طرز تهیه حلوای موز؛ با طعم بی نظیر
حلوای موز نوعی حلوای خاص است که طرفداران زیادی دارد. این حلوا برای عصرانه و همچنین افطار ماه رمضان انتخاب خوبی است. حلوای موز دارای خواص زیادی می باشد. همچنین دارای مواد ضروری بدن از جمله ویتامین های گروه B و پتاسیم است و دردهای عضلانی را تسکین می دهد. به دلیل نشاسته ی موجود در موز، یک سیر کننده ی طبیعی نیز به شمار می رود. بنابراین حلوای موز علاوه بر موارد گفته شده برای دسر غذای سحری نیز پیشنهاد می شود.
روش تهیه حلوای موز
حلوا دارای انرژی زیادی برای بدن است و خوردن آن برای افرادی که دارای ضعف بدنی هستند بسیار مناسب است. حلواها دارای انواعی هستند که عبارتند از : حلوای آرد برنج، حلوای پسته، حلوای موز و …. در ادامه این مطلب از مینویسم، طرز تهیه حلوای موز را به صورت کامل با شما به اشتراک می گذاریم.
خوب است بدانید کالری یک عدد موز چقدر است؟
مواد لازم برای تهیه حلوای موز
موز | 4 عدد |
آرد (آرد 0000) | کمی کمتر از 1 لیوان |
کره | 100 گرم |
زعفران | 2 گرم |
شکر | کمی کمتر از 0.5 لیوان |
هل | کمی کمتر از نصف قاشق چایخوری |
دارچین | کمی کمتر از نصف قاشق چایخوری |
روغن مایع | کمی کمتر از نصف لیوان |
دستور پخت حلوای موز
زمان مورد نیاز: 40 دقیقه
- دم کردن زعفران
زعفران را می سابیم. آن را در یک قابلمه ی کوچک ریخته و کمی آب جوش می ریزیم. روی بخار کتری قرار می دهیم تا رنگ پس بدهد. زعفران علاوه بر خوش رنگ کردن حلوای موز آن را خوشمزه نیز می کند.
- آماده کردن موز
موز ها را خرد می کنیم. در میکسر می ریزیم یا با یک چنگال له می کنیم.
- تفت دادن آرد
برای حلوای موز، تابه ای روی حرارت ملایم قرار داده و آرد را در آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ و مزه ی آن مقداری عوض شود.
- اضافه کردن کره
50 گرم از کره را که 1 ساعت قبل از یخچال خارج کرده ایم و به دمای محیط رسیده است را به آرد اضافه می کنیم و کمی با کره تفت می دهیم.
- اضافه کردن روغن
روغن مایع را به آرد تفت داده ی حلوای موز اضافه کرده و تا زمانی که رنگ آن تقریبا کاراملی شود روی حرارت ملایم هم می زنیم. مخلوط کره و روغن باعث بهتر شدن بافت حلوای موز می شود.
- تفت دادن موز
در تابه ای که روی حرارت ملایم قرار دادیم، 25 گرم کره ریخته و سپس موز را اضافه می کنیم و بعد از 15 دقیقه تفت دادن، شکر و زعفران و هل را می ریزیم. کمی که روی حرارت ماند، سپس دارچین را می افزاییم. به مدت 10 دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا همه ی مواد با هم مخلوط شود.
- مخلوط کردن موز و آرد
موادی که در مرحله ی قبل آماده کردیم را به آرد تفت داده اضافه می کنیم. با یک قاشق بزرگ آنقدر مواد حلوا را از هم باز کرده و مجددا فشرده سازی می کنیم تا به بافت دلخواهی که برای حلوای موز مدنظر است، برسیم.
- اضافه کردن کره
برای اینکه حلوا کمی یکدست و خوشمزه شود، 25 گرم را به مواد اضافه کرده و بعد از آب شدن کره و مخلوط شدن مواد با یکدیگر، حلوای موز را از روی حرارت بر می داریم.
نکات مهم برای تهیه حلوای موز
- برای خوشمزه تر شدن حلوای موز، کمی گلاب را به مواد آن بیفزایید.
- تیره یا روشن شدن حلوای شما بستگی به این دارد که چقدر آرد را تفت دهید.
- میزان زعفرانی که در حلوای موز به کار می برید، دست خودتان و قابل تغییر می باشد.
- میتوانید به جای کره در همه ی مراحل فقط از روغن یا کره محلی استفاده کنید.
- بعد از پخت حلوای موز، آن را با پسته یا گردو تزیین کنید.
پیشنهاد می شود بخوانید :