طرز تهیه 5 دسر با انبه | دسر های خنک و خوشمزه با انبه تازه
میوه انبه داراری مواد مغذی فراوانی می باشد. انبه سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، سلنیوم، ویتامینهای B، منیزیوم، پتاسیم، فسفر، اسید فولیک (فولات)، و روی (زینک) است. می توانید با انبه دسر ها و نوشیدنی های گوناگونی درست کنید. در این پست طرز تهیه 5 دسر با انبه تازه به شما همراهان سایت مینویسم ارائه می شود.
نحوه ی تهیه 5 نوع دسر خوشمزه با میوه انبه
در روز های گرم تابستان با استفاده از انبه می توانید دسر های خنک و خوشمزه تهیه کنید، در مطالب زیر تهیه 5 نوع دسر با انبه را به شما آموزش می دهیم.
1. طرز تهیه دسر با انبه و بستنی
مواد لازم
- پوره ی انبه: 1/2 پیمانه
- خامه ی هم زده شده و پف کرده: 1 پیمانه
- شیر غلیظ یا پرچرب: 1 قاشق غذا خوری
نحوه تهیه دسر بستنی انبه
- انبه را بشویید و پوست آن را بگیرید.
- انبه را به تکه های کوچک برش دهید.
- انبه برش داده را داخل مخلوط کن بریزید و آن را روشن کنید تا انبه ها نرم و پوره شوند.
- پوره ی انبه را داخل کاسه ای بریزید. خامه ی هم زده شده را به آن اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه مخلوط انبه و خامه را به آرامی هم بزنید.
- سپس یک قاشق غذا خوری شیر غلیظ را اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا مخلوط یکدستی داشته باشید.
- مخلوط را داخل ظرف مناسب ریخته آن را به مدت 6 ساعت درون فریزر قرار دهید.
- وقتی دسر کاملا سفت شد، نوش جان کنید.
- می توانید از برگ نعناع یا توت برای تزئین استفاده کنید.
بخوانید: طرز تهیه ۵ دسر با بستنی
2. طرز تهیه دسر با انبه و ژله
مواد لازم
- انبه: 1 عدد
- بستنی وانیلی: 1 استکان
- پودر ژله انبه: 1 بسته
- پودر ژلاتین: 2 قاشق غذا خوری
- ژله آلورا: 1 بسته
نحوه تهیه دسر ژله انبه
- ابتدا انبه را تمیز بشویید و پوست انبه را بگیرید.
- انبه را به همراه بستنی درون دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
- پودر ژله انبه بسته ای را با پودر ژلاتین در یک لیوان آب جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا محلول شفافی بدست آید.
- مواد را بعد از حرارت دادن از صافی رد کنید و با پوره انبه و بسنتی مخلوط کنید و داخل قالب بریزید.
- سپس مواد را درون قالب ژله بریزید و روی آن نیز ژل آلورا بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند.
3. طرز تهیه دسر با انبه، شیر و بستنی
مواد لازم
- انبه: 2 عدد
- شیر: 3 لیوان
- پودر ژلاتین: 5 قاشق غذا خوری
- بستنی: 3 لیوان
- شکر یا عسل: به میزان دلخواه
- شیر عسلی: 2 قاشق غذا خوری
- وانیل: 1/3 قاشق چای خوری
نحوه تهیه دسر انبه با شیر و بستنی
- ابتدا پودر ژلاتین را داخب یک ظرف ریخته و بعد شیر سرد را روی آن بریزید، حدود 3 دقیقه اجازه دهید بماند و آن را هم نزنید.
- مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا اثری از ژلاتین باقی نماند.
- سپس وانیل و شیر عسلی را اضافه کنید و بعد از این که کامل مخلوط شدند از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
نکته: اگه میزان شیرینی بیشتر دوست دارید در این مرحله به آن شکر یا عسل اضافه کنید.
- بعد انبه ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید.
- انبه ها را خرد کرده و داخل غذا ساز بریزید تا پوره شود، بعد بستنی را اضافه کنید و هم بزنید.
- مخلوط شیر و ژلاتین رو به انبه و بستنی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
- مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه اسموتی سیب و طالبی
4. طرز تهیه دسر انبه و خامه
مواد لازم
انبه بزرگ: 3 عدد
خامه یا ماست شیرین: 3 پیمانه
گردو: به مقدار لازم
نحوه تهیه دسر انبه و خامه
- ابتدا انبه ها بشویید و پوست آن را بگیرید.
- سپس انبه ها را برش داده و داخل مخلوط کن ریخته و آن را به صورت پوره درآورید.
- ظرف مورد نظر را بردارید و مقداری پوره انبه کف آن بریزید و بعد روی آن را با خامه یا ماست بپوشانید و دوباره مقداری پوره انبه روی خامه بریزید.
- دسر را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
- می توانید با انبه های خرد شده روی دسر خود را تزئین کنید.
آموزش: طرز تهیه ۵ آب میوه ترکیبی
5. طرز تهیه دسر با انبه و شیر
مواد لازم
- انبه: 4 عدد
- بستنی انبه بزرگ: 1 بسته
- شیر: 2 پیمانه
- کرم کارامل: 2 بسته
نحوه تهیه دسر انبه با شیر
- ابتدا کرم کارامل را درون قابلمه ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و روز شعله کم گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
- پس از به جوش آمدن مخلوط شیر و کرم کارامل، قابلمه را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
- انبه ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و خرد کنید.
- انبه های خرد شده را به همراه بستنی درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید.
- سپس شیر و کارامل سرد را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.