چگونه سرطان را شکست دهیم؛ 8 راهکار تاثیرگذار

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

راه حل دقیق و معرفی شده ای برای درمان سرطان وجود ندارد. اما روش هایی هم وجود دارد که جواب می دهد. افراد بسیاری وجود دارند که توانسته اند سرطان را شکست دهند و اگر از آن ها بپرسید قطعا به شما می گویند این راه آسانی نیست اما غیر ممکن هم نیست. تشخیص هر سرطان متفاوت و منحصر به فرد است و همین باعث می شود درمان مشخصی برای آن وجود نداشته باشد. اگر از کسانی که سرطان را شکست داده اند بپرسید به شما خواهند گفت که شکست دادن سرطان امکان پذیر است. شما در مسیر مبارزه با این بیماری زندگی کردن را در حالی که احساس می کنید به مرگ نزدیکید می آموزید و این فوق العاده است. با بهبود روش های زندگی می توانید جلوی رشد سرطان را بگیرید و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشید. ترس و اضطراب به شما کمکی نخواهد کرد. در مرحله اول لازم است تشخیص بیماری را بپذیرید و در تلاش برای زنده ماندن مصمم باشید. اما چگونه در این مسیر قدم برداریم و چگونه بیماری سرطان را شکست دهیم؟

راه های شکست سرطان

سرطان ممکن است فرد مبتلا را از طریق افسردگی حاد، نوسانات رفتاری و بی انگیزگی، استرس و اضطراب تحت تاثیر قرار دهد. از این رو بهتر است همراه درمان هایی که برای مبارزه با بیماری جسمی سرطان انجام می دهید، روان درمانی را هم دنبال کنید. مطلب تاثیر مدیتیشن بر بهبودی بیماران مبتلا به سرطان و جملات امیدوار کننده برای بیماران سرطانی را بخوانید.

1. شکست سرطان با مدیتیشن و قدرت ذهنی

مکانیزم خودترمیمی طبیعی در بدن ما وجود دارد و این مکانیزم تحت تاثیر افکار و احساسات و باورهای ما است. این موضوع که قدرت ذهنی می تواند به درمان سرطان و یا بیماری ها به طور قطعی کمک کند موضوع ثابت شده ای نیست. اما قدرت ذهنی و باور های ذهنی ما می تواند در این مسیر بسیار کمک کند. داشت روحیه جنگندگی و مبارز برای زندگی بهتر می تواند به این موضوع کمک کند. همان طور که می دانید ذهن شما بسیار قدرتمند است و اصلا آن را دست کم نگیرید. گرچه مثبت اندیشی در چنین شرایطی سخت و بعید است اما می توانید آن را تمرین کنید.

2. برای شکست سرطان قدرت تلقین را در خود تقویت کنید

ذهن ما براساس آنچه به آن فکر می کنیم برنامه ریزی می کند حتما اوقاتی را به خاطر می آورید که خواسته اید کاری را به صورت فشرده انجام دهید و در کمال تعجب دیده اید که این کار شدنی است. اگر شما تصمیم بگیرید کاری را انجام دهید و با همه وجود آن را بخواهید همه ارگان های بدن شما برای رسیدن شما به هدف همسو می شوند. قدرت تلقین به حدی است که بسیاری از بیماران با خوردن آب مقطر خوب شده اند چون فکر می کرده اند که یک داروی شفابخش به آن ها داده شده است.

مطلب جملات تلقین مثبت زیبا و جملات تاکیدی برای سلامتی را هر روز با خود تکرار کنید.

3. ایمان خود را تقویت کنید

باور به اینکه عمر و زندگی ما دست خداست به ما کمک می کند نگران چیزهایی که در اختیارمان نیستند نباشیم. افرادی که با بیماری هایی مثل سرطان دست و پنجه نرم می کنند از دست همه چیز و همه کس شاکی هستند که چرا این اتفاق باید برای آن ها بیفتد و این طبیعی است. در واقع در چنین شرایطی داشتن ایمان قوی واقعا کار سختی است اما توکل به خدا باعث ایجاد احساس آرامش در شما می شود و آرامش و دوری از استرس قطعا به شما کمک می کند وضعیت جسمانی بهتری داشته باشید.

حتما شنیده اید که دعا و مناجات غیرممکن ها را ممکن می کند اگر اینگونه نبود این حجم از ادعیه و دعا برای شفای مریض وجود نداشت.

