طرز تهیه ساندویچ زاپاتا مخصوص (مواد تشکیل دهنده و نکات طلایی)
ساندویچ زاپاتا ساندویچی محبوب است که طرز تهیه ساده ای دارد و از آن ساندویچ هایی است که به راحتی و سریع تهیه می شود. در این پست قرار است طرز تهیه ساندویچ زاپاتا را به روشی به شما آموزش دهیم که با روش رستورانی آن مو نمی زند!
طرز تهیه اژدر زاپاتا
اژدر زاپاتا یا همان ساندویچ زاپاتا بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. ساندویچ زاپاتا نسبت به ساندویچ های دیگر بزرگتر می باشد و به همین دلیل محبوب همگان قرار گرفته است با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه اژدر زاپاتا را بیاموزید. پیشنهاد می کنیم دستور تهیه ساندویچ رست بیف خانگی را که پیش از این در مینویسم منتشر شده است، مطالعه کنید، همچنین کالری انواع ساندویچ را بدانید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ ویژه اژدر زاپاتا
پنیر گودا ورقه ای | به تعداد دلخواه |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
سینه مرغ | 2 عدد کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
ژامبون مرغ یا گوشت | 450 گرم |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
تخم مرغ | 3 عدد |
گشنیز | 150 گرم |
لیمو | 2 عدد کوچک |
هویج | 3 عدد |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه ساندویچ زاپاتا خانگی
زمان مورد نیاز: 40 دقیقه
- آماده کردن مرغ
با یک چاقو تیز، سینه مرغ را به لایه های نازک تقسیم می کنیم و با بیفتک کوب می کوبیم تا روی سطحی که قرار دارد، پهن شود.
- خرد کرد پیاز
پیاز را پوست کرده و به شکل نگینی ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه ساندویچ زاپاتا آماده باشد.
- مزه دار کردن مرغ
آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و سینه های مرغ را در آن قرار می دهیم و 2 ساعت زمان می دهیم تا مزه دار شود.
- خرد کردن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی را به شکل خیلی ریز خرد می کنیم و برای تهیه مواد اژدر زاپاتا کنار می گذاریم.
- آماده کردن گشنیز
بعد از پاک کردن گشنیز لازم است آن را ساطوری خرد کنید تا ظاهر ساندویچ ویژه اژدر زاپاتا زیباتر شود.
- خرد کردن هویج
هویج را نیز ریز خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- خرد کردن ژامبون
ژامبونی که برای تهیه ساندویچ زاپاتا انتخاب کردیم را به شکل نگینی خرد می کنیم.
- تهیه اژدر زاپاتا
بعد از اینکه مرغ ها مزه دار شدند از مواد خارج می کنیم و هر کدام را روی سطح صافی پهن می کنیم. به مقدار دلخواه ژامبون خرد شده می ریزیم.
- ریختن گشنیز
در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ زاپاتا، گشنیز خرد شده را در وسط سینه مرغی که پهن کردیم، می ریزیم.
- اضافه کردن هویج
حال هویج را ریخته و کمی با انگشت هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.
- اضافه کردن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی را به مواد قبلی ساندویچ زاپاتا اضافه می کنیم.
- افزودن پنیر گودا
مقدار دلخواه از پنیر گودا ورقه ای را روی مواد فوق قرار می دهیم.
- رول کردن سینه مرغ
بعد از اینکه تمام مواد بالا را ریختیم، زمان رول کردن مرغ برای تهیه ساندویچ زاپاتا می باشد. از یک طرف سینه مرغ شروع به رول کردن می کنیم و در آخر با یک خلال دندان رول مرغ را ثابت نگه می داریم.
- سوخاری کردن سینه مرغ
برای آماده کردن مواد اصلی اژدر زاپاتا و تهیه سس اژدر زاپاتا، تخم مرغ ها را در بشقابی گود می ریزیم. آرد سوخاری را نیز در بشقابی دیگر می ریزیم. سینه مرغ های رول شده را ابتدا درون تخم مرغ بزنید و سپس همه طرف آن را به آرد سوخاری آغشته کنید.
- سرخ کردن مواد ساندویچ زاپاتا
در تابه ای مقدار تقریبا زیاد روغن می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا داغ شود. سپس سینه مرغی که در بالا آماده کردیم را در آن روغن سرخ می کنیم. برای تهیه ساندویچ زاپاتا لازم است دو طرف آن سرخ شود.
- آماده کردن ساندویچ ویژه اژدر زاپاتا
این سینه مرغ های سرخ شده را در نان باگت قرار دهید و با خیار شور و گوجه فرنگی میل کنید. اژدر زاپاتا شما آماده است.
نکات طلایی برای تهیه ساندویچ زاپاتا مخصوص
- توجه کنید که می توانید هر ادویه و سبزی دلخواه را به مواد ساندویچ زاپاتا اضافه کنید.
- برای سرو کردن اژدر زاپاتا می توانید از سس دلخواه استفاده کنید.
- می توانید برای تهیه ساندویچ ویژه اژدر زاپاتا از ژامبون مرغ یا گوشت استفاده کنید و اختیاری است.
- همچنین می توانید سوسیس دلخواهتان را جایگزین ژامبون کنید.
- برای تهیه ساندویچ زاپاتا، از نان باگت سایز بزرگ استفاده کنید.
- می توانید در منزل نان باگت تهیه کنید تا سایز دلخواه آن را داشته باشید.
- همچنین پینر پیتزا را می توان جایگزین پنیر گودا کرد.
- آرد سوخاری ای که برای تهیه اژدر زاپاتا انتخاب می کنید دلخواه است و می تواند درشت یا ریز باشد.
- برخی افرد به همراه گوجه فرنگی و خیار شور، تربچه می ریزند.
همچنین بخوانید :