طرز تهیه کیک با طعم قهوه (کیک ساده با طعم قهوه)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از خوشمزه ترین انواع کیک ها، کیک با عطر و طعم قهوه است. این کیک بسیار مناسب برای صبحانه و عصرانه است و همراه با یک فنجان قهوه داغ بسیار دلپذیر خواهد بود. کیک با طعم قهوه را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید. اگر به دنبال یک دستورالعمل ساده و عالی برای پخت کیک قهوه هستید، با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه کیک با طعم قهوه را بیاموزید.

طرز تهیه کیک با طعم قهوه

در ادامه مواد مورد نیاز و دستورالعمل مرحله به مرحله کیک قهوه ارائه شده است:

مواد لازم برای کیک با طعم قهوه

آرد همه منظوره 2 فنجان
شکر سفید 2 فنجان
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره 1 فنجان
دانه قهوه فوری 3 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 فنجان
شیر ½ فنجان
تخم مرغ 2 عدد
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
کره نرم شده ¾ فنجان
قند شیرینی پزی 3 فنجان
دانه قهوه فوری 1 قاشق غذاخوری
خامه سنگین 2 قاشق غذاخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده

طرز تهیه کیک با طعم قهوه

  • مرحله 1: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید. 2 قالب کیک 16 سانتی را چرب کرده و آردپاشی کنید. در یک کاسه بزرگ، مواد خشک شامل آرد ، شکر سفید و نمک را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • مرحله 2: 1 فنجان کره را در یک قابلمه کوچک ذوب کنید ؛ در یک کاسه دیگر، 3 قاشق غذاخوری قهوه فوری را با آب جوش مخلوط کنید تا قهوه حل شود. مخلوط قهوه را در کره ذوب شده بریزید، روی حرارت متوسط ​​بگذارید تا به جوش بیاید و حدود 10 ثانیه هم بزنید. مخلوط کره و قهوه را کنار بگذارید تا خنک شود.
  • مرحله 3: شیر ، تخم مرغ ، عصاره وانیل و جوش شیرین را در یک کاسه مخلوط کنید تا جوش شیرین حل شود.حالا می توانید مخلوط قهوه خنک شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم برنید ، سپس مخلوط شیر را به آرامی به مخلوط آرد و قهوه را که با هم مخلوط کرده اید اضافه کنید. و حال میتوانید مایع کیک را در قالب های آماده کیک بریزید.
  • مرحله 4: قالب ها را در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کیک ها بپزند و برای این که متوجه بشوید کیک ها پخته شده اند خلال دندانی را در وسط هر کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون بیاید به این معنی اسن که کیک های شما آماده هستند. و باید به آنها حدود 20 دقیقه استراخت بدهید تا خوب سرد شوند. قبل از خنک شدن کامل اجازه دهید کیک ها حدود 10 دقیقه در قالب ها خنک شوند وبعد آن ها را از قالب در بیاورید.
  • مرحله 5: 3/4 فنجان کره نرم شده ، شکر شیرینی پزی ، 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری ، و خامه را در یک کاسه مخلوط کن با همزن برقی با سرعت بالا مخلوط کنید تا زمانی که مواد حالت سبک بگیرند و کرمی شود. در صورت لزوم ، می توانید خامه بیشتری به مواد اضافه کنید. خامه ها را به لایه های کیک سرد شده بمالید و برطبق سلیقه خود کیک تان را تریین کنید.
طرز تهیه کیک با طعم قهوه

طرز تهیه کیک با طعم قهوه

ارزش غذایی در هر وعده:

کالری:   470 گرم                                            پروتئین:   3.2 گرم

کربوهیدرات: 64.1 گرم                                      چربی:  23.1 گرم

کلسترول: 84.8 میلی گرم                          سدیم: 295.2 میلی گرم

بیشتر بخوانید: کیک گیلاس شکلاتی
نظرات