طرز تهیه کمپوت سیب در شیشه خانگی به دو روش ساده و اصولی
کمپوت سیب یکی از خوشمزه ترین کمپوت هاست که بسیار پر طرفدار است. به راحتی میتوانید انواع کمپوت ها را در منزل بدون هیچ نگهدارنده ای تهیه و مصرف کنید. کمپوت سیب بسیار مفید است و همچنین از آن به عنوان یک دسر یا میان وعده برای تزئین انواع کیک و شیرینی نیز استفاده میشود. در ادامه طرز تهیه کمپوت سیب خانگی در شیشه ارائه شده است.
طرز تهیه کمپوت سیب در داخل شیشه
در ادامه مراحل تهیه کمپوت سیب خانگی در ظرف شیشه ای ارائه شده است:
مواد لازم برای طرز تهیه کمپوت سیب در شیشه |
|
سیب | 10 عدد |
شکر | 6 قاشق |
گلاب | 1 قاشق |
زعفران | 1 قاشق |
مراحل طرز تهیه کمپوت سیب
- سیب ها را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آنها را پوست گرفته و حتما هسته های سیب را خارج کنید.
- سیب ها را به شکل دلخواه برش بزنید.
- به دو روش میتوانید کمپوت سیب را آماده کنید.
روش اول:
- در یک قابلمه چند لبوان آب بریزید و شکر، چوب دارچین، گلاب و زعفران اضافه کنید. ( در صورت تمایل میتوانید از یک قاشق آبلیمو استفاده کنید)
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید و سیب ها را اضافه کنید.
- زمان بدهید تا سیب ها نرم شوند و کمی شربت غلیظ شود.
- اگر قبل اینکه سس کمپوت غلیظ شود سیب ها پخت، سیب ها را جدا کنید و اجازه بدهید سس بجوشد و به غلظت برسد. بعد سس را روی سیب ها بریزید. چون اگر سیب ها زیاد بپزند له میشوند.
- سپس سیب ها را در ظروف شیشه ای از قبل استریل شده بریزید و از شربت روی آنها ریخته و اجازه بدهید تا خنک شوند.
- بعد از خنک شدم درب ظرف ها را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
روش دوم:
- سیب های خرد شده را در شیشه های تمیز بریزید.
- سپس یک الی دو قاشق شکر و یک قاشق گلاب روی سیب ها بریزید.
- سپس تا روی سیب ها را با آب جوشیده و سرد شده پر کنید.
- درب شیشه ها را محکم ببندید.
- شیشه ها را در قابلمه بچینید و تا زیر در شیشه ها آب بریزید.
- قابلمه را روی حرارت قرار بدهید تا زمانی که آب به جوش بیاید.
- بعد از آن 25 دقیقه زمان بدهید.
- سپس شیشه ها را خارج کنید و برعکس روی یک پترچه بچینید تا کاملا خنک شوند.