همچنین ببینید:

دعای سریع الاجابه برای شفای مریض

متن دعای اللهم اشف کل مریض

4. افراد منفی را از اطراف خود دور کنید

وجود افراد حامی که به شما احساس آرامش می دهند برای شکست سرطان قطعا الزامی است. در این مسیر سخت وجود یک شخص حامی که به خوبی شما را درک کند و بتوانید با او درد و دل کنید تاثیرات مهمی خواهد گذاشت و همین طور دوری از افراد منفی باف برای تسریع روند درمان سرطان مفید است. اشخاصی که ناخواسته و از روی دلسوزی مرتب درباره بیماری با شما صحبت می کنند باعث می شوند شما بیشتر درباره وضعیت خود فکر کنید.

5. مراقبت های پزشکی منظم

خودآزمایی منظم و غربالگری انواع مختلف سرطان – مانند سرطان پوست، روده بزرگ، دهانه رحم و سینه – می تواند شانس شما را برای کشف زودهنگام سرطان، زمانی که درمان به احتمال زیاد موفقیت آمیز است، افزایش دهد. پس از تشخیص بیماری برای شکست سرطان موارد زیر را دنبال کنید:

درمان اولیه یا همان درمان اصلی اولین راه حلی است که برای از بین بردن کامل سرطان مورد استفاده قرار می گیرد.

درمان کمکی یا Adjuvant Treatment زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که پس از درمان اولی سلول های سرطانی به طور کامل از بین نرفته باشند. روش هایی مانند پرتو درمانی، شیمی درمانی، هورمون درمانی و غیره از این نوع درمان محسوب می شود و احتمال بازگشت سرطان را به حداقل می رسانند.

درمان Neoadjuvant Treatment که بسیار به درمان کمکی شباهت دارد ولی باید قبل از درمان اولیه انجام شود تا به درمان سرعت ببخشد.

درمان تسکینی همان طور که از نامش پیداست جهت تکسین و آرامش درد مورد استفاده قرار می گیرد.

روش های درمانی مختلفی با توجه به نوع و محل سرطان وجود دارند، درمان هایی همچون پرتو درمانی، جراحی و برداشتن توده سرطانی، شیمی درمانی، انجماد درمانی، درمان هدفمند، پیوند مغز استخوان، ایمونو تراپی و غیره.

6. رژیم غذایی ضد سرطان

رژیم غذایی ضد سرطان استراتژی مهمی است که می توانید برای کاهش علائم به سرطان و بهبودی از آن استفاده کنید. به عنوان مثال، انجمن سرطان آمریکا توصیه می کند که روزانه حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات بخورید و مقدار مناسبی از غذا را برای حفظ وزن مناسب مصرف کنید. علاوه بر این، محققان دریافته‌اند که غذاهای خاصی که از سرطان جلوگیری می‌کنند، ممکن است بخش مهمی از رژیم غذایی ضد سرطان باشند.

اگرچه انتخاب غذاهای ضد سرطان در فروشگاه مواد غذایی نمی تواند پیشگیری و بهبودی از سرطان را تضمین کند، اما انتخاب های خوب ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بهبودی از سرطان کمک کند. دستورالعمل های رژیم غذایی ضد سرطان را که در ادامه می خوانید در نظر بگیرید:

