طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ به سبک رستورانی در منزل
ساندویچ مرغ و قارچ؛ ساندویچی لذیذ و جذاب! برای اینکه طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ را بیاموزید کافیست تا انتهای این پست آموزش آشپزی همراه با بهترین سرآشپزهای مینویسم باشید و طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ را کامل یاد بگیرید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر
اگر اهل فست فود و غذاهای ساندویچی باشید احتمالا ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر یکی از غذاهای مورد علاقه شماست. این ساندویچ با رسپی های متفاوتی تهیه می شود و در اینجا می خواهیم طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر را ارائه دهیم.
همچنین می توانید روش پخت ساندویچ مرغ سرد و طرز تهیه ساندویچ رست بیف را در مینویسم دنبال کنید.
مواد لازم ساندویچ مرغ و قارچ
سینه مرغ | 2 عدد متوسط |
سیر | 4 حبه |
جعفری | 70 گرم |
خیار شور | 7 عدد متوسط |
قارچ | 15 عدد |
پیازچه | 4 ساقه |
پیاز | 2 عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
آویشن | به میزان لازم |
روغن | به مقدار لازم |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا(اختیاری) | به میزان دلخواه |
پاپریکا | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور پخت ساندویچ مرغ و قارچ با سس مایونز
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- پختن سینه مرغ
سینه مرغ را به همراه مقدار لازم آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.
- اضافه کردن سیر
2 حبه سیر را روی مرغ می ریزیم و اجازه می دهیم روی حرارت بجوشد. سیر باعث می شود بوی زهم مرغ از بین برود و ساندویچ مرغ و قارچ خوش طعم تر باشد.
- افزودن ادویه
به مقدار لازم نمک و زردچوبه را روی مواد بالا می ریزیم و هم می زنیم. بعد از اینکه جوشید، کف روی آن را برداشته و حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ بپزد.
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و به شکل خلالی ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ حاضر باشد.
- آماده کردن قارچ
قارچ را به خوبی می شوییم و ورقه ای خرد می کنیم.
- رنده کردن سیر
برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ، دو حبه سیر باقیمانده را با رنده ریز رنده می کنیم.
- خرد کردن پیازچه
ساقه های اضافی پیازچه را جدا کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن جعفری
بعد از پاک کردن جعفری، برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ، به شکل ساطوری خرد می کنیم.
- خرد کردن خیار شور
خیار شور را با رنده درشت خرد می کنیم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر کنار می گذاریم.
- آماده کردن مرغ
بعد از پختن مرغ، ریش ریش می کنیم. البته می توانید با چاقو به شکل ریز خرد کنید، اما برای زیباتر شدن ساندویچ مرغ و قارچ با سس مایونز، بهتر است ریش ریش کنید.
- تهیه مواد ساندویچ مرغ و قارچ
در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را در آن می ریزیم تا تفت بخورد.
- ریختن قارچ
در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ، بعد از اینکه پیاز تفت خورد، قارچ را به آن اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم و می گذاریم قارچ تفت بخورد.
- افزودن آویشن و پاپریکا
حال مقدار دلخواه آویشن و پاپریکا را به مواد قبلی ساندویچ مرغ و قارچ اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.
- ریختن ادویه
اکنون نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می ریزیم و هم می زنیم تا طعم ادویه ها با دیگر مواد ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر ترکیب شود.
- اضافه کردن مرغ
مرغ ریش ریش شده را به مواد فوق اضافه کرده و مرغ را به خوبی تفت می دهیم.
- ریختن رب گوجه فرنگی
مواد قبلی ساندویچ مرغ و قارچ را دریک طرف تابه جمع می کنیم و رب را در طرف دیگر می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
- ریختن سیر
حال سیر رنده شده را به رب اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم و سپس با تمام ساندویچ مرغ و قارچ ترکیب می کنیم. بعد از اینکه مواد همه یکدست شدو به خوبی سرخ شد، حرارت را خاموش می کنیم.
- تهیه سس ساندویچ مرغ و قارچ
برای تهیه سس این نوع ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر، پیازچه را در کاسه ای می ریزیم.
- ریختن جعفری
جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.
- اضافه کردن خیار شور
خیار شور رنده شده را به مواد قبلی سس ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر اضافه می کنیم.
- افزودن سس مایونز و سس کچاپ
حال سس مایونز و سس کچاپ را می ریزیم و همه مواد را با هم ترکیب می کنیم.
- ریختن پاپریکا
به مقدار دلخواه پاپریکا می ریزیم و سس ساندویچ مرغ و قارچ را به خوبی هم می زنیم.
- اضافه کردن ادویه
نمک و فلفل سیاه را به مواد فوق اضافه کرده و با آن ها مخلوط می کنیم.
- ریختن پنیر پیتزا
در آخر به میزان دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم و اجازه می دهیم آب شود.
- آماده کردن ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر
در نان باگت میزان دلخواه از مواد بالا را می ریزیم.
- ریختن سس ساندویچ
حال به میزان دلخواه از سس ساندویچ مرغ و قارچ را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.
نکات طلایی برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی
- می توانید مقدرای ذرت را به مواد ساندویچ مرغ و قارچ اضافه کنید.
- برای خوش عطر تر شدن ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر، مقداری زعفران دم کشیده بریزید.
- ریختن رب گوجه فرنگی اختیاری است و معمولا برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری رب بیشتری را به همراه فلفل سیاه بیشتر در مواد ساندویچ مرغ و قارچ می ریزند.
- برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و سیب زمینی مقداری سیب زمینی سرخ شده را به این مواد اضافه کنید.
- می توانید پنیر پیتزا را حذف کنید و در این صورت دیگر ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر نخواهد بود.
- قارچ یکی از مواد اصلی برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ است اما می توانید آن را حذف کنید.
- می توانید این سس را که در بالا آموزش دادیم حذف کرده و انواع سس دلخواه را بریزید.
- اگر تمایلی به ریختن سیر در ساندویچ مرغ و قارچ با سس مایونز ندارید، آن را حذف کنید.
- برای تزیین ساندویچ مرغ و قارچ خانگی می توانید از گوجه فرنگی، خیار شور، کاهو کلم استفاده کنید.
- هر ادویه دلخواهی را می توان به مواد این ساندویچ اضافه کرد.
- می توان هر نان دلخواهی را جایگزین نان باگت کنید.