طرز تهیه باگر کیک خانگی با طعم بی نظیر + مراحل پخت و نکات طلایی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

باگر کیک که نام لاتین آن Bagger cake می باشد، جدیدترین نوع کیک در صنعت شیرینی پزی می باشد. خبر خوشی که در این آیتم آموزشی داریم این است که این کیک با کلاس و جدید را می توانید در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید. پس تا انتهای این پست همراه ما باشید با طرز تهیه باگر کیک.

طرز تهیه باگر کیک تولد

باگر کیک را می توان به شکل بزرگ و کوچک تهیه کرد و همچنین باگر کیک برای تولد و روز های مهم همچون ولنتاین و غیره قابل استفاده است. همچنین می توانید انواع مینی کیک برای ساگرد ازدواج را در مینویسم ببینید و ایده بگیرید.

مواد لازم برای تهیه باگر کیک

آرد2 لیوان
تخم مرغ4 عدد
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
شکر1 لیوان و کمی بیشتر از نصف لیوان
خامه قنادیبه میزان لازم
روغن مایعنصف لیوان
شیرنصف لیوان
پودر کاکائو(اختیاری)نصف لیوان
وانیلنصف قاشق چایخوری
ترافلبه مقدار دلخواه
قالب باگر کیکبه تعداد دلخواه

مطالب پیشنهادی : مراحل پخت مینی کیک با قوطی رب

روش تهیه کاپ کیک نارنگی

دستور تهیه باگر کیک

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه

  1. آماده کردن مواد اولیه

    مواد اولیه ای که در بالا بیان کردیم را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم.

  2. تهیه مواد خشک باگر کیک

    آرد را در کاسه ای می ریزیم تا مواد خشک باگر کیک را آماده کنیم.

  3. ریختن بیکینگ پودر

    بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم.

  4. اضافه کردن پودر کاکائو

    پودر کاکائو را می ریزیم و همه مواد خشک باگر کیک را با هم ترکیب می کنیم.

  5. تهیه مواد باگر کیک خانگی

    تخم مرغ ها را شکسته و در ظرفی می ریزیم.

  6. ریختن وانیل

    برای تهیه باگر کیک، وانیل را به تخم مرغ اضافه می کنیم.

  7. افزودن شکر

    شکر را به مواد قبلی باگر کیک اضافه کرده و با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ شود.

  8. ریختن شیر

    سپس شیر را در مواد بالا می ریزیم.

  9. ریختن روغن مایع

    روغن مایع را ریخته و همه مواد مایع باگر کیک تولد را به خوبی هم می زنیم.

  10. اضافه کردن مواد خشک باگر کیک

    مخلوط آرد را که در بالا تهیه کردیم، سه بار الک کرده و به مواد قبلی باگر کیک اضافه می کنیم. با لیسک همه مواد بالا را هم می زنیم.

  11. پختن کیک

    کیک را در قالبی که چرب شده می ریزیم و در فر با دمای 180 درجه که از قبل گرم شده است، قرار می دهیم. بعد از اینکه پخت و طلایی شد، می گذاریم خنک شود تا با آن باگر کیک آماده کنیم.

  12. برش دادن کیک

    کاتر گردی را که با سایز قالب باگر کیک هم اندازه باشد و همینطور کاتر های گرد کوچکتر از آن را کنار دستمان می گذاریم. کیک را روی سطح صافی می گذاریم و با این کاتر ها و به سایز هایی که بتوان کیکی مطابق تصویر تهیه کرد، برش می دهیم.

  13. آماده کردن باگر کیک

    ابتدا کیک را که به سایز قالب باگر کیک است در قالب قرار می دهیم و روی آن را به کمی شیر و کاکائو ترکیب شده، آغشته می کنیم.

  14. اضافه کردن خامه

    مقداری خامه روی آن می ریزیم و صاف می کنیم.

  15. ریختن فیلینگ کیک

    در این مرحله از طرز تهیه باگر کیک، فیلینگ دلخواه نظیر شکلات چیپسی، موز، گردو و نوتلا را روی خامه می ریزیم. سپس کیک های دیگری که برش دادیم را تا جایی که کوچکترین اندازه کیک را در بالاترین نقطه قرار دهیم، می چینیم و فیلینگ و خامه را روی آن می ریزیم.

  16. زدن خامه

    در آخر با ماسوره دلخواه و خامه با رنگ دلخواه، باگر کیک را خامه کشی کرده و تزیین می کنیم.

  17. ریختن ترافل

    در آخر کمی ترافل روی آن می ریزیم تا باگر کیک ما زیباتر شود.

طرز تهیه باگر کیک دخترانه
طرز تهیه باگر کیک تولد

نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن باگر کیک

  • می توانید از قالب کوچک یا بزرگ استفاده کنید که به ترتیب باگر کیک کوچک و باگر کیک بزرگ آماده می شود.
  • قالب های باگر کیک را می توانید از وسایل قنادی ها تهیه کنید.
  • توجه کنید که تا بالاترین نقطه از باگر کیک که زیر خامه است را باید با کیک پر کنید.
  • می توانید باگر کیک بدون فر تهیه کنید که برای این کار لازم است مواد باگر کیک را در ماهیتابه دو طرفه که چرب کرده ایم، بریزیم و روی دمکنی فلزی و حرارت کم قرار دهیم.
  • برای تزیین باگر کیک خانگی از هرچیز دلخواه نظیر مروارید خوراکی و .. استفاده کنید.
  • برای برش و سرو باگر کیک باید ابتدا از قالب جدا کرده و سپس برش بزنید.
  • اگر می خواهید باگر کیک ساده تهیه کنید، پودر کاکائو را حذف کنید.
  • می توانید هر فیلینگ دلخواه را برای باگر کیک استفاده کنید.
  • برای تست پختن یا نپختن کیک یک خلال دندان را در مواد کیک بزنید و اگر بعد از خارج کردن آن، به مواد مایع آغشته نبود، یعنی باگر کیک پخته است.
  • توجه کنید که قالب باید به اندازه ای باشد که قطر کیک خیلی زیاد نشود زیرا در اینصورت باگر کیک خانگی شما را خراب می کند.
  • می توانید با اضافه کردن رنگ خوراکی، خامه خود را به رنگ دلخواه درآورید.
  • در صورتی که نتوانستید قالب باگر کیک تهیه کنید، می تواند از فنجان هایی که ارتفاع کوتاه تری دارند استفاده کنید.
  • نام قالب های باگر کیک همان باگر است و به همین دلیل نامگذاری شده است.
  • بهتر است فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید تا باگر کیک شما اسفنجی باشد.
  • می توانید از کیک های آماده اسفنجی و یا کاپ کیک استفاده کرده و باگر کیک آماده کنید تا سریعتر آماده شود؛ اما پیشنهاد ما این است که کیک را در منزل تهیه کنید.
  • می توانید هر طعم دلخواهی را برای کیک انتخاب کنید.
  • بهتر است برای فیلینگ از خامه ساده و بدون رنگ استفاده کنید و خامه رنگی را برای تزیین باگر کیک کوچک به کار ببرید.
  • توجه کنید که لایه آخر باگر کیک باید کیک باشد تا بتوانیم خامه کشی کنیم.

همچنین بخوانید : شیوه طبح کیک شیفون برای خامه کشی

ایده‌های ساده برای تزیین کیک

نظرات