Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه لواشک هلو خوشمزه و خوشرنگ بدون تلخی + فیلم

مگر می شود در فصل تابستان و فصل برداشت هلو باشیم و لواشک هلو خانگی و خوشمزه تهیه نکنیم؟ این لواشک ملس و در عین حال مفید است و همچنین سریع آماده می شود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این پست آموزش آشپزی در سایت مینویسم طرز تهیه لواشک هلو را به طور کامل ارائه دهیم.

طرز تهیه لواشک هلو خانگی

با ما همراه شوید تا روش تهیه لواشک هلو در منزل را بیاموزید. همچنین می توانید برای یادگیری نحوه تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز به مینویسم مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه لواشک هلو فوری

هلو3 کیلوگرم
نمک1.5 قاشق غذاخوری
آبکمی کمتر از 1 پیمانه

روش تهیه لواشک هلو بدون مخلوط کن

زمان مورد نیاز: 30 دقیقه

  1. شستن هلو

    هلو ها را شسته و در آبکش می ریزیم. سپس آنها را با دستمالی نخی خشک می کنیم.

  2. خرد کردن هلو

    هر هلو را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه لواشک هلو آماده باشد.

  3. پختن هلو

    قابلمه ای برای تهیه لواشک تهیه می کنیم و هلوهای خرد شده را در آن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم.

  4. ریختن نمک

    آب را اضافه کرده و نمک می ریزیم و می گذاریم بپزد.

  5. میکس کردن هلو

    بعد از اینکه هلو کاملا پخت، دانه های هلو را جدا کرده و در صافی می ریزیم و با کف دست فشار می دهیم.

  6. تهیه لواشک هلو

    در این مرحله از طرز تهیه لواشک هلو، سینی ای آماده می کنیم و یک کیسه فریزر را باز می کنیم و در آن پهن می کنیم. سپس هلو را که از صافی خارج شده، روی کیسه فریزر می ریزیم. 4 روز در مقابل نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شود.

مطلب پیشنهادی : روش آماده کردن کیک هلو

لواشک هلو خانگی
لواشک هلو خانگی

نکات طلایی برای تهیه لواشک هلو خوشمزه در خانه

  • می توانید به جای اینکه از سینی استفاده کنید، سفره ای را مقابل نور خورشید پهن کنید و مواد لواشک را روی آن بریزید.
  • همچنین اگر مکان مناسبی برای قرار دادن لواشک هلو در مقابل نور خورشید ندارید، از باد پنکه استفاده کنید.
  • برای تهیه لواشک هلو در فر، سینی را در فر با دمای 100 درجه قرار دهید و بعد از اینکه خشک شد، از فر خارج کنید.
  • هر میوه دلخواهی را می توان به مواد لواشک اضافه کرد، به طور مثال برای تهیه لواشک هلو و سیب، سیب های خرد شده را با هلو در قابلمه بریزید تا بپزد.
  • برای اینکه لواشک بهتر خشک شود، باید مواد را به قطر نیم سانتی متر در سینی بریزید.
  • در صورتی که هلو ها کمی ترش بود و خواستید لواشک شیرین شود، کمی شکر به مواد اضافه کنید.
  • برای طعم دار شدن لواشک هلو، کمی تمر هندی بریزید.
  • می توانید به جای پهن کردن کیسه فریزر در سینی، کمی سینی را چرب کنید و مواد لواشک را بریزید.
  • روش دوم تهیه لواشک هلو خانگی، این است که هلو را پوره کرده و نمک بزنید سپس در سینی بریزید.
  • لواشک هلو را می توان برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد.
  • برای خوشمزه تر شدن لواشک هلو، از هلو های رسیده استفاده کنید.
  • اگر کمی زعفران در مواد این لواشک بریزید، رنگ آن روشن تر می شود.
طرز تهیه لواشک هلو تصویری

همچنین بخوانید : لواشک سیب

لواشک گیلاس و آلبالو

سالاد میوه با میوه های تابستانی

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.