طرز تهیه بستنی هندوانه ای بدون شیر
بدون اغراق خوشمزه ترین میوه ی تابستانی، هندوانه می باشد که خنک کننده خوبی برای گرمای این روزهاست. امکان ندارد در فصل تابستان باشیم و دلمان بستنی نخواهد؛ حال چه بهتر می شود اگر این بستنی با طعم میوه پرطرفدار هندوانه باشد! در این پست از آموزش آشپزی سایت مینویسم طرز تهیه بستنی هندوانه ای بدون شیر را به شما آموزش می دهیم که در زمانی کوتاه تهیه می شود. پیشنهاد می کنم حتما این بستنی هندوانه ای را در منزل تهیه کنید.
روش تهیه بستنی هندوانه بدون شیر
بستنی هندوانه ای بدون شیر، شباهت زیاید به بستنی یخی هندوانه ای دارد. بستنی هندوانه ای از دسرهای آسان و خوشمزه با بستنی می باشد که در ادامه طرز تهیه این نوع بستنی را می بینید.
در مینویسم می توانید با روش آماده کردن اسموتی هندوانه نیز آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه بستنی هندوانه ای بدون شیر
هندوانه | 1 عدد کوچک |
آب | کمتر از نصف پیمانه |
نعنا | به میزان دلخواه |
آب میوه (با طعم دلخواه) | کمتر از نصف پیمانه |
شکر | به میزان دلخواه |
دستور تهیه بستنی هندوانه ای بدون شیر
زمان مورد نیاز: 15 دقیقه
- خرد کردن هندوانه
پوست هندوانه را جدا کرده و خرد می کنیم.
- آماده کردن نعنا
نعنا را پاک می کنیم و می شوییم. سپس در آبکش ریخته تا برای بستنی هندوانه ای آماده باشد.
- تهیه بستنی
هندوانه را در میکسر می ریزیم و فعلا روشن نمی کنیم.
- اضافه کردن شکر
در این مرحله از طرز تهیه بستنی هندوانه ای خانگی، به میزان دلخواه از شکر به هندوانه اضافه می کنیم.
- ریختن آب
آب را به مواد فوق اضافه می کنیم. این آب جهت بهتر میکس شدن مواد فوق اضافه می گردد.
- ریختن آب میوه
آب میوه دلخواه را به مواد قبلی بستنی هندوانه ای اضافه می کنیم. همچنین می توانید از شربت هندوانه استفاده کنید.
- افزودن نعنا
برگ های نعنا را در میکسر ریخته و میکسر را روشن می کنیم.
- آماده کردن بستنی هندوانه ای بدون شیر
بعد از اینکه هندوانه پوره شد و همه مواد فوق با هم ترکیب شدند، مواد را از صافی رد می کنیم. سپس در قالب های بستنی ریخته و چوب بستنی را در وسط آن قرار می دهیم و برای مدت تقریبا 2 ساعت در یخچال می گذاریم. بعد از اینکه بستنی سفت شد و یخ زد، برای 10 دقیقه در دمای محیط قرار می دهیم و با چوب بستنی از قالب خارج می کنیم.
ترفند بستنی با هندوانه
- از جمله نکات طلایی برای تهیه ی بستنی هندوانه ای بدون شیر، این است که مقدار شکر مورد نیاز، به میزان شیرینی هندوانه بستگی دارد و اگر هندوانه خیلی شیرین باشد، شکر را کمتر می ریزیم.
- برای خوش طعم تر شدن بستنی هندوانه ای بدون شیر، بهتر است آب میوه ای که انتخاب می کنید آب هندوانه باشد، اما آب میوه را می توان از بستنی هندوانه ای بدون شیر حذف کرد.
- در تهیه این بستنی می توانید عسل را جایگزین شکر کنید.
- برای خوشمزه تر شدن بستنی هندوانه ای بدون شیر، کمی آب لیمو تازه به آن اضافه کنید.
- در صورتی که مخلوط کن ندارید می توانید میوه را با یک گوشکوب یا چنگال له کرده و سپس مواد را با هم مخلوط کنید.