طرز تهیه ترشی بلال حلقه ای ترد و خوشمزه به روش ساده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ترشی بلال حلقه ای از بلال شیرین یا بلال های کوچک تهیه می شود. ترشی بلال حلقه ای را می توانید در منزل تهیه کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. ترشی بلال یکی از انواع ترشی های محبوب است که به صورت آماده نیز فروخته می شود اما اگر در منزل تهیه شود عالی است. در این پست آموزش آشپزی طرز تهیه ترشی بلال را می آموزید.

طرز تهیه ترشی ذرت حلقه ای

ترشی بلال را با این دستور تهیه کنید و خوشمزه ترین ترشی بلال حلقه ای را داشته باشید.

مطالب مرتبط : روش تهیه بلال با شیر

دستور تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم برای ترشی بلال حلقه ای

بلال کامل8 عدد
سرکه سیب2 لیتر
آب1 لیتر
برگ بو2 عدد
پیاز قرمز3 عدد متوسط
نمکبه میزان لازم
فلفل قرمز8 عدد

دستور تهیه ترشی بلال حلقه ای

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن بلال حلقه ای

    بلال را پوست کرده و خوب می شوییم. سپس با یک چاقو تیز به شکل حلقه هایی برش می زنیم.

  2. خرد کردن پیاز

    برای تهیه ترشی بلال حلقه ای، پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می زنیم.

  3. تهیه مواد ترشی بلال حلقه ای

    سرکه را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  4. ریختن آب

    آب را به سرکه اضافه کرده و هم می زنیم. آب باعث می شود از مزه ترش در ترشی بلال حلقه ای کاسته شود.

  5. اضافه کردن نمک

    در این مرحله از طرز تهیه ترشی بلال حلقه ای را داخل قابلمه ریخته و بعد از اینکه جوشید، نمک را در مواد فوق می ریزیم.

  6. افزودن برگ بو

    برگ مو را می اندازیم و کمی هم می زنیم تا در سطح آب و سرکه قرار نگیرد.

  7. اضافه کردن فلفل قرمز

    فلفل قرمز را در مواد قبلی ترشی بلال حلقه ای می ریزیم. بعد از اینکه تقریبا 10 دقیقه جوشید، خاموش کرده و می گذاریم خنک شود.

  8. تهیه ترشی بلال حلقه ای

    در یک شیشه، بلال های حلقه حلقه شده را می ریزیم.

  9. افزودن پیاز

    پیاز را به ترشی بلال حلقه ای اضافه می کنیم.

  10. ریختن مخلوط سرکه

    مخلوط سرکه را که در بالا تهیه کردیم به شیشه ترشی بلال حلقه ای اضافه می کنیم.

  11. مرحله نهایی

    اجازه می دهیم مواد داخل شیشه ترشی خنک شود و سپس درب آن را می بندیم و در جای خنک و به دور از رطوبت می گذاریم.

 ترشی ذرت حلقه ای
طرز تهیه ترشی بلال حلقه ای خوشمزه

فوت و فن خوشمزه تر شدن ترشی بلال حلقه ای

  • می توانید کمی سیر به مواد بالا اضافه کنید تا طعم ترشی بلال حلقه ای شما بهتر شود.
  • توجه کنید که درب شیشه را سفت ببندید تا ترشی بلال حلقه ای هوا نکشد.
  • دقت کنید که همه بلال ها باید در سرکه غوطه ور باشند.
  • مقدار فلفل قابل تغییر است و کم یا زیاد شدن آن باعث تندی کمتر یا بیشتر ترشی بلال حلقه ای می شود.
  • نسبت سرکه به آب 2 به 1 می باشد .
  • توجه کنید که اگر ترشی بلال حلقه ای با میزان سرکه و آب بالا پر نشد، کمی سرکه سفید اضافه کنید.
  • این ترشی را می توانید با بلال های کوچک تهیه کنید که همان ترشی بلال کوچک می شود.
  • برای نرم تر شدن ترشی بلال حلقه ای، از ابتدا بلال حلقه شده را در سرکه و آب بریزید تا کمی بپزد.
  • بهترین ظرف برای ترشی بلال حلقه ای، ظرف شیشه ای است.
  • طعم ترشی بلال حلقه ای مَلَس است.
  • توجه کنید که سیر و فلفل را به صورت کاملا خشک بریزید تا ترشی بلال حلقه ای کپک نزند.
  • بهتر است از بلال های شیرین و شیری استفاده کنید تا طعم ترشی بلال حلقه ای خوشمزه تر شود.
  • در برخی دستور ها کمی شکر را به همراه نمک در مواد ترشی بلال حلقه ای می ریزند تا طعم ترشی بلال حلقه ای ملس تر شود.

همچنین بخوانید : خواص کاکل ذرت

دستور تهیه سس ذرت مکزیکی

روش تهیه کنسرو ذرت مکزیکی

نظرات