طرز تهیه سس سالسای تند با گوجه فرنگی به روش ساده؛ قرمز و خوشرنگ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سس سالسا که انواع مختلفی نظیر سس سالسا تند، سس سالسا سبز و .. دارد، مکزیکی است و تهیه این سس به شکل عمده در کارخانه ای در آمریکا بوده است. در این پست آموزش آشپزی مینویسم طرز تهیه سس سالسا را که یکی از چاشنی های محبوب است، با شما به اشتراک می گذرایم.

طرز تهیه سس سالسا مکزیکی

سس سالسا را معمولا با چیپس، برخی از انواع پاستا و ترتیلا میل می کنند. در این صفحه طرز تهیه سس سالسا تند را مطالعه می کنید.

همچنین در مینویسم می توانید با طرز تهیه سس چیلی رستورانی و مراحل تهیه سس کچاپ آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه سس سالسا در منزل

گوجه فرنگی700 گرم
سیر2 حبه متوسط
گشنیز250 گرم
فلفل سبز تند2 عدد متوسط
شکربه میزان لازم
زیره1.5 قاشق چایخوری
پیاز2 عدد متوسط
لیمو ترش تازه1 عدد متوسط
نمکنصف قاشق چایخوری

روش تهیه سس سالسا تند

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. آماده کردن گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی را در آب جوش ریخته و بعد از 5 دقیقه از آبجوش خارج می کنیم و با آب سرد می شوییم و پوست آن را جدا می کنیم.

  2. خرد کردن گوجه فرنگی

    سپس گوجه فرنگی ها را برای تهیه سس سالسا، به قطعات کوچکتر تقسیم می کنیم و در ظرفی می ریزیم.

  3. آماده کردن گشنیز

    گشنیز را پاک کرده و خرد می کنیم و بعد از شستن به شکل ساطوری خرد می کنیم.

  4. رنده کردن سیر

    سیر را پوست می کنیم و با سیر له کن خرد می کنیم و برای تهیه سس سالسا در منزل کنار می گذاریم.

  5. خرد کردن فلفل

    فلفل سبز را می شوییم و نگینی و ریز خرد می کنیم.

  6. آماده کردن پیاز

    در این مرحله از طرز تهیه سس سالسا تند، پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد می کنیم.

  7. تهیه سس سالسا

    گوجه فرنگی ها را در مخزن مخلوط کن می ریزیم و قبل از ریختن تمام مواد سس سالسا مخلوط کن را روشن نمی کنیم.

  8. ریختن فلفل سبز

    فلفل سبز خرد شده را به مواد فوق اضافه می کنیم.

  9. اضافه کردن پیاز

    پیاز را به مواد قبلی سس سالسا اضافه می کنیم و با یک قاشق کمی هم می زنیم.

  10. ریختن گشنیز

    گشنیز را در مواد بالا می ریزیم.

  11. ریختن زیره

    حالا زیره را به مواد سس سالسا برای چیپس اضافه می کنیم. زیره طعم سس سالسا را بینظیر می کند.

  12. افزودن شکر

    شکر را به مواد بالا اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم.

  13. ریختن نمک

    حال برای تهیه سس سالسا، نمک می ریزیم و مجددا هم می زنیم.

  14. اضافه کردن سیر

    سیر را به مواد فوق اضافه می کنیم.

  15. ریختن آب لیمو

    آب لیمو را می گیریم و به مواد قبلی سس سالسا اضافه می کنیم و حال مخلوط کن را روشن می کنیم و اجازه می دهیم سس سالسا تند یکدست شود.

  16. استراحت دادن سس سالسا برای چیپس

    سس سالسا را در ظرفی می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خنک شود و مزه و عطر تمام مواد سس سالسا با هم ترکیب شوند.

سس سالسا برای چیپس
سس سالسا برای چیپس

نکات کلیدی برای تهیه سس سالسای گوجه فرنگی

  • چون مواد نگهدارنده به این سس سالسا اضافه نمی کنیم، تقریبا 10 الی 12 روز ماندگاری دارد و در این مدت باید در یخچال نگهداری کنید.
  • برای تند تر شدن سس سالسا در منزل، میزان فلفل تند را بیشتر بریزید.
  • کودکان در صورتی می توانند از سس سالسا بخورند که میزان فلفل کمتری داشته باشد.
  • می توانید مقداری روغن زیتون به سس سالسا برای چیپس اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
  • می توانید گوجه فرنگی را با پوست آن خرد کرده و در سس سالسا بریزید.
  • در برخی رسپی ها گوجه فرنگی و فلفل را کبابی می کنند و سپس در مواد سس سالسا می ریزند که در اینصورت طعم سس سالسا برای چیپس، دودی می شود.
  • برای غلیظ تر شدن سس سالسا در منزل، بعد از اینکه سس سالسا آماده شد، در تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و وقتی به غلظت مورد نظر رسید خاموش کنید تا خنک شود و سپس در یخچال بگذارید.
  • می توانید مقداری فلفل قرمز شیرین یا فلفل دلمه ای را خرد کرده و به سس سالسا اضافه کنید.
  • همچنین پودر پاپریکا باعث خوشمزه تر شدن سس سالسا تند می شود.
  • شکر باعث کاهش حالت اسیدی گوجه فرنگی می شود و سس سالسا را خوش طعم تر می کند.
  • می توانید خرد کردن گوجه فرنگی، فلفل تند و پیاز را با خردکن انجام دهید.

نحوه تهیه سس ذرت مکزیکی

نظرات