طرز تهیه ترشی انار مجلسی با رنگ و طعم بی نظیر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پیش از این در مینویسم ترشی های مختلفی را آموزش داده ایم، اما امروز قرار است طرز تهیه ترشی انار را که ترشی ای خوش آب و رنگ است به شما سروران بیاموزیم. علاوه بر اینکه ترشی انار به عنوان چاشنی و برای جلای سفره به کار می رود، می توانید برای تزیین غذا نیز از آن استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی انار با سرکه

ترشی انار با سرکه یکی از ساده ترین ترشی هایی است که تابحال تهیه کرده اید و در این پست آموزشی قرار است دستور تهیه ی ترشی انار را ارائه دهیم.

مواد لازم برای ترشی انار

انار2 کیلوگرم
لبو(چغندر قرمز)750 گرم
گشنیز3 قاشق غذاخوری
شکر5 قاشق غذاخوری
سرکه قرمزبه میزان لازم
نمک2.5 قاشق چایخوری
سیاه دانهبه میزان دلخواه
گلپربه میزان دلخواه

مطالب مرتبط : روش نگهداری انار به مدت طولانی

دستور پخت رب انار

ترشی انار را چگونه درست کنیم

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. پختن لبو

    لبو را به همراه مقدار لازم آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد و نرم شود.

  2. آماده کردن انار

    انار را پوست کرده و دان می کنیم و در ظرفی ریخته و برای تهیه ترشی انار کنار می گذاریم.

  3. آماده کردن لبو

    برای تهیه ترشی انار، لبو را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.

  4. آماده کردن مواد ترشی انار

    لبو خرد شده را در ظرفی می ریزیم.

  5. ریختن انار

    در این مرحله از طرز تهیه ترشی انار، انار را به لبو اضافه کرده و هم می زنیم.

  6. تهیه ترشی انار

    در ظرفی نیمی از مواد بالا را می ریزیم.

  7. ریختن سیاه دانه

    سیاه دانه را روی مواد ترشی انار اضافه می کنیم.

  8. اضافه کردن گلپر

    گلپر را روی مواد فوق می ریزیم.

  9. اضافه کردن گشنیز

    گشنیز تازه یا خشک را به مواد قبلی ترشی انار اضافه می کنیم.

  10. اضافه کردن مواد ترشی انار

    نیمی از مواد ترشی انار را روی مواد بالا می ریزیم.

  11. ریختن سرکه قرمز

    سرکه قرمز را به مواد بالا اضافه می کنیم و ظرف را تکان می دهیم تا به همه جای مواد ترشی انار نفوذ کند.

  12. ریختن شکر

    شکر را می ریزیم.

  13. افزودن نمک

    حال نمک را اضافه کرده و شیشه را تکان می دهیم تا به خوبی حل شوند.

  14. استراحت دادن ترشی انار

    این ترشی انار را در جایی خشک و خنک قرار می دهیم و تقریبا 10 روز زمان می دهیم تا آماده شود.

ترشی انار و لبو
طرز تهیه ترشی انار با سرکه

خوشمزه ترین ترشی انار یا چند ترفند

  • توجه کنید که طعم اناری که برای تهیه ترشی انار استفاده می کنید، دلخواه است.
  • برای تند تر شدن ترشی انار با سرکه، کمی فلفل قرمز می ریزیم.
  • می توانید از سرکه انار، سرکه انگور یا سرکه لبو استفاده کنید.
  • می توانید ادویه ها را حذف کرده و ترشی انار را خالی و بدون ادویه تهیه کنید.

پیشنهاد می شود بخوانید : مراحل تهیه سس انار

میزان کالری انار

نظرات