طرز تهیه پیتزا پپرونی مخصوص رستورانی به روش ساده در منزل
در بین انواع پیتزا، پیتزا پپرونی؛ از جمله پیتزاهای پرطرفدار می باشد که امروزه به غذایی بین المللی تبدیل شده است. پیتزا پپرونی پیتزایی که طعم تندی دارد و برای طرفداران غذاهای تند بهترین انتخاب است. در ادامه این پست آموزش آشپزی مینویسم، طرز تهیه پیتزا پپرونی را می آموزید.
طرز تهیه پیتزا پپرونی رستورانی
پیتزا پپرونی بدون فر یا در فر قابل تهیه تهیه است و طرز تهیه چندان سختی ندارد. در ادامه طرز تهیه پیتزا پپرونی را می آموزید.
مواد پیتزا پپرونی
نان آماده پیتزا | به تعداد لازم |
سوسیس پپرونی | 500 گرم |
پنیر پیتزا | 300 گرم |
قارچ | 20 عدد متوسط |
سس کچاپ | 4 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 2 عدد کوچک |
پودر سیر | به میزان دلخواه |
آویشن | به میزان دلخواه |
دستور تهیه پیتزا پپرونی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 10 دقیقه
- آماده کردن فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- خرد کردن سوسیس پپرونی
حال سوسیس پپرونی را به صورت حلقه ای و با ضخامت متوسط خرد کرده و برای تهیه پیتزا پپرونی کنار می گذاریم.
- خرد کردن قارچ
برای تهیه پیتزا پپرونی، قارچ را ورقه ای خرد می کنیم.
- آماده کردن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی را نگینی خرد می کنیم و در آبکش می ریزیم تا برای استفاده در پیتزا پپرونی آبکی نباشد.
- تهیه پیتزا پپرونی
خمیر پیتزا آماده را روی سطح صافی قرار می دهیم و کمی سس کچاپ را روی آن ریخته و پخش می کنیم.
- ریختن پنیر
در این مرحله از طرز تهیه پیتزا پپرونی، کمی کمتر از نصف پنیر پیتزا را روی خمیر می ریزیم.
- اضافه کردن سوسیس پپرونی
سوسیس حلقه شده را روی پنیر پیتزا ریخته و پخش می کنیم.
- اضافه کردن فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای را به مواد قبلی پیتزا پپرونی اضافه می کنیم.
- ریختن قارچ
قارچ را روی مواد فوق می ریزیم.
- افزودن گوجه فرنگی
حال گوجه فرنگی را روی مواد قبلی پیتزا پپرونی می ریزیم.
- ریختن آویشن و پودر سیر
به مقدار دلخواه آویشن و پودر سیر را روی مواد بالا می ریزیم. این ادویه ها طعم پیتزا پپرونی را عالی تر می کند.
- اضافه کردن پنیر پیتزا
در آخر باقیمانده پنیر پیتزا را روی مواد پیتزا پپرونی می ریزیم و روی آن پخش می کنیم.
- پختن پیتزا پپرونی
این پیتزا پپرونی را در تابه ای چرب شده قرار می دهیم و این تابه را روی شعله پخش کن و حرارت کم می گذاریم و درب تابه را به همراه دمکنی می گذاریم تا بپزد و پنیر طلایی شود.
فوت و فن پیتزا پپرونی ایتالیایی
- بهتر است از پنیر پیتزای خانگی استفاده کنید تا پیتزا پپرونی خوشمزه تر شود.
- می توانید خمیر پیتزا را در خانه تهیه کرده و پیتزا پپرونی را آماده کنید.
- همچنین می توانید از نان تست به جای خمیر پیتزا استفاده کنید.
- برای تزیین پیتزا پپرونی از زیتون حلقه ای استفاده کنید.
- می توانید کمی ریحان و پونه خشک را به پیتزا پپرونی اضافه کنید تا طعم پیتزا پپرونی بهتر شود.
به علاوه بخوانید : روشی برای بیشتر کش آمدن پنیر پیتزا