طرز تهیه پنکیک دورایاکی برای 4 نفر (پفکی و خوشمزه)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پنکیک دورایاکی یکی از بهترین میان وعده هایی می تواند باشد که در کوتاه ترین زمان برای صبحانه و یا عصرانه می توانید آماده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه پنکیک دورایاکی ادامه مطلب را به دقت بخوانید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک دورایاکی

این مقدار مواد برای 4 الی 5 نفر می باشد.

تخم مرغ4 عدد
شکر160 گرم
آرد قنادی200 گرم
نمک1/4 ق چ
وانیل1 ق چ
شیر80 میلی لیتر یا
5 ق غ
بیکینگ پودردو ق چ

طرز تهیه پنکیک دورایاکی

  1. مرحله اول

    تخم مرغ ها را به همراه وانیل و نمک در یک ظرف ریخته و دو دقیقه هم می زنیم تا تخم مرغ ها به خوبی کف کند.

  2. مرحله دوم

    در این مرحله شکر را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا حسابی در آن حل شود.

  3. مرحله سوم

    سپس مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده باشد را به آن اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم.

  4. مرحله چهارم

    آرد را الک کنید همراه با بیکینگ پودر سپس به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید تا آرد حل شود و مواد پنکیک کاملا یکدست شود.

  5. مرحله پنجم

    بعد از گذشت 10 الی 15 دقیقه در یک تابه نچسب خیلی کم روغن می ریزیم. فقط کمی که کف آن چرب شود. سپس یک ملاقه از مواد را به آن اضافه می کنیم.

  6. مرحله ششم

    زمانی که یک طرف پنکیک ها حباب زد زیر و رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز گرین شود. به همین ترتیب تمام مواد را پنکیک را آماده می کنیم.

  7. مرحله آخر

    زمانی که تمام پنکیک ها را آماده کردید در وسط آنها می توانید مقداری کرم شکلات و یا کرم کارامل بریزید و دو به دو بهم بچسبانید. سپس با میوه روی آن ها را تزئین کنید. نوش جان

همچنین بخوانید طرز تهیه پنکیک بدون تخم مرغ

نظرات