طرز تهیه ی کوکی تابه ای برای شب یلدا
نزدیک به هزار سال می باشد که ایرانیان آخرین شب پاییز را که بلندترین شب سال، شب یلدا را در کنار بزرگان خانواده جشن می گیرند و سفره های رنگی و زیبایی را در این شب می چینند. در این پست پیشنهاد ما برای شما در شب یلدا کوکی تابه ای خوشمزه و زیبا می باشد که این کوکی ها می توانند سفره ی شما را رنگین تر کنند. در صورت تمایل می توانید از سایر دسر های یلدایی همچون دسر شب یلدا با نشاسته و انار و طرز تهیه دسر شب یلدا فوری نیز بازدید نمایید.
مواد لارم و طرز تهیه کوکی تابه ای برای شب یلدا
موارد لازم برای تهیه کوکی تابه ای برای شب یلدا به شرح زیر می باشد :
مواد مورد نیاز کوکی تابه ای |
|
کره | 150 گرم |
پودر قند | نصف لیوان |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
آرد | 2 لیوان |
رنگ قرمز خوراکی | به میزان لازم |
شکلات تخته ای سفید آب شده | به مقدار لازم |
دستور پخت کوکی تابه ای
برای تهیه کوکی تابه ای، در ابتدا کره، پودر قند، وانیل، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط می کنیم و به اندازه ای ورز می دهیم که یک خمیر نرم و یکدست به ما بدهد. سپس خمیر بدست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
یک قسمت از خمیر را رنگ قرمز خوراکی میریزم و ورز میدهیم. حالا هر دو خمیر را به صورت جداگانه داخل سلفون میگذاریم و ورز میدهیم تا زمانی که مثل شکل زیر یک لایه پهن و نازک به دست بیاید.
خمیر کرم رنگمون را کاتر یا همون قالب دایره ای شکل میزنیم و خمیر قرمز رنگمون را هم از کاتر به شکل انار استفاده می کنیم هر قسمی را که با کاتر جدا کردیم داخل تابه ای که از قبل چربش کردیم قرار میدهیم.
تابه که پر شد به روی شعله پخش کن میگذاریم 15 دقیقه زمان میدهیم تا بپزد. بعد از 15 دقیقه تابه را از روی حرارت برمیداریم صبر می کنیم تا کوکی ها کاملا خنک شود.
بعد از اینکه خنک شد، شکلات تخته ای سفید رنگی را که آب کرده ایم به داخل قیف میریزیم و روی کوکی تابه ای هایی که پخته شده را با شکلات تخته ای و تکه های انار و خلال پسته طراحی میکنیم.
5 دقیقه کوکی ها را داخل یخچال فریزر می گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد. حال کوکی تابه ای ما حاضر می باشد. ممنونم که ما را همراهی کردید. پیشاپیش یلداتون مبارک!