طرز تهیه مربای پوست پسته تازه مجلسی خوشمزه و خوشرنگ + نکات طلایی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اکنون که در فصل چیدن پسته تازه هستیم، خبر خوشی را برای شما خانوم های کدبانو داریم، می توانید علاوه بر نوش جان کردن مغز پسته، پوست آن را دور نریخته و با آن مربای پوست پسته که مربایی خاص و خوشمزه است را تهیه کنید و صبحانه خود را دلپذیر تر کنید. در ادامه با طرز تهیه مربای پوست پسته همراه ما باشید.

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

همه ما با خواص خوردن انواع مغزیجات آشنا هستیم، اما جالب است بدانید پوست پسته تازه نیز دارای مواد مفید برای بدن است و با توجه به خواص مربای پوست پسته، در این پست آموزش آشپزی مینویسم، قرار است بهترین و کامل ترین روش تهیه مربای پوست پسته تازه را به شما بیاموزیم.

دستور تهیه مربای هویج و پوست پرتقال

مواد لازم برای مربای پوست پسته

خلال پستهنصف لیوان
پوست پسته تازه1 کیلوگرم
آب6 لیوان
هل10 عدد
گلاب1 لیوان
زعفرانبه مقدار دلخواه
شکر1200 گرم
لیمو تازه1 عدد بزرگ
آب و یخ به میزان لازم

دستور پخت مربای پوست پسته

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن پوست پسته

    پوست پسته را از پسته ها جدا کرده و 1 کیلوگرم از پوست پسته را در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه مربای پوست پسته آماده باشد.

  2. شستن پوست پسته

    پوست پسته را در آبکشی ریخته و می شوییم.

  3. گرفتن تلخی پوست پسته

    در قابلمه ای مقدار لازم (تقریبا نصف قابلمه) آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد.

  4. ریختن پوست پسته

    در این مرحله از طرز تهیه مربای پوست پسته، پوست پسته را در آبجوش می ریزیم و بعد از تقریبا 10 دقیقه از آب جوش خارج کرده و در آبکش می ریزیم.

  5. تکرار کردن مراحل بالا

    این مراحل بالا را 5 بار تکرار می کنیم تا تلخی پوست پسته گرفته شود و باعث خوشمزه تر شدن مربای پوست پسته تازه شود.

  6. ریختن درون آب و یخ

    بعد از اینکه تلخی پوست پسته ها گرفته شد، پوست پسته ها را در آبکش می ریزیم و سپس در مخلوط آب و یخ می ریزیم و بعد از اینکه 5 دقیقه در آب و یخ ماند، در آبکش می ریزیم تا برای تهیه مربای پوست پسته آماده شود.

  7. تهیه شهد مربای پوست پسته تازه

    6 لیوان آب را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  8. اضافه کردن شکر

    برای تهیه شهد مربای پوست پسته، شکر را به آب اضافه می کنیم و هم می زنیم و می گذاریم بجوشد.

  9. ریختن گلاب

    بعد از اینکه آب و شکر جوشید، گلاب را به مواد فوق اضافه کرده و هم می زنیم.

  10. افزودن هل

    سپس هل را به مواد قبلی شهد مربای پوست پسته اضافه می کنیم.

  11. ریختن زعفران

    زعفران را می سابیم، به مواد بالا اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.

  12. تهیه مربای پوست پسته

    بعد از اینکه شهد به غلظت مورد نظر رسید، پوست پسته را در آن می ریزیم و می گذاریم پوست پسته به همراه شهد بجوشد.

  13. اضافه کردن آب لیمو ترش

    کمی قبل از اینکه مربای پوست پسته تازه به غلظت مورد نظر رسید، آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه می کنیم.

  14. افزودن خلال پسته

    سپس خلال پسته را می ریزیم و بعد از 10 دقیقه خاموش می کنیم. حال باید مربای پوست پسته را برای 5 ساعت در دمای محیط قرار می دهیم و سپس در شیشه های درب دار بریزیم.

مربای پوست پسته خام
طرز تهیه مربای پوست پسته تازه

نکات مهم در پخت مربا پوست پسته

  • ریختن هل، گلاب و زعفران اختیاری است اما اضافه کردن آن ها باعث خوش طعم تر شدن مربای پوست پسته می شود.
  • مربای پوست پسته را در یخچال نگهداری کنید.
  • توجه کنید که برای جلوگیری از کپک زدن مربای پوست پسته تازه، از شیشه تمیز استفاده کنید.
  • بهترین پوست پسته برای مربای پوست پسته، پوست های تازه، سالم و بدون زدگی است.
  • برای خوشرنگ تر شدن مربای پوست پسته از از پوست پسته های صورتی استفاده کنید.
  • به علاوه اگر برای تهیه مربای پوست پسته مجلسی از قابلمه لعابی استفاده کنید مربا بهتر طبخ می شود.
  • توجه کنید که دلیل قرار دادن مربا پوست پسته در دمای محیط این است که خنک شده و سپس در شیشه بریزیم.
  • اگر حس کردید مربا شل و رقیق است، کمی روی حرارت قرار دهید تا مربای پوست پسته به غلظت مناسب برسد.
  • در برخی از رسپی ها، بعد از خلال پسته کمی کره می ریزند تا مربای پوست پسته شفاف تر شود.
  • برای زیباتر شدن مربای پوست پسته تازه، همراه خلال پسته کمی خلال بادام بریزید.
  • می توانید جوهر لیمو را جایگزین آب لیمو ترش تازه کنید.
  • از هر نوع پسته ای می توان استفاده کرد و فقط کافی است از پسته نارس استفاده کنید.
  • همچنین می توان مقدار دلخواه نبات زعفرانی را با شکر در شهد مربای پوست پسته تازه ریخت.
  • برای خوش عطر تر شدن مربای پوست پسته، مقداری وانیل بریزید.

همچنین بخوانید : نحوه نگهداری پسته تازه

دستور تهیه قلیه پسته خوشمزه

نظرات