چگونه میوه و سبزیجات خوب را تشخیص دهیم؟
اینکه چگونه میوه و سبزیجات خوب را تشخیص دهیم؟ سوال بسیار از تازه عروس داماد ها که تازگی تشکیل زندگی دادند با مطالعه ای مطلب با 20 ترفند خرید میوه و سبزیجات آشنا خواهید شد. میوه و سبزیجات برای سلامتی بسیار اهمیت دارد و بهتر است هنگام خرید میوه و سبزیجات حتما دقت کنید و میوه و سبزیجاتی تهیه کنید که تازه و مناسب فصل باشند.
برای خرید روزانه میوه و تره بار مورد نیاز منزل بهتر است متناسب با هر فصل خرید کنید زیرا همانطور که می دانید هر فصل میوه مخصوص خود را دارد که مصرف آن در فصل دیگر توصیه نمی شود. به عنوان مثال ، هندوانه میوه تابستانی بوده و مصرف آن در فصول سرد توصیه نمی شود.
حتما بخوانید: آیا سبزیجات یخ زده سالم هستند؟
20 ترفند برای خرید میوه و سبزیجات خوب هر فصل
در این مطلب قصد داریم راهکار هایی را در اختیار شما قرار دهیم که به هنگام خرید میوه و تره بار بتوانید بهترین آن را تهیه کنید.
1. سیب
اگر برای خرید سیب به میوه فروشی می روید باید سیب هایی را انتخاب کنید که از نظر اندازه و سنگین و از نظر ظاهری پوستی صاف، مات، بدون ترک و بدون کبودی داشته باشند. البته اگر سیب کوچکتر باشد، عطر و طعم آن بهتر است. فصل اوج سیب اواخر شهریور تا اوایل خرداد می باشد.
2. موز
بیشتر بدانید: شش دلیل منطقی برای خوردن موز (مزیت خوردن موز)
به هنگام خرید موز به پوستهای زرد یکنواخت و یا لکه های قهوهای کوچک روی موزها دقت کنید که مشخص می کند که موز شیرین و رسیده است. موز دارای خال خال قهوه ای سرشار از آنتیاکسیدان است، این آنتیاکسیدانها برای پیشگیری از سرطان بسیار مفید می باشند. می توانید موز را در تمامی فصول سال تهیه نمایید.
3. توت فرنگی
می توانید توت فرنگی را اوایل خرداد تا اوایل شهریور در میوه فروشی ها تهیه نمایید ؛ البته از نوع گلخانه ای آن را می توان هر موقع از سال بیابید.
برای تشخیص توت فرنگی خوب به رنگ آن دقت کنید زیرا رنگ قرمز روشن تا زیر کلاهک سبز ادامه داشته باشد. این نکته را نیز فراموش نکنید که توت فرنگی که خرید می کنید باید بوی قوی داشته باشند تجربه ثابت کرده است که توت فرنگیهای کوچکتر بهترند.
4. قارچ
قارچ در دسته سبزیجات قرار گرفته و بسیاری آن را برای تهیه سالاد خریداری می کنند از این رو ظاهر صاف و سالم آن حائز اهمیت می باشد. به دنبال قارچ هایی با کلاههای محکم و بسته که ظاهر کاملا یکنواخت و سالمی دارند باشید. دقت کنید که قارچ ها نباید زیاد لاغر و دارای لکههای تیره باشند. اوایل آبان تا اواسط فروردین بهترین زمان برای خرید قارچ سالم می باشدو
5. کلم بروکلی
سعی کنید دنبال کلم بروکلی هایی با ساقههای سفت و خوشههای محکم کاملا سبز رنگ باشید. بهترین زمان خرید کلم بروکلی اوایل مهر تا اوایل خرداد می باشد.
6. سیب زمینی
هنگام خرید سیب زمینی دقت کنید که پوست صاف و نازک، براق، یکنواخت و سالم داشته باشید و از خرید سیب زمینی های شل و نرم خودداری کنید می توانید سیب زمینی را در تمام فصول سال تهیه نمایید.
7. لیمو و مرکبات
لیمو و انواع مرکبات باید دارای رنگی روشن با پوستی صاف و نازک باشند به هنگام خرید لیمو باید حواستان باشد مه لیموها زیاد سبز نباشند زیرا لیمو های سبز آبدار نیستند. می توانید لیمو ترش را در تمامی فصول سال تهیه نمایید.
