچال یا فریزر نگه دارید کنید و قبل از مصرف یخ زدایی کنید. در این پست 3 غذا با سفیده تخم مرغ ارائه شده است.

3 غذا با سفیده تخم مرغ

1.مافین اسفناج

مواد مورد نیاز مافین اسفناج

اسفناج تازه 1 فنجان
گوجه گیلاسی خرد شده 1 فنجان
سفیده تخم مرغ 4 فنجان
پنیر فتا خرد شده 1/4 فنجان
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

دستورالعمل تهیه

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و روی قالب مافین را با روغن چرب کنید.
  • اسفناج ها را به طور مساوی بین قالب های مافین بریزید و روی هر کدام را گوجه گیلاسی خرد شده بریزید.
  • سفیده ها را تقریباً بالای هر قالب مافین بریزید و هر کدام را با نمک و فلفل مزه دار کنید. روی هر کدام یک پنیر فتا بپاشید.
  • به مدت 17 تا 20 دقیقه بپزید تا زمانی که سفیده تخم مرغ پخته شود و لبه ها شروع به قهوه ای شدن کند. آن را بردارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.
  • با یک چاقو دور هر مافین را به آرامی از ظرف جدا کنید بزنید تا دور لبه‌های آن شل شود و آن‌ها را از قالب مافین خارج کنید.

غذا با سفیده تخم مرغ

2. املت با سفیده تخم مرغ

مواد مورد نیاز املت با سفیده تخم مرغ

سفیده تخم مرغ 3 سفیده
 تخم مرغ بزرگ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ پخته شده و خرد شده 1/4 فنجان
پنیر بز، خرد شده 2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خشک شده 1 قاشق غذاخوری
ریحان تازه برای تزئین

دستورالعمل تهیه

  • یک تابه کوچک را چرب کنید کنید و به مدت 2 دقیقه روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید.
  • در حالی که تابه داغ می شود، سفیده و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  • مخلوط تخم مرغ را در تابه بریزید و بپزید، مطمئن شوید که گهگاه تابه را کج کرده و تخم مرغ را بلند کنید و اجازه دهید تخم مرغ نپخته زیر آن برود تا بپزد. حدود 3 تا 5 دقیقه بپزید تا املت سفت شود.
  • مرغ را روی نصف املت بریزید و سپس پنیر بز روی ان بریزید. در نهایت، گوجه فرنگی خشک شده را روی آن قرار دهید. طرف دیگر را روی مواد برگردانید تا تمام مواد پر شده را بپوشاند. بگذارید چند ثانیه بپزد تا پنیر گرم و آب شود.
  • با ریحان تازه تزیین کنید.

املت با سفیده تخم مرغ

3. فریتاتا سفیده تخم مرغ

مواد مورد نیاز فریتاتا سفیده تخم مرغ

 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
 سفیده تخم مرغ 1 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط ورقه شده 1 فنجان
1 فنجان اسفناج بچه خرد شده 1 فنجان
نمک و فلفل هر کدام 1/2 قاشق چایخوری

دستورالعمل تهیه

  • فر را از قبل با دمای 400 فارنهایت گرم کنید. یک ظرف کم عمق را با روغن زیتون چرب کنید، مطمئن شوید که کناره ها را خوب چرب کنید.
  • بقیه مواد عبارتند از( سفیده تخم مرغ، گوجه گیلاسی، اسفناج خرد شده به همراه نمک وفلفل) را با هم مخلوط کنید، وبا چنگال خوب هم بزنید.
  • مواد را ذر ظرف بریزید و در فر قرار دهید.
  • به مدت 30-35 دقیقه در فر بپزید تا سفیده تخم مرغ کاملا سفت شود. از فر خارج کنید. وقتی خنک شد به 4 تا 5 قسمت برش بزنید و سرو کنید.

غذا یا سفیده تخم مرغ

نظرات