طرز تهیه 5 دسر با انبه | دسر های خنک و خوشمزه با انبه تازه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

میوه انبه داراری مواد مغذی فراوانی می باشد. انبه سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، سلنیوم، ویتامین‌های B، منیزیوم، پتاسیم، فسفر، اسید فولیک (فولات)، و روی (زینک) است. می توانید با انبه دسر ها و نوشیدنی های گوناگونی درست کنید. در این پست طرز تهیه 5 دسر با انبه تازه به شما همراهان سایت مینویسم ارائه می شود.

نحوه ی تهیه 5 نوع دسر خوشمزه با میوه انبه

در روز های گرم تابستان با استفاده از انبه می توانید دسر های خنک و خوشمزه تهیه کنید، در مطالب زیر تهیه 5 نوع دسر با انبه را به شما آموزش می دهیم.

1. طرز تهیه دسر با انبه و بستنی 

مواد لازم

  • پوره ی انبه: 1/2 پیمانه
  • خامه ی هم زده شده و پف کرده: 1 پیمانه
  • شیر غلیظ یا پرچرب: 1 قاشق غذا خوری

نحوه تهیه دسر بستنی انبه

  • انبه را بشویید و پوست آن را  بگیرید.
  • انبه را به تکه های کوچک برش دهید.
  • انبه برش داده را داخل مخلوط کن بریزید و آن را روشن کنید تا انبه ها نرم و پوره شوند.
  • پوره ی انبه را داخل کاسه ای بریزید. خامه ی هم زده شده را به آن اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه مخلوط انبه و خامه را به آرامی هم بزنید.
  • سپس یک قاشق غذا خوری شیر غلیظ را اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا مخلوط یکدستی داشته باشید.
  • مخلوط را داخل ظرف مناسب ریخته آن را به مدت 6 ساعت درون فریزر قرار دهید.
  • وقتی دسر کاملا سفت شد، نوش جان کنید.
  • می توانید از برگ نعناع یا توت برای تزئین استفاده کنید.

2. طرز تهیه دسر با انبه و ژله

مواد لازم

  • انبه: 1 عدد
  • بستنی وانیلی: 1 استکان
  • پودر ژله انبه: 1 بسته
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق غذا خوری
  • ژله آلورا: 1 بسته

نحوه تهیه دسر ژله انبه

  • ابتدا انبه را تمیز بشویید و پوست انبه را بگیرید.
  • انبه را به همراه بستنی درون دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
  • پودر ژله انبه بسته ای را با  پودر ژلاتین در یک لیوان آب جوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده تا محلول شفافی بدست آید.
  • مواد را بعد از حرارت دادن از صافی رد کنید و با پوره انبه و بسنتی مخلوط کنید و داخل قالب بریزید.
  • سپس مواد را درون قالب ژله بریزید و روی آن نیز ژل آلورا بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند.

3. طرز تهیه دسر با انبه، شیر و بستنی

مواد لازم

  • انبه: 2 عدد
  • شیر: 3 لیوان
  • پودر ژلاتین: 5 قاشق غذا خوری
  • بستنی: 3 لیوان
  • شکر یا عسل: به میزان دلخواه
  • شیر عسلی: 2 قاشق غذا خوری
  • وانیل: 1/3 قاشق چای خوری

نحوه تهیه دسر انبه با شیر و بستنی

  • ابتدا پودر ژلاتین را داخب یک ظرف ریخته و بعد شیر سرد را روی آن بریزید، حدود 3 دقیقه اجازه دهید بماند و آن را هم نزنید.
  • مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا اثری از ژلاتین باقی نماند.
  • سپس وانیل و شیر عسلی را اضافه کنید و بعد از این که کامل مخلوط شدند از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

نکته: اگه میزان شیرینی بیشتر دوست دارید در  این مرحله به آن شکر یا عسل اضافه کنید.

  • بعد انبه ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید.
  • انبه ها را خرد کرده و داخل غذا ساز بریزید تا پوره شود، بعد بستنی را اضافه کنید و هم بزنید.
  • مخلوط شیر و ژلاتین رو به انبه و بستنی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
  • مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.

4. طرز تهیه دسر انبه و خامه

مواد لازم

 انبه بزرگ: 3 عدد

خامه یا ماست شیرین: 3 پیمانه

گردو: به مقدار لازم

نحوه تهیه دسر انبه و خامه

  • ابتدا انبه ها بشویید و پوست آن را بگیرید.
  • سپس انبه ها را برش داده و داخل مخلوط کن ریخته و آن را به صورت پوره درآورید.
  • ظرف مورد نظر را بردارید و مقداری پوره انبه کف آن بریزید و بعد روی آن را با خامه یا ماست بپوشانید و دوباره مقداری پوره انبه روی خامه بریزید.
  • دسر را به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
  • می توانید با انبه های خرد شده روی دسر خود را تزئین کنید.

5. طرز تهیه دسر با انبه و شیر

مواد لازم

  • انبه: 4 عدد
  • بستنی انبه بزرگ: 1 بسته
  • شیر: 2 پیمانه
  • کرم کارامل: 2 بسته

نحوه تهیه دسر انبه با شیر

  • ابتدا کرم کارامل را درون قابلمه ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و روز شعله کم گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
  • پس از به جوش آمدن مخلوط شیر و کرم کارامل، قابلمه را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.
  • انبه ها را بشویید و پوست آن را بگیرید و خرد کنید.
  • انبه های خرد شده را به همراه بستنی درون مخلوط کن ریخته و هم بزنید.
  • سپس شیر و کارامل سرد را نیز اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  • مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و آن را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نظرات