طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ به سبک رستورانی در منزل

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ساندویچ مرغ و قارچ؛ ساندویچی لذیذ و جذاب! برای اینکه طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ را بیاموزید کافیست تا انتهای این پست آموزش آشپزی همراه با بهترین سرآشپزهای مینویسم باشید و طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ را کامل یاد بگیرید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر

اگر اهل فست فود و غذاهای ساندویچی باشید احتمالا ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر یکی از غذاهای مورد علاقه شماست. این ساندویچ با رسپی های متفاوتی تهیه می شود و در اینجا می خواهیم طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر را ارائه دهیم.

همچنین می توانید روش پخت ساندویچ مرغ سرد و طرز تهیه ساندویچ رست بیف را در مینویسم دنبال کنید.

مواد لازم ساندویچ مرغ و قارچ

سینه مرغ2 عدد متوسط
سیر4 حبه
جعفری70 گرم
خیار شور7 عدد متوسط
قارچ15 عدد
پیازچه4 ساقه
پیاز2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ2 قاشق غذاخوری
آویشنبه میزان لازم
روغنبه مقدار لازم
سس مایونز2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا(اختیاری)به میزان دلخواه
پاپریکابه میزان لازم
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

دستور پخت ساندویچ مرغ و قارچ با سس مایونز

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. پختن سینه مرغ

    سینه مرغ را به همراه مقدار لازم آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

  2. اضافه کردن سیر

    2 حبه سیر را روی مرغ می ریزیم و اجازه می دهیم روی حرارت بجوشد. سیر باعث می شود بوی زهم مرغ از بین برود و ساندویچ مرغ و قارچ خوش طعم تر باشد.

  3. افزودن ادویه

    به مقدار لازم نمک و زردچوبه را روی مواد بالا می ریزیم و هم می زنیم. بعد از اینکه جوشید، کف روی آن را برداشته و حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ بپزد.

  4. خرد کردن پیاز

    پیاز را پوست کرده و به شکل خلالی ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ حاضر باشد.

  5. آماده کردن قارچ

    قارچ را به خوبی می شوییم و ورقه ای خرد می کنیم.

  6. رنده کردن سیر

    برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ، دو حبه سیر باقیمانده را با رنده ریز رنده می کنیم.

  7. خرد کردن پیازچه

    ساقه های اضافی پیازچه را جدا کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.

  8. آماده کردن جعفری

    بعد از پاک کردن جعفری، برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ، به شکل ساطوری خرد می کنیم.

  9. خرد کردن خیار شور

    خیار شور را با رنده درشت خرد می کنیم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر کنار می گذاریم.

  10. آماده کردن مرغ

    بعد از پختن مرغ، ریش ریش می کنیم. البته می توانید با چاقو به شکل ریز خرد کنید، اما برای زیباتر شدن ساندویچ مرغ و قارچ با سس مایونز، بهتر است ریش ریش کنید.

  11. تهیه مواد ساندویچ مرغ و قارچ

    در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیاز را در آن می ریزیم تا تفت بخورد.

  12. ریختن قارچ

    در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ، بعد از اینکه پیاز تفت خورد، قارچ را به آن اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم و می گذاریم قارچ تفت بخورد.

  13. افزودن آویشن و پاپریکا

    حال مقدار دلخواه آویشن و پاپریکا را به مواد قبلی ساندویچ مرغ و قارچ اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.

  14. ریختن ادویه

    اکنون نمک و فلفل سیاه و زردچوبه می ریزیم و هم می زنیم تا طعم ادویه ها با دیگر مواد ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر ترکیب شود.

  15. اضافه کردن مرغ

    مرغ ریش ریش شده را به مواد فوق اضافه کرده و مرغ را به خوبی تفت می دهیم.

  16. ریختن رب گوجه فرنگی

    مواد قبلی ساندویچ مرغ و قارچ را دریک طرف تابه جمع می کنیم و رب را در طرف دیگر می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

  17. ریختن سیر

    حال سیر رنده شده را به رب اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم و سپس با تمام ساندویچ مرغ و قارچ ترکیب می کنیم. بعد از اینکه مواد همه یکدست شدو به خوبی سرخ شد، حرارت را خاموش می کنیم.

  18. تهیه سس ساندویچ مرغ و قارچ

    برای تهیه سس این نوع ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر، پیازچه را در کاسه ای می ریزیم.

  19. ریختن جعفری

    جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.

  20. اضافه کردن خیار شور

    خیار شور رنده شده را به مواد قبلی سس ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر اضافه می کنیم.

  21. افزودن سس مایونز و سس کچاپ

    حال سس مایونز و سس کچاپ را می ریزیم و همه مواد را با هم ترکیب می کنیم.

  22. ریختن پاپریکا

    به مقدار دلخواه پاپریکا می ریزیم و سس ساندویچ مرغ و قارچ را به خوبی هم می زنیم.

  23. اضافه کردن ادویه

    نمک و فلفل سیاه را به مواد فوق اضافه کرده و با آن ها مخلوط می کنیم.

  24. ریختن پنیر پیتزا

    در آخر به میزان دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم و اجازه می دهیم آب شود.

  25. آماده کردن ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر

    در نان باگت میزان دلخواه از مواد بالا را می ریزیم.

  26. ریختن سس ساندویچ

    حال به میزان دلخواه از سس ساندویچ مرغ و قارچ را به آن اضافه کرده و نوش جان کنید.

ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر

نکات طلایی برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی

  • می توانید مقدرای ذرت را به مواد ساندویچ مرغ و قارچ اضافه کنید.
  • برای خوش عطر تر شدن ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر، مقداری زعفران دم کشیده بریزید.
  • ریختن رب گوجه فرنگی اختیاری است و معمولا برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری رب بیشتری را به همراه فلفل سیاه بیشتر در مواد ساندویچ مرغ و قارچ می ریزند.
  • برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ و سیب زمینی مقداری سیب زمینی سرخ شده را به این مواد اضافه کنید.
  • می توانید پنیر پیتزا را حذف کنید و در این صورت دیگر ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر نخواهد بود.
  • قارچ یکی از مواد اصلی برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ است اما می توانید آن را حذف کنید.
  • می توانید این سس را که در بالا آموزش دادیم حذف کرده و انواع سس دلخواه را بریزید.
  • اگر تمایلی به ریختن سیر در ساندویچ مرغ و قارچ با سس مایونز ندارید، آن را حذف کنید.
  • برای تزیین ساندویچ مرغ و قارچ خانگی می توانید از گوجه فرنگی، خیار شور، کاهو کلم استفاده کنید.
  • هر ادویه دلخواهی را می توان به مواد این ساندویچ اضافه کرد.
  • می توان هر نان دلخواهی را جایگزین نان باگت کنید.

ساندویچ های خانگی برای مدرسه

طرز تهیه اژدر زاپاتا

نظرات