طرز پخت گوشت بوقلمون و فوت و فن خوشمزه شدن آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

گوشت بوقلمون در همه جای دنیا به عنوان یکی از لذیذ ترین گوشت ها شناخته می شود، اما طرز پخت گوشت بوقلمون نیاز به نکاتی خاص دارد که در این پست به صورت جامع طرز پختن گوشت بوقلمون به همراه فوت و فن هایی برای بهتر پختن آن را با شما در میان می گذاریم.

طرز پخت گوشت بوقلمون خوشمزه

اگر گوشت بوقلمون به روش مناسبی طبخ نشود، ممکن است طعم آن خراب شده و بد مزه شود از این رو ما در ادامه بهترین روش پخت گوشت بوقلمون را آموزش می دهیم تا گوشت بوقلمون خوشمزه ای تهیه کنید.

مطالب مرتبط : مراحل تهیه سوسیس بوقلمون

مواد لازم برای تهیه گوشت بوقلمون

پیاز4 عدد متوسط
برگ بو4 عدد
گوشت بوقلمون1.5 کیلوگرم
ادویه دلخواهبه میزان لازم
هویج4 عدد
سیر8 حبه
لیمو ترش3 عدد متوسط
نمکبه میزان لازم
روغن زیتونبه میزان دلخواه
زعفران دم کردهبه میزان لازم
کرهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

روش پخت گوشت بوقلمون

زمان مورد نیاز: 2 ساعت و 10 دقیقه

  1. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم و برای پخت گوشت بوقلمون در ظرفی می ریزیم.

  2. آماده کردن سیر

    هر 4 حبه سیر را رنده می کنیم و در ظروفی جداگانه می ریزیم.

  3. مزه دار کردن گوشت بوقلمون

    گوشت بوقلمون را در ظرفی بزرگ می ریزیم.

  4. ریختن آب لیمو

    در این مرحله از پخت گوشت بوقلمون، آب لیمو را به گوشت اضافه می کنیم.

  5. ریختن ادویه

    ادویه دلخواه را می ریزیم و هم می زنیم.

  6. افزودن نمک

    کمی نمک به مواد مزه دار گوشت بوقلمون اضافه کرده و با دست ورز می دهیم.

  7. اضافه کردن سیر

    4 حبه سیر ریز رنده شده را به مواد فوق اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.

  8. اضافه کردن روغن زیتون

    روغن زیتون را به مواد مزه دار گوشت بوقلمون اضافه می کنیم.

  9. افزودن زعفران

    زعفران را می ریزیم و این گوشت بوقلمون مزه دار شده را درون یخچال قرار می دهیم تا تقریبا 1 روز بماند و مزه دار شود.

  10. تفت دادن پیاز

    در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پیاز را به تابه اضافه کرده و هم می زنیم تا برای پخت گوشت بوقلمون تفت بخورد.

  11. افزودن سیر

    حال باقیمانده سیر را به پیاز اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.

  12. افزودن ادویه

    در این مرحله از طرز پخت گوشت بوقلمون، ادویه دلخواه را به مواد فوق اضافه می کنیم و هم می زنیم تا تفت بخورد.

  13. پخت گوشت بوقلمون

    در قابلمه ای کره را ریخته و مواد مزه دار بوقلمون را از یخچال خارج کرده و گوشت بوقلمون را از مواد بیرون می آوریم و در قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  14. اضافه کردن مخلوط پیاز

    مخلوط پیاز را که در بالا تفت دادیم، به گوشت بوقلمون اضافه می کنیم.

  15. اضافه کردن برگ بو

    برگ بو می اندازیم.

  16. ریختن آب

    حال تقریبا 4 لیوان آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بوقلمون بپزد و آماده شود.

  17. آماده کردن هویج

    هویج را حلقه ای خرد کرده و در تابه ای تفت می دهیم و یا گریل می کنیم و برای سرو گوشت بوقلمون کنار می گذاریم.

  18. سرو گوشت بوقلمون

    گوشت بوقلمون پخته شده را در دیس می ریزیم و با هویج تزیین می کنیم.

دستور پخت گوشت بوقلمون
طرز پخت گوشت بوقلمون خوشمزه

فوت و فن پخت گوشت بوقلمون

  • توجه کنید که گوشت سینه بوقلمون نیاز به زمان پخت بیشتری دارد.
  • می توانید همین گوشت بوقلمون مزه دار شده را کبابی کرده و یا بعد از پخت سرخ کنید.
  • می توانید سبزیجات دلخواه را در شکم بوقلمون پر کرده و گوشت بوقلمون شکر پر تهیه کنید.
  • برای خوشرنگ تر شدن گوشت بوقلمون کبابی کمی کره بزنید.
  • می توانید چوب دارچین بیندازید و در انتهای پخت نیز کمی آب لیمو بریزید و گوشت بوقلمون را با این مواد خوشمزه تر کنید.

همچنین پیشنهاد می شود : دستور تهیه بوقلمون شکم

نظرات