طرز تهیه حلوا عربی؛ کشدار و خوشمزه
حلوا عربی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و پرطرفدار است. همانطور که از نام این حلوا پیداست اصالت آن به کشورهای عربی بر می گردد. حلوا عربی به دلیل مواد اولیه ای که دارد از حلواهای دیگر متمایز است. این حلوا از آن دسته دسرهاست که شما با یک بار امتحان کردن شیفته ی آن شده و دلتان میخواهد خودتان به دفعات در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید. در این مطلب طرز با طرز تهیه حلوا عربی و روش پخت آن آشنا می شوید. حلوای عربی دارای بافت تقریبا کشدار و کمی شبیه به آدامس است.
دستور تهیه حلوا عربی
حلوا تنوع زیادی دارد و می توان آنرا به شکل های مختلفی آماده کرد، حلوای عربی به دلیل شیر خشکی که دارد دارای انواع ویتامین ها و همچنین املاح مورد نیاز برای بدن است و آرد موجود در آن دارای مقدار زیادی ویتامین های گروه B می باشد در ادامه این مطلب از مینویسم، طرز تهیه حلوا عربی را با شما به اشتراک می گذاریم.
مواد لازم برای تهیه حلوا عربی
آرد | 2 لیوان |
شیر خشک | 1 لیوان |
کره | 60 گرم |
روغن | به میزان لازم |
مواد لازم برای تهیه شربت حلوا عربی
شکر | 2 لیوان |
آب | 1 لیوان |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
هل | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران | 2 گرم |
دستور پخت حلوا عربی
زمان مورد نیاز: 40 دقیقه
- آماده کردن آرد
آرد را با شیر خشک ترکیب کرده و الک می کنیم. در ظرفی میریزیم و برای حلوا عربی آماده می گذاریم.
- دم کردن زعفران
زعفران را می سابیم و در یک استکان می ریزیم. تکه ای یخ و کمی آب می ریزیم. در دمای محیط قرار داده و اجازه می دهیم یخ آب شود. در همین حین، زعفران نیز دم می کشد.
- آماده کردن شکر
در این مرحله از طرز تهیه حلوا عربی، در ظرفی گود آب را به شکر اضافه کرده و حل می کنیم.
- آماده کردن شربت
شکر و آب را روی حرارت قرار داده و شعله را روی درجه ی ملایم قرار می دهیم. هم می زنیم تا شکر حل شود.
- اضافه کردن زعفران
زعفران را با یک قاشق و کم کم به شکر و آب اضافه کرده و هم می زنیم. زعفران رنگ و عطر حلوا عربی را بینظیر می کند.
- اضافه کردن گلاب
گلاب را ریخته و 1 دقیقه که روی حرارت ملایم هم زدیم، هل را اضافه می کنیم. بعد از اینکه شربت کمی در حال جوشیدن بود آن را از روی حرارت بر می داریم.
- تفت دادن آرد
آرد را که با شیر خشک مخلوط و الک کردیم را در تابه ای میریزیم و کمی تفت می دهیم تا هم مقداری تغییر رنگ دهد و هم بوی آن کمی عوض شود. سپس آرد را از روی حرارت برداشته و الک می کنیم. این الک کردن باعث می شود بافت حلوا عربی کمی بهتر شود.
- آماده کردن حلوا عربی
آرد را مجددا روی حرارت قرار داده و کره را به مواد اضافه می کنیم. حسابی هم میزنیم تا با آرد ترکیب شده و آرد هم کمی رنگ کاراملی شود. شروع به اضافه کردن روغن می کنیم و تا جایی که موادا حلوا عربی به حالت تقریبا آبکی در بیاید، روغن می ریزیم. سپس هم میزنیم تا کمی سفت تر شود.
- اضافه کردن شربت
شربت را می ریزیم و حین اضافه کردن شربت به صورت مداوم هم میزنیم. تا جایی که حلوا عربی به بافت مورد نظر برسد. نوش جان
نکات طلایی برای تهیه حلوا عربی
- به جای هل می توانید عرق هل هم بریزید.
- برای خوشمزه تر شدن حلوا عربی به جای نیمی از کره، روغن محلی یا روغن بریزید.
- بهتر است از شیر خشک نان کید (NANKID) ساده استفاده کنید.
- برای خوب شدن حلوا عربی|، در کل مراحل از یک لیوان فرانسوی به عنو ان پیمانه استفاده کنید.
- می توانید با پسته یا گردو یا غنچه ی گل محمدی تزیین کنید.
- برای اماده کردن حلوا عربی، می توانید از شیر خشک قنادی نیز استفاده کنید.
پیشنهاد می شود ببینید :