طرز تهیه کنسرو ذرت مکزیکی برای نگهداری طولانی بدون عوض شدن طعم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ذرت جزو سبزیجاتی است که می توانید آنها را فریز کرده و یا برای حفظ آنها را کنسرو کنید. این کار شیرینی طبیعی ذرت را حفظ می کند. ذرت را می توانید بدون دون کردن و به صورت درسته یا به صورت دان شده فریز کنید. در هر صورت نسبتاً ساده است.
فصل رشد ذرت کوتاه است و لپه ها پس از چیدن زیاد دوام نمی آورند. تنها راهی که می توانید در طول سال از طعم کامل آن لذت ببرید، حفظ و نگهداری ذرت است. با مینویسم همراه شوید تا طرز تهیه ذرت مکزیکی کنسروی و روش نگهداری کنسرو ذرت مکزیکی را به راحتی یاد بگیرید.

طرز تهیه کنسرو ذرت مکزیکی و نحوه نگهداری آن

در هر ½ فنجان ذرت مکزیکی:
کالری: 88
کربوهیدرات: 20 گرم
پروتئین: 2.7 گرم
چربی: 1 گرم
فیبر: 2.3 گرم

میتوان ذرت را به دو صورت نگهداری کنید:

1. طرز تهیه کنسرو ذرت مکزیکی بدون دون کردن

  • 6 لیتر آب را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید.
  • کمی نمک و شکر به آب اضافه کنید. نسبت اضافه کردن شکر و نمک 3 به 1 است.نمک کمتر بریزید.
  • یک کاسه آب یخ آماده کنید.
  • پوست ذرت را جدا کرده و ذرت را تکان دهید، ابریشم و پوسته های بیرونی را جدا کنید.
  • به کمک یک چاقو تیز برشهای عرضی 2 الی 3 سانتی بزنید.
کنسرو ذرت مکزیکی

کنسرو ذرت مکزیکی

  • ذرت ها را به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار دهید، سپس بلافاصله به مدت 10 دقیقه در حمام آب یخ بگذارید.
  • بگذارید 10 دقیقه کاملاً خنک شود.
  • گوش ها را در کیسه های فریزر فشرده نگه دارید و تا جایی که می توانید هوا را خارج کنید.
  • میتوانید تا 1 سال نگهداری کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه بلال با شیر

2. طرز تهیه کنسرو ذرت مکزیکی خانگی دون شده

  • برای تهیه کنسرو ذرت باید تازه ترین و رسیده ترین ذرتها را انتخاب کنید. لپه های ذرت را که به طور کامل رشد نکرده اند یا دارای مغز ضعیف هستند را کنار بگذارید. از شر آنهایی که دچار هجوم حشرات یا بیماری شده اند نیز خلاص شوید، زیرا طعم خوبی ندارد و می تواند بقیه قسمت های شما را آلوده کند.
  • سپس ، ذرت را با برداشتن پوسته و ابریشم تمیز کرده و خوب بشویید. اگر می خواهید بدانید کاکل ذرت برای چی خوبه کلیک کنید.

طرز تهیه و نگهداری کنسرو ذرت مکزیکی

  • سعی کنید تمام تارهای ابریشم را جدا کنید تا در کنسرو ذرت خود شناور نمانید.
  • ذرت را به صورت شیب دار روی یک بشقاب بزرگ قرار دهید و با یک چاقو از بالا به پایین دانه های ذرت را جدا کنید.

طرز تهیه و نگهداری کنسرو ذرت مکزیکی

  • سعی کنید لپه را خرد نکنید، زیرا این می تواند روی طعم ذرت تأثیر بگذارد.
  • در حالی که ذرت را می برید ، می توانید ظروف کنسرو و کنسرو خود را آماده کنید. ظرف های کنسرو شده خود را در ماشین ظرفشویی یا چند دقیقه زیر آب داغ استریل کنید.
  • ذرت ها را در یک قابلمه آب در حال جوش با کمی نمک و شکر بریزید و 15 دقیقه بپزید.
  • میتوانید ذرت ها را بخار پز کنید.
  • ذرت ها را ابکش کنید و اجازه بدهید تا خنک شوند.
  • ذرتها را داخل ظرف های استریل شده بریزید و کمی روی آن را خالی بگذارید. شیشه ها را تکان ندهید. نمک ذرت را سفت میکند به همین دلیل با اضافه کردن شکر طعم بهتری به آن میدهیم.

طرز تهیه و نگهداری کنسرو ذرت مکزیکی

  • آب جوش را روی ذرت بریزید و 2 الی 3 سانت فضای خالی بگذارید.
  • لبه شیشه را با یک پارچه مرطوب پاک کنید و درب شیشه ها را ببندید.
  • یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید.
  • شیشه ها را در قابلمه اب بگذارید تا 30 دقیقه به آرامی در اب بمانند.
  • سپس شیشه ها را روی یک حوله تمیز وارونه کنید تا خنک شود. آنها باید دوازده تا بیست و چهار ساعت قبل از ذخیره سازی استراحت کنند.
  • همچنین میتوانید ذرت ها را بعد از پختن در آب و  آبکش کردن در مشماهای زیپ کیپ ریخته و کاملا هواگیری کنید و در فریزر نگه دارید.
طرز تهیه و نگهداری کنسرو ذرت مکزیکی

طرز تهیه و نگهداری کنسرو ذرت مکزیکی

نظرات