طرز پخت برنج قهوه ای با حفظ خواص آن، به روش ساده
برنج قهوه ای نوعی برنج با ارزش غذایی بالاتر از برنج سفید می باشد. به این دلیل این برنج را برنج قهوه ای می نامند که لایه رویین برنج را کمتر می تراشند و یک لایه قهوه ای از سبوس روی برنج می ماند. این برنج مقوی تر از برنج سفید است. شاید برایتان سوال شود که چگونه برنج قهوه ای را بپزیم؟ برای پاسخ به این سوال تا انتهای این پست آموزشی با مینویسم همراه باشید تا نحوه ی پخت برنج قهوه ای را بیاموزید.
بهترین روش پخت برنج قهوه ای
برنج قهوه ای به دلیل سبوس دار بودن آن برای افرادی که رژیم غذایی را رعایت می کنند انتخاب مناسبی است و قرار است در این پست به نقل از سایت مینویسم طرز پخت برنج قهوه ای کته را بیاموزید.
مواد لازم برای پخت برنج قهوه ای سبوس دار
آب | 6 لیوان |
برنج قهوه ای | 3 لیوان |
نمک | به میزان لازم |
با برنجی که کرم افتاده چه کار کنیم
دستور پخت برنج قهوه ای خوشمزه
زمان مورد نیاز: 50 دقیقه
- آماده کردن برنج قهوه ای
برنج قهوه ای را به خوبی شسته و در کاسه ای ریخته و مقداری آب و نمک می ریزیم تا خیس بخورد.
- پخت برنج قهوه ای
تقریبا بعد از 2 ساعت برنج را به همراه همان آب و نمک در قابلمه ای می ریزیم و این قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا به جوش بیاید. در این زمان باید مدام کف روی آن را بگیرید.
- دم گذاشتن برنج قهوه ای
بعد از اینکه آب برنج به خوبی کشیده شد، دمکنی قرار داده و حرارت را کم می کنیم تا دم بکشد.
نکات طلایی در روش صحیح پخت برنج قهوه ای
- توجه کنید که خیس کردن برنج قهوه ای باعث می شود ویتامین های برنج حفظ شود.
- برنج قهوه ای را می توانید با خورش دلخواه سرو کنید.
- بسته به نوع برنج قهوه ای، حجم برنج تقریبا 3 برابر می شود.
- بهترین روش برای پخت برنج قهوه ای، پخت به صورت کته می باشد.
- برنج قهوه ای پخته شده، تقریبا 6 روز داخل یخچال ماندگاری دارد و برای داغ کردن آن از ماکروویو استفاده کنید.
- توجه کنید که اندازه قابلمه باید مناسب باشد زیرا بزرگ یا کوچک بودن قابلمه باعث خوب نپختن برنج می شود.
- برای اینکه برنج قهوه ای بهتر بپزد، هنگام پخت درب قابلمه را باز نکنید.
- مهمترین نکته در طرز تهیه برنج قهوه ای این است که برنج قهوه ای باید کمی نرم تر و شفته تر از برنج سفید شود.
- همانطور که دیدید در این برنج هیچ روغنی نریختیم ولی در صورت تمایل کمی روغن بریزید.
- توجه کنید که میزان آب باید دو برابر میزان برنج قهوه ای باشد تا برنج به خوبی پخته شود و دان یا شفته نشود.
- بعد از اینکه آب برنج قهوه ای کشیده شد، تقریبا 30 دقیقه زمان لازم است که دم بکشد.
- اگر می خواهید برنج قهوه ای را با ماهی دودی یا سس سویا سرو کنید، نمک را حذف کنید.
- اگر نوع برنج قهوه ای که تهیه کردید به گونه ای بود که بعد از اینکه آب آن کشیده شد، خیلی دان و نیم پز بود کمی آب بریزید.
- می توانید این برنج را به شکل پوره درآورده و به کودکان بدهید تا ویتامین های برنج قهوه ای را دریافت کنند.
- بهتر است از مرغوب ترین برنج قهوه ای استفاده کنید.
همچنین بخوانید : راهکاری برای شفته شدن برنج