طرز تهیه سوپ بلدرچین مقوی و خوشمزه؛ به روش ساده در منزل
گوشت بلدرچین حاوی ویتامین های B، A، و E می باشد و برای درمان کم خونی، تقویت سیستم ایمنی و … بسیار مفید است. از این رو یکی از مقوی ترین انواع سوپ، سوپ بلدرچین است که می توانید در خانه تهیه کنید. سوپ بلدرچین، سوپی خوش طعم و مقوی است و پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه سوپ بلدرچین همراه ما باشید.
طرز تهیه سوپ بلدرچین برای سرماخوردگی
بلدرچین از جمله مواد غذایی با طبع گرم و رژیم غذایی مناسب بلغمی ها می باشد. سوپ بلدرچین یکی از بهترین غذاها برای درمان سرماخوردگی و انواع دیگر بیماری های ویروسی است. به علاوه می توانید سوپ بلدرچین را برای بیمار کرونایی بپزید.
پست های بیشتر : دستور تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی
مواد لازم برای سوپ بلدرچین
گندم پوست کنده | 1.5 پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
بلدرچین | 4 عدد |
نمک | به میزان لازم |
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
هویج | 3 عدد متوسط |
روغن | به میزان لازم |
پیاز | 2 عدد |
کره | به میزان دلخواه |
زردچوبه | به میزان لازم |
لیمو ترش تازه | به تعداد دلخواه |
جعفری (اختیاری) | به میزان دلخواه |
طرز تهیه سوپ بلدرچین خوشمزه
زمان مورد نیاز: 2 ساعت
- خرد کردن پیاز
پیاز را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.
- آماده کردن جعفری
جعفری را پاک کرده و برای تهیه سوپ بلدرچین به صورت ریز خرد می کنیم.
- پختن بلدرچین
بلدرچین را به همراه آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و بعد از اینکه جوشید، کف های روی قابلمه را بر می داریم و حرارت را ملایم می کنیم تا بلدرچین بپزد و برای تهیه سوپ بلدرچین آماده شود.
- خرد کردن هویج
هویج را پوست کرده و نگینی ریز خرد می کنیم.
- خرد کردن گوشت بلدرچین
برای تهیه سوپ بلدرچین، گوشت نرم شده را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- آماده کردن سیب زمینی
سیب زمینی را پوست کرده و برای تهیه سوپ بلدرچین نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
- تهیه سوپ بلدرچین
در قابلمه ای کمی روغن و کمی کره می ریزیم.
- ریختن پیاز
در این مرحله از طرز تهیه سوپ بلدرچین، پیاز را می ریزیم تا تفت بخورد.
- افزودن هویج
هویج را به پیاز اضافه کرده و به خوبی سرخ می کنیم.
- افزودن گندم پوست کنده
گندم پوست کنده را پاک کرده و شسته و سپس به سوپ بلدرچین اضافه می کنیم.
- اضافه کردن بلدرچین
حال بلدرچین را می ریزیم و هم می زنیم.
- ریختن سیب زمینی
سیب زمینی خرد شده را به سوپ بلدرچین اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
- ریختن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی را ریخته و با هم مخلوط می کنیم.
- ریختن آب
بعد از اینکه خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت، آب می ریزیم و هم می زنیم و درب قابلمه را می گذاریم. بهتر است شعله گاز را زیاد کنید و بعد از اینکه جوشید روی حرارت ملایم تنظیم کنید.
- ریختن جعفری
تقریبا 20 دقیقه مانده به آخر، جعفری خرد شده را به سوپ بلدرچین اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- افزودن ادویه
بعد از اینکه سوپ بلدرچین پخت، نمک، فلفل سیاه و زدرچوبه می زنیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه روی حرارت ملایم بماند و عطر ادویه ها خارج شود.
- ریختن آب لیمو
آب لیمو را به سوپ بلدرچین اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
فوت و فن خوشمزه تر شدن سوپ بلدرچین
- ریختن جعفری در سوپ بلدرچین کاملا اختیاری است.
- برای تهیه سوپ بلدرچین با جو، کافیست جو را جایگزین گندم پوست کنده کنید.
- می توانید آب لیمو را حذف کنید یا هنگام سرو سوپ بلدرچین بریزید.
- همچنین می توانید سوپ بلدرچین با برنج تهیه کنید و لازم است به جای گندم، برنج بریزید.
- برای خوشرنگ تر شدن سوپ بلدرچین، کمی زعفران بریزید.
- برای تهیه سوپ بلدرچین برای نوزاد، لازم است ادویه ها را حذف کرده و تنها نمک بریزید.
- می توانید کمی ورمیشل بریزید تا سوپ بلدرچین با ورمیشل خوشمزه ای داشته باشید.
- می توانید بلغور گندم ریخته و سوپ بلدرچین با بلغور گندم تهیه کنید.
- سوپ بلدرچین مجلسی است و به عنوان پیش غذا برای مهمانی انتخاب مناسبی است.
- برای اینکه بوی زهم بلدرچین گرفته شود باید کف روی آن را کامل بگیرید.
- گوشت بلدرچین باید خالی طبخ شود تا بتوان استخوان هایش را به راحتی جدا کرد و در سوپ بلدرچین ریخت.
- این مقدار ادویه برای سوپ بلدرچین مجلسی مناسب است و اگر سوپ بلدرچین برای سرماخوردگی یا بیمار کرونایی تهیه می کنید، باید خیلی کمتر بریزید.
- بهترین قسمت گوشت بلدرچین برای تهیه سوپ بلدرچین، گوشت سینه آن است.
- سیب زمینی قابل حذف شدن است اما سوپ بلدرچین با سیب زمینی لعاب بیشتری دارد.