8. فلفل دلمهای
بهترین نوع فلفل دلمه ای را می توان در اوایل تیر تا اواخر دی تهیه نمود. دلمه ای مناسب است که باید وزن آن با حجم متناسب باشد مطابق تصویر فوق خوش رنگ و بدون چروک باشد. چومبه فلفل دلمه نیز حتما باید سبز سبز باشد.
9. سیر
برای خرید روزانه سیر حتما بوته ای را انتخاب کنید که نسبتا سنگین باشد و هنگامی که آن را فشار می دهید محکم باشد. پوست آن نیز باید به رنگ سفید خالص و روشن و یا دارای نوارهایی به رنگ بنفش باشد. ببا توجه به خواص شگفت انگیز سیر آن را در رژیم غذایی خود جای دهید می توانید در تمامی فصول سال آن را تهیه نمایید.
خواص باورنکردنی سیر برای بدن (30 مورد از مهمترین خواص سیر)
10. گل کلم
گل کلم هایی را انتخاب کنید که دارای تاج سفید و برگهای جمع و جور باشند. دقت کنید که نه برگها و نه سطح ان لک نداشته باشد. میتوانید در اوایل شهریور تا اوایل آذر بهتری گل کلم ها را تهیه نمایید.
11. هویج
به هنگام خرید هویج برای مصرف روزانه حتما به رنگ آن توجه کنید زیرا باید نارنجی روشن باشد، هویجی مناسب است که دارای سطحی صاف و بدون ریشه باشد. هویج را می توانید در تمامی فصول سال تهیه نمایید.
12. کاهو
همانطور که می دانید کاهو را در تمام فصول سال می توانید در مغازه های تهیه نمایید. بهتر است هنگام خرید کاهویی را انتخاب کنید که برگ های داخلی آن سبز باشد.
13. لوبیای سبز
اگر برای خرید لوبیا سبز به فروشگاه میوه و تره بار رفته اید، فراموش نکنید که لوبیا سبزی که ظاهر آن صاف و بدون لک و سفت است مناسب می باشد. و از خرید لوبیا سبز های نازک و چروک خودداری کنید. بهترین زمان برای تهیه لوبیا سبز، اوایل فروردین تا اوایل آبان می باشد.
14. کیوی
اگر کیوی میوه مورد علاقه شما است می دانید که کیوی های نرم طعم و مزه بهتری نسبت به کیوی های سفت دارند. از این رو از خرید کیوی سفت و خیلی نرم و چروک نیز خودداری کنید.
15. انگور
انگورهایی که حبه های آنها حالت گوشتی و بدون چروک دارند و به ساقه ها چسبیده اند. حواستان باشد که محل اتصال لکه قهوه ای نداشته باشد. اوایل خرداد تا اوایل دی
16. انجیر
انجیر را می توانید در اوایل تیر تا اوایل مهرماه تهیه نمایید. انجیر هایی را انتخاب کنید که درشت ، رنگ تیره و نرم باشند.
17. بادمجان
برای خرید بادمجان آن ها را فشار دهید اگر حالت ارتجاعی داشته باشند خوب است. از انتخاب بادمجان های اسفنجی خودداری کنید. ساقه و کلاه آن باید به رنگ سبز جنگلی باشد و نه قهوهای تیره اوایل مرداد تا اوایل مهر بهترین بادمجان های را می توانید تهیه نمایید.
18. پیاز
پیاز هایی برای خرید مناسب اند که، پوست خارجی آن خشک و شفاف باشد . می توانید پیاز را در طول سال در فروشگاه ها میوه و تره بار تهیه نمایید.
19. تره فرنگی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی فرانسوی در 5 مرحله
حتما تره فرنگیهای کوچک و متوسط که کمتر سفت و چوبی هستند بخرید. تره فرنگی نیز همچون سیر دارا خواص شگفت انگیزی می باشد که بهتر است در رژیم غذایی خود جای دهید . می توانید آنر را در تمام طول سال تهیه نمایید.
20. خربزه و طالبی
خوشمزه ترین خربزه و طالبی را می توانید در اوایل اردیبهشت تا اوایل مهر تهیه نمایید برای تهیه بهترین خربزه و طالبی بهتر است که انتهای ساقه آن دندانه صاف شکل بیضی و سطح مناسب و یکنواختی داشته باشد. از انتخاب خربزه و طالبی دارای لکههای نرم هستند خودداری کنید.