  • میوه و سبزیجات فراوان بخورید. میوه ها و سبزیجات سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی هستند که تصور می شود خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش می دهند. مصرف بیشتر غذاهای گیاهی نیز فضای کمی برای غذاهای حاوی قند به شما می دهد. رژیم مدیترانه ای غذاهایی را ارائه می دهد که با سرطان مبارزه می کنند و بیشتر بر روی غذاهای گیاهی مانند میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، حبوبات و آجیل تمرکز دارند. افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند، به جای گوشت قرمز، غذاهای ضد سرطان مانند روغن زیتون را به جای کره و ماهی انتخاب می کنند.
  • چای سبز را در طول روز میل کنید. چای سبز یک آنتی اکسیدان قوی است و ممکن است بخش مهمی از رژیم غذایی ضد سرطان باشد. یکی از خواص چای سبز این است که یک غذای ضد سرطان است و ممکن است در پیشگیری از سرطان کبد، سینه، پانکراس، ریه، مری و پوست مفید باشد. محققان گزارش می دهند که یک ماده شیمیایی غیر سمی موجود در چای سبز، اپی گالوکاتچین-3 گالات، علیه اوروکیناز (آنزیمی که برای رشد سرطان بسیار مهم است) عمل می کند. یک فنجان چای سبز بین 100 تا 200 میلی گرم (میلی گرم) از این ماده ضد تومور دارد. درباره غذاهای ضد سرطان سینه بیشتر بخوانید.
  • بیشتر گوجه فرنگی بخورید. تحقیقات نشان می دهد که لیکوپن آنتی اکسیدانی که در گوجه فرنگی وجود دارد، ممکن است قوی تر از بتاکاروتن، آلفا کاروتن و ویتامین E باشد. حتما گوجه فرنگی را بپزید، زیرا این روش لیکوپن را آزاد می کند و در دسترس بدن شما قرار می دهد.
  • از روغن زیتون استفاده کنید. در کشورهای مدیترانه ای، این چربی تک غیراشباع به طور گسترده ای برای پخت و پز و روغن سالاد استفاده می شود و ممکن است یک غذای ضد سرطان باشد. نرخ سرطان سینه در کشورهای مدیترانه ای 50 درصد کمتر از ایالات متحده است.
  • میان وعده انگور. انگور قرمز دارای دانه های پر از سوپر آنتی اکسیدان اکتیوین است. این ماده شیمیایی ضد سرطان که در شراب قرمز و آب انگور قرمز نیز یافت می‌شود، ممکن است محافظت قابل توجهی در برابر انواع خاصی از سرطان، بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌های دژنراتیو مزمن ارائه دهد.
  • از سیر و پیاز به وفور استفاده کنید. تحقیقات نشان داده است که سیر و پیاز می‌توانند از تشکیل نیتروزامین‌ها، مواد سرطان‌زای قدرتمندی که چندین محل در بدن، معمولاً روده بزرگ، کبد و سینه‌ها را هدف قرار می‌دهند، جلوگیری کنند. در واقع، هر چه سیر یا پیاز تندتر باشد، ترکیبات شیمیایی فعال گوگرد که از سرطان جلوگیری می کند، فراوان تر است.
  • ماهی های چرب . مانند سالمون، ماهی تن و شاه ماهی – حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند، نوعی اسید چرب که با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است. اگر در حال حاضر ماهی نمی خورید، ممکن است آن را به رژیم غذایی ضد سرطان خود اضافه کنید. یکی دیگر از راه های افزودن امگا 3 به رژیم غذایی، خوردن دانه کتان است.

7. وزن مناسب و فعالیت بدنی

حفظ وزن مناسب ممکن است خطر ابتلا به انواع سرطان از جمله سرطان سینه، پروستات، ریه، روده بزرگ و کلیه را کاهش دهد.

فعالیت بدنی نیز مهم است. علاوه بر کمک به کنترل وزن، فعالیت بدنی به تنهایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

بزرگسالانی که در هر میزان فعالیت بدنی شرکت می کنند، برخی از مزایای سلامتی را به دست می آورند. اما برای مزایای سلامتی قابل توجه، سعی کنید حداقل 150 دقیقه در هفته فعالیت هوازی متوسط ​​یا 75 دقیقه در هفته فعالیت هوازی شدید داشته باشید. همچنین می توانید ترکیبی از فعالیت های متوسط ​​و شدید انجام دهید. به عنوان یک هدف کلی، حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانید و اگر می توانید بیشتر انجام دهید، حتی بهتر است.

8. حفاظت در برابر نور خورشید

از آفتاب ظهر دوری کنید. بین ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر که پرتوهای خورشید قوی ترین هستند، از نور خورشید دوری کنید.
وقتی بیرون از منزل هستید، تا حد امکان در سایه بمانید. عینک آفتابی و کلاه لبه پهن نیز کمک کننده است.


خط پایانی:

شکست سرطان کار ساده ای نیست اما با باور به این که هیچ چیزی در این دنیا غیرممکن نیست نصف راه را رفته اید. حتی آدم های سالم هم نمی دانند چقدر زنده هستند پس به جای غصه خوردن سعی کنید کاری برای خودتان انجام دهید. 8 راهکار در پاسخ به این سوال که چطور سرطان را شکست دهیم آورده شده است که امیدواریم به شما کمک کند.

نظرات