طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت پتی بور؛ خوشمزه و پرطرفدار
اگر می خواهید دسری بین المللی و مجلسی آماده کنید و عاشق شکلات هستید، پیشنهاد ما به شما پودینگ شکلاتی می باشد. حال قرار است ساده ترین دستور تهیه پودینگ شکلاتی را بیاموزید بنابراین از این صفحه خارج نشده و تا انتها همراه ما پیش بروید تا طرز تهیه پودینگ شکلاتی را آموزش دهیم.
طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت
اگر می خواهید طعم پودینگ شکلاتی شما خوشمزه تر باشد، پودینگ شکلاتی با بیسکویت آماده کنید و این دسر بینظیر را نوش جان کنید.
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
وانیل | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 1 لیوان |
کره | 4 قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی بور | به میزان لازم |
پودر کاکائو | 6 قاشق سوپ خوری |
شیر | 5.5 لیوان |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | 6 قاشق سوپ خوری |
روش تهیه پودینگ شکلاتی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- خرد کردن بیسکویت
بیسکویت را کاملا خرد کرده و برای تهیه پودینگ شکلاتی کنار می گذاریم.
- آماده کردن کره
کره را از یخچال خارج کرده و می گذاریم به دمای محیط برسد زیرا اگر کره خیلی سرد باشد بافت پودینگ شکلاتی را خراب می کند.
- تهیه مواد پودینگ شکلاتی
تابه ای نچسب را برای تهیه پودینگ شکلاتی آماده می کنیم.
- ریختن شکر
شکر را در تابه می ریزیم.
- افزودن نمک
نمک را به مواد پودینگ شکلاتی اضافه می کنیم.
- افزودن نشاسته ذرت
نشاسته ذرت را در مواد بالا می ریزیم.
- ریختن پودر کاکائو
در این مرحله از طرز تهیه پودینگ شکلاتی با بیسکویت، پودر کاکائو را می ریزیم و هم می زنیم.
- اضافه کردن شیر
بعد از اینکه این مواد پودینگ شکلاتی را هم زدیم و یکدست شد، شیر را می ریزیم و هم می زنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
- ریختن وانیل
بعد از اینکه مواد پودینگ شکلاتی به غلظتی شبیه به فرنی رسید، وانیل را به آن اضافه می کنیم.
- ریختن کره
بعد از ریختن وانیل، حرارت را کم می کنیم و کره را می ریزیم و زمانی که پودینگ شکلاتی، یکدست شد، حرارت را خاموش می کنیم.
- آماده کردن پودینگ شکلاتی با بیسکویت
در ظرف شیشه ای دلخواه یک لایه بیسکویت خرد شده می ریزیم.
- ریختن مواد پودینگ شکلاتی
مواد پودینگ شکلاتی را روی بیسکویت خرد شده ریخته و این پودینگ شکلاتی با بیسکویت را در یخچال می گذاریم.
فوت و فن هایی برای خوشمزه تر شدن پودینگ شکلاتی
- برای تزیین پودینگ شکلاتی با بیسکویت، از پودر کاکائو، خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده استفاده کنید.
- اگر می خواهید پودینگ شکلاتی تیره تری داشته باشید، از پودر کاکائو بیشتری استفاده کنید.
- در صورت تمایل بعد از اینکه پودینگ شکلاتی را از روی حرارت برداشتید، کمی خامه صبحانه بریزید.
- می توانید هر بیسکویت دلخواهی را جایگزین بیسکویت پتی بور کنید.
- میزان شکر کاملا اختیاری است.
- می توانید شیر بادام یا شیر سویا را جایگزین شیر کنید.
- توجه کنید پودینگ شکلاتی با بیسکویت، بعد از خنک شدن نیز کمی غلیظ می شود، بنابراین نباید خیلی غلیظ شده و سپس از روی حرارت بردارید.
مطالب مرتبط : مراحل تهیه شکلات صبحانه