طرز تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز خانگی خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

لواشک با میوه های خوشمزه تابستانی، همیشه طرفدار های زیادی دارد. از این لواشک ها می توانید به عنوان دسر در مهمانی ها استفاده کنید. این لواشک های خوشمزه را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید، هم خوشمزه تر می شود و هم بهداشتی می باشد. لواشک ها را می توانید در طعم های ملس، شیرین و ترش درست کنید، طعم لواشک را می توانید با استفاده از چاشنی های مختلف به طعم مورد نظر خود درآورید. در این پست طرز تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز به شما ارائه می شود، با ما همراه باشید.

آموزش طرز تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز

مواد لازم برای تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز

  • زردآلو
  • گوجه سبز
  • آب
  • نمک
  • چاشنی برای ترش‌‌ شدن ( آبغوره، سرکه و جوهر لیمو)

نکته: یکی از چاشنی ها را به دلخواه خود انتخاب کنید.

طرز تهیه لواشک گوجه سبز و زردالو

  1. ابتدا زردآلو ها و گوجه سبز را به خوبی بشویید و درون یک قابلمه بزرگ بریزید.
  2. نصف میوه ها درون قابلمه آب بریزید تا میوه ها به همراه آب بپزند.
  3. قابلمه را روی شعله قرار دهید تا میوه ها پخته و له شوند.
  4. بعد از این که میوه ها پخت آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شوند.
  5. سپس میوه های پخته شده را از صافی رد کنید تا پوست و هسته میوه ها از لواشک جدا شود.
  6. میوه های پخته شده ای که از صافی کرده اید را درون قابلمه بریزید و به مقدار دلخواه چاشنی و نمک به آن اضافه کنید.
  7. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مواد کمی غلیظ شود.
  8. سپس یک سینی آلومینیومی برداشته و کف آن را با سلفون بپوشانید و بعد لواشک را روی سلفون بریزید تا در مرحله خشک شدن قرار بگیرد.

خشک کردن لواشک زردآلو و گوجه سبز

  1. می توانید سینی لواشک را درون فضای باز و زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید تا خشک شود، برای جلوگیری از رفتن حشرات و نشستن گرد و غبار روی لواشک، روی سینی لواشک رار با تور بپوشانید.
  2. اگر می خواهید لواشک شما سریع تر خشک شود، می توانید سینی لواشک را داخل فر قرار دهید تا لواشک ها خشک شوند.

 نکات مهم برای تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز

  • برای این که لواشک ها زودتر خشک شوند در لایه های نازک آن را پهن کنید، همچنین نگه داری لواشک های نازک آسان تر می باشد.
  • هنگام ریختن لواشک در سینی سعی کنید با ضخامت های یکسان این کار بکنید تا لواشک شما یک دست باشد.
  • برای تمیز ماندن لواشک حتما روی آن توری بکشید و از سلفون یا نایلون استفاده نکنید، زیرا لواش به خوبی خشک نمی شود و کپک می زند.
  • بهترین جا برای نگه داری لواشک داخل یخچال می باشد که تا یک سال هم می توانید لواشک را داخل یخچال نگه دارید.
نظرات