طرز تهیه باسلوق با شیره انگور و گردو؛ مقوی و خوشمزه
ناشر: مینویسم (minevisam.ir)
نویسنده: پناه رمضانی
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2022
تماس با ما: ارسال پیام
    باسلوق با شیره انگور یکی از شیرینی های سنتی ساوه می باشد و به دلیل اینکه با شیره انگور تهیه می شود، دارای خواص بینظیری است. باسلوق با شیره انگور معمولا دارای مغز گردو است و در زمان کوتاه می توان آنرا تهیه کرد. همراه مینویسم باشید با طرز تهیه باسلوق با شیره انگور!
طرز تهیه باسلوق با شیره انگور و نشاسته
باسلوق با شیره انگور و نشاسته ساده تر است و در عین حال طعم خوشمزه تری دارد و از این رو در این پست طرز تهیه باسلوق با شیره انگور و نشاسته را ارائه می دهیم.
همچنین پیشنهاد می کنم دستور تهیه مسقطی با شیره خرما را از دست ندهید.
مواد لازم برای تهیه باسلوق با شیره انگور
| مغز گردو | 1 پیمانه | 
| زعفران | یک پنس | 
| نشاسته | 1 پیمانه | 
| شیره انگور | 4 پیمانه | 
| وانیل | 1 قاشق مرباخوری | 
| پودر نارگیل(اختیاری) | به میزان دلخواه | 
| آب | 2 پیمانه | 
| گلاب | نصف پیمانه | 
| روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری | 
| شکر(اختیاری) | 1 پیمانه | 
آموزش طرز تهیه باسلوق با ژله انار
دستور تهیه باسلوق با شیره انگور
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- دم کردن زعفران 
زعفران را می سابیم و در کاسه ای کوچک می ریزیم. تکه ای یخ به آن اضافه می کنیم و می گذاریم دم بکشد و رنگ بدهد تا برای تهیه باسلوق با شیره انگور آماده شود.
 - آماده کردن نشاسته 
برای تهیه باسلوق با شیره انگور، نشاسته را در کاسه ای می ریزیم.
 - ریختن آب 
آب را به نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم تا نشاسته حل شود.
 - ریختن شکر 
شکر را به مواد قبلی باسلوق با شیره انگور اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا حل شود.
 - اضافه کردن شیره انگور 
شیره انگور را می ریزیم.
 - آماده کردن مواد باسلوق با شیره انگور 
مواد بالا را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم.
 - ریختن گلاب 
بعد از اینکه مواد قبلی باسلوق با شیره انگور کمی غلیظ شد، گلاب را به آن اضافه می کنیم.
 - افودن پودر هل 
حال پودر هل را در مواد فوق می ریزیم.
 - اضافه کردن وانیل 
در این مرحله از طرز تهیه باسلوق با شیره انگور، وانیل را ریخته و هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.
 - اضافه کردن زعفران 
حال زعفران را می ریزیم و مجددا هم می زنیم.
 - ریختن روغن مایع 
بعد از اینکه باسلوق با شیره انگور کمی غلیظ شد، روغن مایع را می ریزیم و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برمی داریم و درون قیف می ریزیم.
 - قرار دادن گردو در باسلوق با شیره انگور 
نخی زخیم را برداشته و مغز گردو ها را از ان در می کنیم تا همچون دانه های تسبیح شود. این نخ را در مواد باسلوق با شیره انگور می چرخانیم.
 - اضافه کردن نارگیل 
می توانید در آخر و زمانی که خیس است کمی نارگیل را روی باسلوق با شیره انگور و گردو بریزید.
 - مرحله نهایی 
این نخ ها را در محیطی خنک همچون بالکن و از جایی مناسب می آویزیم تا سفت تر شود. نوش جان
 

نکات مهم تهیه باسلوق با شیره انگور
- می توانید تا نیمه قالب سیلیکونی دلخواه را از مواد باسلوق با شیره انگور پر کنید و سپس به تعداد دلخواه گردو بریزید و در آخر و تا پر شدن قالب، از مواد باسلوق بریزید و در یخچال بگذارید.
 - برای خوشمزه تر شدن باسلوق با شیره انگور خانگی، کره را جایگزین روغن مایع کنید.
 - در برخی دستور ها پلاستیک فریزر را روی سطح صافی انداخته و کمی مواد باسلوق با شیره انگور می ریزیم و روی آن گردو می چینیم و سپس کمی دیگر از مواد باسلوق را ریخته و پلاستیک را دور آن رول می کنیم و در یخچال می گذاریم تا بعد از تقریبا 2 الی 3 ساعت آماده شود.
 - می توانید کمی عرق گیاه بادرنجوبه را به مواد قبلی باسلوق با شیره انگور و گردو اضافه کنید.
 - مقدار شیره را می توان کم یا زیاد کرد که این کار باعث تغییر میزان شیرین بودن باسلوق با شیره انگور و نشاسته می شود.
 - اگر هنگام پخت حس کردید مواد باسلوق با شیره انگور خیلی غلیظ شد کمی آب بریزید.